2016 Şubat Anneleri

Aynılarını yasıyorum merak etme bunlar tatlı sıkışmalar

Inşallah geçer biraz üzüldüm nette baktim down sendromlu bebeklerde bu durumun görülebilecegi yaziyo hayırlısı insal 7.sinde tekrsr gidecegim allah izin verirse
Canim bobrekte ve kalpte bu haftalarda bazi SIKINTILAR yasanabiliyor hatta beginde kitleler gozlemlenebiliyormus.. cogu zamanla yok oluyormus zaten.. down sendromlu bulgular bununla bitmez, ayak ve el olcumleride kucuk oluyor, bacaklari bodur oluyor, ense hala kalin oluyor, bobreklerdede SIKINTI olabiliyor vs vs bir suru seyi birlesiminden suphlenebiliyor dokor.. icini ferah tut canim..

merhaba ben yazınızı gördüm bende de aynı durum söz konusu 8+5 te tekrar gitcem sizin kese gelişimi nasıldı peki?

Canım benim Rabbim sabır versin. Bu da senin sınavın sanırım

Sağol canım doktor down demedi yada şüphe demedi tek parlaklik var kalp kasında dedi ama tsrama testin olmadığı icin perinatologtan randevu al dedi aldım bende çok kötü hissetmedim kendimi geçecek diye umut ediyorum insallah gecer sagolun

Selam herkese, ayrıntılıya girenler bebeklerini görenler, sağlıklı olduklarını duyup gelenler, bebeklere yeni yeni eşyalar alanlar hepiniz için hayırlı olsun

bir çok kişi erken olduğunu düşünüyor ama ben alışverişe başladım. haftasonları e bebek chicco, c&a, mothercare gezer olduk. her gördüğüm yerden bir iki zıbın aldım. zıbın işlemini kapattım gibi. zaten ara sezona denk gelecekleri için daha çok kısa kollu zıbın alıyorum, hem boyunu ayarlıyamıyorsam yazın giyer diye, hem de kolluları giydirmesi zor diye...

Belki cinsiyetini tam emin olamamak kafanı karıştırıyor olabilir, ama cinsiyet ile alakalı olmayan eşyalardan başlayabilirsin. veya en azından piyasa araştırması yapabilirsin.
termometre, sterilatör(alacaksan), çalışacaksan süt sağma makinası, kendi ihtiyaçlarından göğüs kalkanı, göğüs pedi emzirme sütyeni gibi eşyaları tedarik etmeye başlayabilirsin.

sayfanın en başına çeşitli internet üzerinden araştırma yapılabilecek siteler yazılı. oradan kontrol edebilirsin.

Şekeri 64 olan arkadaş, gayet güzel. düşük şekerde ani şekerli yiyecekler yemek sıkıntı oluyor diye biliyorum.
doktorun ne dedi bu konuda?

Yeni anne adaylari size nacizane bir tavsiyem var sut sagma makinesini kesinlikle alin ve elektrikli olanlari tercih edin kizimda ilk ay 40derece atesle dr dr gezdik ameliyatla (sezeryan olmustum) ilgili mi diye de bobrek mi dalak mi diye butun organlara baktilar bi sey cikmadi meger sut atesi dedikleri seymis bebek ilk baslarda cok ememedigi icin sut sut kanallarini tikiyormus o gunden sonra her gece sut sagdim rahat rahat uyudum sadece calisanlara degil herkese tavsiye ederim

Emzirme haftası sebebi ile kasıma kadar kampanya var n11de,biz geçen hafta araştırdık eşimle, lansinoh 2si 1 arada elektrikli göğüs pompası aldık, inş kullanınca memnun kalırım

Bugün işten erken çıkıp asmye gittim 1.doz tetanoz aşımızı olduk, kolum biraz ağırlaştı, uyuştu sanki

cnm olmaz mi benim biri sagda biri solda nereye yatarsam orada agri oluyor gibi... geceleri simdi yine iyide son aylarda ne yapcam bilmiyorum... :)) Allah kolaylik versin... ama cok guzel heyecanlar... herseye deger...

canım aynısı başıma geldi Allahtan randevum ertesi gündü doktor ilk kalbini dinledi rahatlaym diye sonra ultrasonda bi baktık uyuyo bizim ki :) arkasını da bize dönmüş :))
Şimdi doktordan geldim,bebeğim sağlıklıymış maşallah 680 gram olmuş ama tansiyonum 18-8 çıktı ve her doktor kontrolümde bu civarlarda çıkıyor garip olansa evde hergün ölçüyorum sabah-akşam doktor tavsiyesiyle 12yi hiç geçmiyor büyük,tansiyonumun birden yükselmesi de etkilermiş bebeği ve hareketlerini ilerisi için çok daha tehlikeliymiş yüksek tansiyon,iyiki gelmişsin dedi doktorum holter takıldı 24 saat kalacakmış üstümde,yarın tekrar gidicem doktora

Canim doktora gidicektin bugun diye hatirliyorum, kalp atislarin hakkinda birsey dedimi doktorun?
Canim yeni geldim, tansiyon normal oldugu icin bir sikinti olmaz dedi bikac tahlil yaptiracagim ac karna.. Fazla kan pompaladigimiz icin oluyormus muhtemelen

Emzirme haftası sebebi ile kasıma kadar kampanya var n11de,biz geçen hafta araştırdık eşimle, lansinoh 2si 1 arada elektrikli göğüs pompası aldık, inş kullanınca memnun kalırım
cnm bende medela veya avent alayim dedim... karar veremedim... bi arkadasta senin aldigin urunu kullandigini ve memnun kaldigini soyledi... bilemedim

maiii canim okuduklarim resmen icimi şisirdi Allah yardimcin olsun ama bir tavir koymalisin kesinlikle..anne babadir hakki büyuk ama onlari kirmadan biraz uzak dur ..duyma görme gercekten asiri stres sana ve bebege zarar yaa

Bende evde durdukça sıkılıyorum şimdiye kadar kapı süsü aklımdaydı yapımlarına bakıyordum bir tane begenmiştim onu yapacagım gayet uyguna geliyor malzemeler hemde cok basit :) bugunde bebek şekeri de yapayım diye kararlaştırdım hatta bir kaç video ve yapımlara baktım kolay olanlarda var arada keçeli, badem şekerli, lavantalı magnetler.. İsim Etiketlerine baktım bir tane begendim nasip olursa bunu kullanacagım :)

Eklentiler

• image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 130
cnm gogus kalkani nedir... bir de sut sagma pompasi icin ne dusunuyorsun...

cnm kullandigin sut pompasindan memnun musun ¿ yada bi onerin var mi ikili mi tekli mi iyi bilemedim... aklimda medela avent mamajoo var... biri de lansinoh 2si 1 arada onermisti... sence...

Canim yeni geldim, tansiyon normal oldugu icin bir sikinti olmaz dedi bikac tahlil yaptiracagim ac karna.. Fazla kan pompaladigimiz icin oluyormus muhtemelen

Ben kacirdim sanırım. Kalp atisinla ilgili sorun mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…