2016 Şubat Anneleri

Hanimlar hic devlwtte ayrıntıli ultrasona giden var mi ben zeynep kamile aldim merak ediyorum.
Canım ben Zeynep Kamile gittim ayrıntılıya, doktorum başak hanımdı, iyi ilgilendi sağolsun ve güleryüzlüydü, sorduğum sorulara yanıt verdi, ben memnun kaldım, inşallah sende memnun kalırsın ama vesikalık vermedi ve muayene esnasında bebeğimi göremedim bilgin olsun

kızlar, cuma günü doktora gittim. bebek çişini tutuyormuş. o yüzden böbreklerini biraz büyük ölçtü . suyu fazla içiyor olabilirmişim buda bebeğin böbreklerine fazla yüklenmeye yol açıyormuş. ya da bebek gerçekten çişini yapmayıp tutuyormuş. önce çok korktum. ama kayınvalidemle konuşunca eşiminde bebekken çişini tuttuğu öğrendim. doğunca geçer dedi doktor. erken sünnet ettirmek gerekebilir dedi. biz zaten doğar doğmaz sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhatle bebeğimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.

Sağol canım yaa, aldım randevu az önce. Biz çayırova da oturuyoruz. Şimdiye kadar Pendik yüzyıl hastanesi idi. İkili testi medipol de yaptırdık oradaki dr Sonuç iyi risk yok dedi. 39 yaşındayım yüzyıldaki doktorum doğrudan riskin yüksek dedi. Üçlü dörtlü harmony yaptır amniyosentez yaptır dedi. Açıkçası güvenim sarsıldı. Benim ikinci gebelik ilki 9 haftalıkken kalbi durdu. Bu tüp bebek ben aldırmayı düşünemem bu nedenle yaptırmam dedim. Tedavi bursada oldum. Bayramdan önce tüp bebek doktoruma gittim o yaşına göre risk iyi bile dedi. Hepsi başka başka konuşuyor. Şimdi medikalpark gebzeye gittim. O da riskin biraz yüksek çıkmış dedi. Eşim amniyosentez istemiyor. Aslında ben iyidir diyorum yaş nedeni ile riskin çıkması normal. Ama yinede bir endişe var. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin. Bakalım ayrıntılı sonucu nasıl çıkacak. Şimdilik bir sıkıntı yok. Tek derdim çok kilo aldım ve varis oldu ona da doğum sonrası ameliyat diyorlar. Kilo için tüp bebek doktoru sıkıntı yapma ilaçlar nedeniyle bu artış normal dedi.
Of yine çok uzun yazdım kusura bakmayın. Umarım hepimiz buraya sağlıklı doğumlar yaptığımızı da yazarız. Sağlıcakla kalın..

Günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize. Biz cumartesi detaylı ultrasona girdik. Oğlumun ilk vesikalık fotosunu aldık
Oyy benim dertli başım der gibi :) maşallah oğluşuna
Banada öyle geliyor canım ama eşimde korkuttu biraz ,bişey mi oldu acaba diye diye zaten perşembe randevu günümdü 3 gün öne almış oldum inşallah dediğin gibidir ense yapıyordur bizim kız
Canım bebişler hareket ediyorlar ama biz hepsini hissetmiyoruz. Çünkü küçükler
Kutu sütle hiç denedin mi canım olur mu acaba merak ediyorum? Satan güvenilir birini bulmak zor oluyor da
canım kutu süt degilde günlük sütlerden yap. Çünkü uzun ömürlü sütlerde daha fazla ilaç var. Hiç bi şekilde bozulmuyorlar. Günlük sütler az da olsa daha iyi olur. komşularına sorsana memnun kaldıkları sütçü vardır belki...

canım aynısı başıma geldi Allahtan randevum ertesi gündü doktor ilk kalbini dinledi rahatlaym diye sonra ultrasonda bi baktık uyuyo bizim ki :) arkasını da bize dönmüş :))

Kızlar bebişinize kapı süsü, lohusa tacı, terliği vb.hazırlık yapıyomusunuz, örgü filan ördünüz mü, ben çok beceriksizim elişiden anlamam ama kapı süsünü yapmayı düşünüyorum bu nasıl sizce netten buldum

Eklentiler

• 126249_25250_1398722344_1000.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 97

Canim sizin durum hala ayni sanırım çok üzüldüm böyle olmasına ama hayırlısı olsun dediğin gibi böyle günde yanında olmayan ne zaman olsun ki olmasın bencede

Bunlari sadece yasa bakarak soyluyorlar herhalde,takilmayin yaa bebekte ve sizde baska herhangi bir sıkınti yoksa bunlar herkes icin gecerli olan birer olasilik.Burda 2 kerede ucretsiz bakiyolar ileriki haftalarda da gidip icini rahatlatabilirsin.Merak ettigin herseyi sor bence aklinda soru isareti kalmasin,umarim saglikla gelir bebegin.

Ovulasyon testi hakkinda bi fikrim yok ama ikizlerde 2kat hormon olur benim de adetim geciktikten 2gun sonra ancak pozitif cikmisti kisiden kisiye degisiyor hormonun artis hizi. 7haftalikken kan testi yaptirdigimda sanki 14 haftalikmis gibi cikti hormon

Ikizse oyle olabilir

Merhaba hanimlar ayrıntıliya gittim bebisin kalp kasında parlaklık varmış . ): perintologa gidicem ..

Umarim benimki de normaldir canım, hamilelikte nabiz yuksek oluyor sanirim.. Kalbime baskı yapmasa iyi bazen nefes alamıyor gibi oluyorum :) neyse saglikli olsunlar da biz idare ederiz artik :)

Merhaba hanimlar ayrıntıliya gittim bebisin kalp kasında parlaklık varmış . ): perintologa gidicem ..
Korkma canim bu haftalarda o parlaklik hep goruluyor mutlaka ilerleyen donemde gececektir. Insallah guzel seyler duyacaksin perinatologtan da

Canım kendimi senin yerine koydum ve ne diyeceğimi inan bilemiyorum bende olan biteni anlayamazdım herhalde uykularına kadar etkiler insanı Çünkü Can'ın kanın yabancıyı siler atarsın. Sen Yine de güzel düşünmeye çalış olayları olumlu yönlendirmeye çalış kafanda biliyorum çok zordur ama senin için bu süreçte olması gereken tamamen bu. Şu an bebegınden daha önemli ne olabilir ki o bu sıkıntılarını hissediyor sa da bunları haketmıyor minik melek bunu düşün. Üzülecegımız herşeyi herkesi başka arka sayfalara yazıcaz başka türlüsü ancak ve ancak zarar...

Can'ım aklımda olsun görürsem yazarım sana

Umarim benimki de normaldir canım, hamilelikte nabiz yuksek oluyor sanirim.. Kalbime baskı yapmasa iyi bazen nefes alamıyor gibi oluyorum :) neyse saglikli olsunlar da biz idare ederiz artik :)

Canim doktora gidicektin bugun diye hatirliyorum, kalp atislarin hakkinda birsey dedimi doktorun?

çok tatalı bende mavisinin yapayım. pek vaktim yok ama ben severim uğraşmayı. banada kardeşim keçeli beşik süsü getirdi. öyle şirinlerki. buda çok hoşmuş

Ben gördüm ama çok değil evet baya tatlı doktorlar benim doktor o degildi ama çok hoş bi bayandi hayran kaldım

Korkma canim bu haftalarda o parlaklik hep goruluyor mutlaka ilerleyen donemde gececektir. Insallah guzel seyler duyacaksin perinatologtan da
Inşallah geçer biraz üzüldüm nette baktim down sendromlu bebeklerde bu durumun görülebilecegi yaziyo hayırlısı insal 7.sinde tekrsr gidecegim allah izin verirse

geçem bir üyemiz de yazdı parlaklık var diye, sonra bşy çıkmadı. stres yapma hemen bence.
O üye kimdi bilmiyorum ama mesaji bende okudum tekrsrdan cevap yazdımi görmedim. Inşallah geçer.

arkadaşlar idrarımı tam boşaltamıyorum gece 3-4 kez kalkıyorum ama az geliyor. sabah bi kalkıyorum okadar çok idarar çıkıyorki. ayıptır söylemesi. 4-5 gündür böyle. anlamadım sebebini. bebeğin kafası aşağıdaydı acaba çok mu baskı yapıyor. birde tekme attığında yada ne hareketi bilmiyorum ani bir idrar çıkma hissi oluyor. daha randevuya 3 hafta var. sizdede oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…