Hafta sonu gelsin gelmesine de hafta sonu demek temizlik camasir demek gerci ben her gun camasir atiyorum kizimin tuvalet egitiminden dolayi dinlenmek ne mumkun
Tek doz yetiyorsa bi daha yaptirmayim pzt yaptirdim sali agrimaya basladi bugun hala daha kolumu dogru duzgun kullanamiyorum agridan. Vucut ham iken 5 saat spor yaparsiniz ya sol kolumun kaslari oyle agriyor
Benimkiler de oyle hic durmuyorlar ders anlatirken cok komik oluyor birden pat pat vuruyorlar ustelik su an biri sagda ustte digeri solda asagida. Karnimi yamulttular bugun
yaş 32
sat 25 mayıs 2015
bdt 3 mart 2016
cinsiyet erkek
isim rüzgar
2. ismine henüz karar vermedik :) sezeryan olacağı için muhtemelen 20 şubat civarı doğmuş olur kuzum :)
merhabalar ben sizi sürekli takip ediyorum ama işlerim çok yoğun yazamıyorum daha öncede 2010 temmuz annesiydim o zaman daha rahat bir işim vardı arkadaşlarımla halen görüşüyoruz keşke bu seferde öyle olabilseydi
merhaba arkadaşlar teşekkür ederim umarım sizlere karşı mahcup olmam 21 kişi listeye eklenmeyi bekliyor doğum tarihine göre sıralayıp inş. ekliyorum en kısa sürede.