Canım aynen öyle.Allaha havale ettim.sadece kişisel saldırı olursa lafımı söylüyorum ve geçiyorum.bir insan birkaç ayda böyle olamaz.hep böyleydi,ben yeni farkediyorum bence ya da bilerek Yaptılar .Canım kendimi senin yerine koydum ve ne diyeceğimi inan bilemiyorum bende olan biteni anlayamazdım herhalde uykularına kadar etkiler insanı Çünkü Can'ın kanın yabancıyı siler atarsın. Sen Yine de güzel düşünmeye çalış olayları olumlu yönlendirmeye çalış kafanda biliyorum çok zordur ama senin için bu süreçte olması gereken tamamen bu. Şu an bebegınden daha önemli ne olabilir ki o bu sıkıntılarını hissediyor sa da bunları haketmıyor minik melek bunu düşün. Üzülecegımız herşeyi herkesi başka arka sayfalara yazıcaz başka türlüsü ancak ve ancak zarar...
Nabzim 100 üzeri çıkıyor çarpıntım oluyor canımBen kacirdim sanırım. Kalp atisinla ilgili sorun mu var?
Nabzim 100 üzeri çıkıyor çarpıntım oluyor canım
Yuksek tansiyona dikkat cekio doktorlar cidden..dikkat et cnm...sonra skinti yasamaŞimdi doktordan geldim,bebeğim sağlıklıymış maşallah 680 gram olmuş ama tansiyonum 18-8 çıktı ve her doktor kontrolümde bu civarlarda çıkıyor garip olansa evde hergün ölçüyorum sabah-akşam doktor tavsiyesiyle 12yi hiç geçmiyor büyük,tansiyonumun birden yükselmesi de etkilermiş bebeği ve hareketlerini ilerisi için çok daha tehlikeliymiş yüksek tansiyon,iyiki gelmişsin dedi doktorum holter takıldı 24 saat kalacakmış üstümde,yarın tekrar gidicem doktora
Geçmiş olsun canım umarım sıkıntı yaşamazsın.bebeğine de maşallah ne yiyosan söyle bizde yiyelim :))))Şimdi doktordan geldim,bebeğim sağlıklıymış maşallah 680 gram olmuş ama tansiyonum 18-8 çıktı ve her doktor kontrolümde bu civarlarda çıkıyor garip olansa evde hergün ölçüyorum sabah-akşam doktor tavsiyesiyle 12yi hiç geçmiyor büyük,tansiyonumun birden yükselmesi de etkilermiş bebeği ve hareketlerini ilerisi için çok daha tehlikeliymiş yüksek tansiyon,iyiki gelmişsin dedi doktorum holter takıldı 24 saat kalacakmış üstümde,yarın tekrar gidicem doktora
Evet okumuştum ama sonradan tekrar gittin mi ne dediler bende çarşamba gideceğimm .Cnm gecen gun yazdim..bendede cikti o..sonrasinda bisey cikmadi..endiselenme sende..bu haftalarda olabiliomus
Nabzim 100 üzeri çıkıyor çarpıntım oluyor canım
Ayy çok güzelmiş annesi, maşallah size, inşallah çok güzel şeyler ortaya çıkar, yapınca paylaşın burda:)Bende evde durdukça sıkılıyorum şimdiye kadar kapı süsü aklımdaydı yapımlarına bakıyordum bir tane begenmiştim onu yapacagım gayet uyguna geliyor malzemeler hemde cok basit :) bugunde bebek şekeri de yapayım diye kararlaştırdım hatta bir kaç video ve yapımlara baktım kolay olanlarda var arada keçeli, badem şekerli, lavantalı magnetler.. İsim Etiketlerine baktım bir tane begendim nasip olursa bunu kullanacagım :)
Canım lansinoh u çok araştırdık ebebekte yorumları fln oku bn bıcok kısıye sordum herkes memnun inş bn de memnun kalırımcnm bende medela veya avent alayim dedim... karar veremedim... bi arkadasta senin aldigin urunu kullandigini ve memnun kaldigini soyledi... bilemedim
Bence normal cnm boşuna endişe etme bn dra sordum en belirgin 26 hafta ve sonrasında olur kaygılanmayın dedi:) içini ferah tutiyi akşamlar hanımlar bebeğimin hareketlerini son 2 gündür çok hissedemiyorum.Randevuma 10 gün var sizce normal mi?
Sağol canım holter sonuçlarına göre yarın karar verecek kardiyolog umarım heyecandan falandır çünkü dediğin gibi yüksek tansiyon sıkıntıYuksek tansiyona dikkat cekio doktorlar cidden..dikkat et cnm...sonra skinti yasama
Aynen canm ya ben de 5 kilo aldım hatta gece tartıldigimda daha çok gorunuyor :)Gozunuz aydin.bizde bu haftasonu ultrasona giricez insallah iyidir..ay ben 5 kilo aldim bile ki az aldim saniyordum sizi duyunca nerelere gideyim)
Canım bebişin 680 gr mış ya hani ne yedin maşallah bana da deSağol canım holter sonuçlarına göre yarın karar verecek kardiyolog umarım heyecandan falandır çünkü dediğin gibi yüksek tansiyon sıkıntı
Sağol canım valla özellikle bişey yemiyorum dikkat ediyorum tabi ama bizimkinin kilo alası varmış :))))Geçmiş olsun canım umarım sıkıntı yaşamazsın.bebeğine de maşallah ne yiyosan söyle bizde yiyelim :))))
Valla canım yeme içmeme öyle aşırı dikkat etmiyorum normal öğünlerin yanında ara sıra ceviz badem falan ama hergün değil,süt içmeye çalışıyorum yoğurt falan ama onları da günü gününe yemem öyle beslenme düzenimi çok değiştirmedim yani bende şaşırdım detaylı ultrasonda 500 gram civarı çıkmıştı onun üzerinden de 1,5 hafta falan geçti iyi kilo almış kuzum maşallahCanım bebişin 680 gr mış ya hani ne yedin maşallah bana da de
Maşallah süphanallah benim kuzucuk daha 387 gr teyzesi ve ben yememe çok dikkat ediyorumValla canım yeme içmeme öyle aşırı dikkat etmiyorum normal öğünlerin yanında ara sıra ceviz badem falan ama hergün değil,süt içmeye çalışıyorum yoğurt falan ama onları da günü gününe yemem öyle beslenme düzenimi çok değiştirmedim yani bende şaşırdım detaylı ultrasonda 500 gram civarı çıkmıştı onun üzerinden de 1,5 hafta falan geçti iyi kilo almış kuzum maşallah
Aramızda hemen hemen 2 hafta var canım şimdi baktım da bundan bir önceki ölçümde 446 grammış birden atak yapmış sanırım kilosu senin kuzucukta alır yaniMaşallah süphanallah benim kuzucuk daha 387 gr teyzesi ve ben yememe çok dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?