2016 Şubat Anneleri

Merhaba ,

Benim doktorum da aynısını söyledi hatta, hamile arkadaşlarım vs daha erken yaptıranlar var en az 2 doz diyorlar benim de kafam karıştı :S
bana hemşirem 19. haftada bir doz ve 2 ay sonra 1 doz dedi. bu 2 yıl koruyormuş. eğere 5 yıl koruma istiyorsan doğumdan sonra 3. dozu yaparız dedi.

ben tedavıden dolayı kılo aldım gobek vardı zaten ama hamıle kalınca almadım 3 kılo almısım henuz daha sertlestı tekmeler her gecen gun daha net hıssedıyorum
aynen aynene şimdi feci grip oldum ve biraz hareketsiz sanki bebiş. inşallah onu etkilemez.

Yürüyüşe başlayacağım haftaya eşim bi hafta gündüz bi hafta gece çalışıyor o olmadan gitmek istemiyorum bende ni iki kere çıktık karnima kramplar girdi yanlız olursam sıkıntı olur.
Vermek istemiyorum ben zaten sabit kalsam yeter benim için yada ayda 1 Kilo alsam oda yeter
Bende insülin direnci var sence yaptırmalı miyim şeker yüklemesi ben istemiyorum sağlıklı bulmuyorum senin fikrin ne bu konuda

Yaş:26 / Sat:13 Mayıs 2015 / Bdt:17 Şubat 2016 /Cinsiyet:Kız / İsim:Yasemin Ela

1000 kalorilik diyeti zaten normal diyet yapanlar yapıyor..bizim durumumuzda yapılması sakıncalı olur kendi enerjin düştüğü gibi bebeğin enerjisi de düşer..
bi diyetisyenden ya da doktorundan liste al kafana göre yapmamalısın

Benimki de öyle canım normalde fir dönüyo elimi koyunca kimildamiyor :) babası bi hissedemedi bu yüzden :)
geçen gün eşim elini karnıma koyup zeynep dedi tam elini koyduğu yerden vurdu kızçemiz..çok tatlıydı

Diyetisyenim Liste verdi zaten ama baya oldu gitmeyelim haftaya yenisini verecek.
Aç kalmıyorum ki ara öğünlerim var yanj açlık yok aslında

ES-ER SAT:1mayis bdt :2subat yas :25 cinsiyet: kiz. İsim: erva

ES-ER hayirli olsun kolay gelsin canım :)

Yas: 22
SAT: 07.05.2015
BDT: 11.02.2016
Isim : FURKAN

Ya ben nedense karsiyim bu tur seylere.. aclik tokluk sekerini kendin kontrol etsende ayni kapiya cikiyor.. o kadar sekeri bir kerede yuklemek hem kendi sagligimiza hemde bebege zarar, ben ki seker hic sevmem hic yanasmadim bu yuzden. Tabi sen doktorununda gorusunu al
Dedigim gibi ben sekerim varmis gibi diyete girdim, baskada yapabilicegim birsey yok simdilik..

Canım sen mi ikna ettin doktorunu şeker yüklemesi yaptırmamak için?
Ya ben de hiç istemiyorum ama kabul etmiyor doktor :/ nasıl ikna ettiniz ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…