2016 Şubat Anneleri

Günaydın herkese hastanın sonu yaklaşıyor artık haftasonu gelsin ve dinlenelim lütfen
Hafta sonu gelsin gelmesine de hafta sonu demek temizlik camasir demek gerci ben her gun camasir atiyorum kizimin tuvalet egitiminden dolayi dinlenmek ne mumkun

Kızlar karnınız da çatlaklar olmasın diye krem veya vücut losyonu gibi ne kullanıyorsunuz... Önerilerinizi alabilirmiyim ne alacağımı bilmiyorum

Kızlar karnınız da çatlaklar olmasın diye krem veya vücut losyonu gibi ne kullanıyorsunuz... Önerilerinizi alabilirmiyim ne alacağımı bilmiyorum
saf beyaz vazelin tanıdık bı eczacın varsa sor mutlaka kesınlıkle en etkılı ve en uygun ürün

Merhaba ,

Benim doktorum da aynısını söyledi hatta, hamile arkadaşlarım vs daha erken yaptıranlar var en az 2 doz diyorlar benim de kafam karıştı :S
Tek doz yetiyorsa bi daha yaptirmayim pzt yaptirdim sali agrimaya basladi bugun hala daha kolumu dogru duzgun kullanamiyorum agridan. Vucut ham iken 5 saat spor yaparsiniz ya sol kolumun kaslari oyle agriyor

günaydın canlar sızınde miniklerinz elınızı koyunca hareketsız duruyor mu ya kıpır kıpır elımı koyuyorum duruyor anlamadım yaaa
Benimkiler de oyle hic durmuyorlar ders anlatirken cok komik oluyor birden pat pat vuruyorlar ustelik su an biri sagda ustte digeri solda asagida. Karnimi yamulttular bugun

aynen aynene şimdi feci grip oldum ve biraz hareketsiz sanki bebiş. inşallah onu etkilemez.
Merak etme sen saglikli beslen ihlamurunu ic limonunu ye bagisiklik sistemin bebegini korur hatta bebisin dogmadan bagisiklik sistemi guclenir

bende aşımı oldummm ilk doz...

benim kızım da bazen kıpır kıpır bazen top atsan kıpırdamıyor...
gunduzleri nadiren genelde akşamları uzanırken hissediyorum bende...

ES-ER gahırlı olsun ellerine sağlık canm
Sat: 24 mayıs
Bdt:3mart
İsim: Lina Zeynep şimdilik :)

işte her vazelın degıl saf vazelın olacak eczacılar ilaç yaparlar medıkallerdede vardır buyuk kutu alırsan sana yeter

yaş 32
sat 25 mayıs 2015
bdt 3 mart 2016
cinsiyet erkek
isim rüzgar
2. ismine henüz karar vermedik :) sezeryan olacağı için muhtemelen 20 şubat civarı doğmuş olur kuzum :)

merhabalar ben sizi sürekli takip ediyorum ama işlerim çok yoğun yazamıyorum daha öncede 2010 temmuz annesiydim o zaman daha rahat bir işim vardı arkadaşlarımla halen görüşüyoruz keşke bu seferde öyle olabilseydi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…