2016 Şubat Anneleri

Canım aynen öyle.Allaha havale ettim.sadece kişisel saldırı olursa lafımı söylüyorum ve geçiyorum.bir insan birkaç ayda böyle olamaz.hep böyleydi,ben yeni farkediyorum bence ya da bilerek Yaptılar .
Neyse canım benim,yani hayat işte...meleğim olmasa gemileri yakarım ama gelecek tepkileri kaldıramayabirim bu halde diye sırf bebeğim için dikkatli oluyorum.evimde düzenlemeler yapmakla meşgulüm vallahi bu aralar:) yazlıklar Kalkıyor kışlıklar geliyor,tüm çekmeceler yerleşiyor,dolaplar da öyle:) çooook meşgulüm,hiiiiiçç kendimi üzemem.kimin umrunda olur kocamdan başka? üzemem hiç onu da bebişi de

Yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim dua edin kızlar inşallah herşeyimiz sağlıklı normal çıksın oğlum pıt pıtlara başladı bu ne güzel bir duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla tamamına erdirsin inşallah hepimizi. Bu arada benim ellerimde de arada bir uyuşma oluyor böyle karıncalanma gibi size de oluyor mu? Son olarak da ya bu internetteki alışveriş listeleri kafamı bulandırdı biz kendimiz mi bir ihtiyaç listesi yapsak kaç tulum kaç zıbın alt üst kafam allak bullak oldu

iyi akşamlar hanımlar bebeğimin hareketlerini son 2 gündür çok hissedemiyorum.Randevuma 10 gün var sizce normal mi?

Yuksek tansiyona dikkat cekio doktorlar cidden..dikkat et cnm...sonra skinti yasama

Geçmiş olsun canım umarım sıkıntı yaşamazsın.bebeğine de maşallah ne yiyosan söyle bizde yiyelim :))))

Ayy çok güzelmiş annesi, maşallah size, inşallah çok güzel şeyler ortaya çıkar, yapınca paylaşın burda:)

cnm bende medela veya avent alayim dedim... karar veremedim... bi arkadasta senin aldigin urunu kullandigini ve memnun kaldigini soyledi... bilemedim
Canım lansinoh u çok araştırdık ebebekte yorumları fln oku bn bıcok kısıye sordum herkes memnun inş bn de memnun kalırım

iyi akşamlar hanımlar bebeğimin hareketlerini son 2 gündür çok hissedemiyorum.Randevuma 10 gün var sizce normal mi?
Bence normal cnm boşuna endişe etme bn dra sordum en belirgin 26 hafta ve sonrasında olur kaygılanmayın dedi:) içini ferah tut

Canım bebişin 680 gr mış ya hani ne yedin maşallah bana da de
Valla canım yeme içmeme öyle aşırı dikkat etmiyorum normal öğünlerin yanında ara sıra ceviz badem falan ama hergün değil,süt içmeye çalışıyorum yoğurt falan ama onları da günü gününe yemem öyle beslenme düzenimi çok değiştirmedim yani bende şaşırdım detaylı ultrasonda 500 gram civarı çıkmıştı onun üzerinden de 1,5 hafta falan geçti iyi kilo almış kuzum maşallah

Maşallah süphanallah benim kuzucuk daha 387 gr teyzesi ve ben yememe çok dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…