ben tedavıden dolayı kılo aldım gobek vardı zaten ama hamıle kalınca almadım 3 kılo almısım henuz daha sertlestı tekmeler her gecen gun daha net hıssedıyorum
Canim, doktorda bana seker yuklemesi yapmayacagim icin bir liste verdi.. unlu mamuller, beyaz ekmek, pirinc, tatli ve fazla meyve tuketmememi tavsiye etti.. benimde suan sanirsam 2 kilo fazlam var. Kurban bayraminda kacirdim biraz tabi :) .. ama dikkat ediyorum suan, diyete uyuyorum
Bundan sonra vermek yerine cok almamaya odaklan, illaki hep alicaksin bebek buyuyor cunku, ve bol yuruyusle sanirim fazla kalorilerinide eritmis olursun hemde saglikli olur.
Yürüyüşe başlayacağım haftaya eşim bi hafta gündüz bi hafta gece çalışıyor o olmadan gitmek istemiyorum bende ni iki kere çıktık karnima kramplar girdi yanlız olursam sıkıntı olur.
Vermek istemiyorum ben zaten sabit kalsam yeter benim için yada ayda 1 Kilo alsam oda yeter
Bende insülin direnci var sence yaptırmalı miyim şeker yüklemesi ben istemiyorum sağlıklı bulmuyorum senin fikrin ne bu konuda
tartının doğru olduğuna emin misin
akşamları tartılma ayrıca
iki bardak su içsen, 500gram, bir tabak yemek yesen 500gram. 1 kilo kafadan sende
ayrıca gebelikte 2000 kalori öneriyorlar.1200 kalori normal diyet yapanlar için sen daha da altına inmişsin. hem kendine hem bebeğine zararlı olabilir.
bu kadar kafaya takıyorsan diyetisyen desteği alsan?
kendinde de o kdr kilo hissediyor musun?
1000 kalorilik diyeti zaten normal diyet yapanlar yapıyor..bizim durumumuzda yapılması sakıncalı olur kendi enerjin düştüğü gibi bebeğin enerjisi de düşer..
bi diyetisyenden ya da doktorundan liste al kafana göre yapmamalısın
1000 kalorilik diyeti zaten normal diyet yapanlar yapıyor..bizim durumumuzda yapılması sakıncalı olur kendi enerjin düştüğü gibi bebeğin enerjisi de düşer..
bi diyetisyenden ya da doktorundan liste al kafana göre yapmamalısın
Yürüyüşe başlayacağım haftaya eşim bi hafta gündüz bi hafta gece çalışıyor o olmadan gitmek istemiyorum bende ni iki kere çıktık karnima kramplar girdi yanlız olursam sıkıntı olur.
Vermek istemiyorum ben zaten sabit kalsam yeter benim için yada ayda 1 Kilo alsam oda yeter
Bende insülin direnci var sence yaptırmalı miyim şeker yüklemesi ben istemiyorum sağlıklı bulmuyorum senin fikrin ne bu konuda
Ya ben nedense karsiyim bu tur seylere.. aclik tokluk sekerini kendin kontrol etsende ayni kapiya cikiyor.. o kadar sekeri bir kerede yuklemek hem kendi sagligimiza hemde bebege zarar, ben ki seker hic sevmem hic yanasmadim bu yuzden. Tabi sen doktorununda gorusunu al
Dedigim gibi ben sekerim varmis gibi diyete girdim, baskada yapabilicegim birsey yok simdilik..