Canim elimi koydugunda duruyor benimde ama sabah gec kalktigimda o uyandiriyor ve kahvalti ederkwn bi rahat birakmiyor sehpada yapiyorum kollarimi dizlerime koyuyorum hemn tepki vermeye basliyo ben oyle rahat ediyorum ama paşam rahatsiz oluyo galiba
Sleppyden numune geldi 0-3 kilo aldım belki küçük olur diye ama normalde 1 numara almak gerek bu çok minikmis kalitesi konusunda kıtır kıtır geldi bana yani pek sevmedim
Sleppyden numune geldi 0-3 kilo aldım belki küçük olur diye ama normalde 1 numara almak gerek bu çok minikmis kalitesi konusunda kıtır kıtır geldi bana yani pek sevmedim
bende 0 3 istedim bana numune olarak 4 9 kg göndermişler neyse artık ama ben kalitesini çok kötü bulmadım.hatta yenidoğan bezini buradan mı alsam diye düşünüyorum. prima kesinlikle almıcam.iyi olmuyor yenidoğanlara diyorlar. huggis alırım bu olmadı
bende 0 3 istedim bana numune olarak 4 9 kg göndermişler neyse artık ama ben kalitesini çok kötü bulmadım.hatta yenidoğan bezini buradan mı alsam diye düşünüyorum. prima kesinlikle almıcam.iyi olmuyor yenidoğanlara diyorlar. huggis alırım bu olmadı
Ya ben nedense karsiyim bu tur seylere.. aclik tokluk sekerini kendin kontrol etsende ayni kapiya cikiyor.. o kadar sekeri bir kerede yuklemek hem kendi sagligimiza hemde bebege zarar, ben ki seker hic sevmem hic yanasmadim bu yuzden. Tabi sen doktorununda gorusunu al
Dedigim gibi ben sekerim varmis gibi diyete girdim, baskada yapabilicegim birsey yok simdilik..
canım bende vajinsmus problemi yaşıyorum o şekilde hamile kaldım ilişkiyi bir dönem yasakladı doktor risk taşıdığım bende sezaryen istiyorum bir yandan da normal olsun en azından bu dertten kurtulurum diyorum
Canım bu problemi yeneyim derken daha beteri olur diye korkuyorum sonuçta çok acı çekecez iyice kendimizi kapatırsak valla bu derdi yaşamayan bilmez hamile kalmadan önce aşmıştm ama hamilelikten mi bilmem çok ağrı ve yanma oluyor düşük riskim olmamasına rağmen bnde kendi kendime ilişkiyi yasakladm eşim de anlayış gösterdi napsn
Maşallah canım sanırım haftalarına göre gayet iyiler inşallah böyle devam ederler erkek bebeğe et ve yumurta çok yarıyormuş geçen bi tanıdık dedi kurban bayramı yaramış bizimkilere
Canim elimi koydugunda duruyor benimde ama sabah gec kalktigimda o uyandiriyor ve kahvalti ederkwn bi rahat birakmiyor sehpada yapiyorum kollarimi dizlerime koyuyorum hemn tepki vermeye basliyo ben oyle rahat ediyorum ama paşam rahatsiz oluyo galiba