- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
İnş canım teşekkür ederimAramızda hemen hemen 2 hafta var canım şimdi baktım da bundan bir önceki ölçümde 446 grammış birden atak yapmış sanırım kilosu senin kuzucukta alır yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım teşekkür ederimAramızda hemen hemen 2 hafta var canım şimdi baktım da bundan bir önceki ölçümde 446 grammış birden atak yapmış sanırım kilosu senin kuzucukta alır yani
Tahlil istedi dr o da demir olabilir dedi.. 3 ay önce sinirdaydi demirim belki iyice dusmustur.. Ac karna bikac tahlil yaptiracagim canim seker e de bakacak acaba yükleme yapmayı düşünmüyor mu diye düşündümEger tansiyonun normal gibiyse demirine baktirdin mi canim hic..
Kendimden biliyorum..demir dusuklugu nabizi cok yukseltiyor
ben de düşünüyorum canım fiyatı nedir? bir sürü mağaza var hangisinden aldınEmzirme haftası sebebi ile kasıma kadar kampanya var n11de,biz geçen hafta araştırdık eşimle, lansinoh 2si 1 arada elektrikli göğüs pompası aldık, inş kullanınca memnun kalırım
ilk bebekte gec hissedilirmis zaten. Gercektwn sigara icer gibi cikmisHareketleri çok hissedemeyen arkadaşlar üzülmeyin.. Bugun benim minik ultrasonda fır dönüyordu içimde ve ben hissetmiyordum.. :) dr bu cok hareketli kime çekecek boyle dedi :) 24 cm ve 498 gr dedi normal gidiyormuş herşey şükürler olsun.. Cok hareketli olduğu icin vesikaligimizi duzgun alamadik.. Sigara icer gibi bi pozu var![]()
Aynen ben de Zaman Zaman endişeleniyorum iyi bariHareketleri çok hissedemeyen arkadaşlar üzülmeyin.. Bugun benim minik ultrasonda fır dönüyordu içimde ve ben hissetmiyordum.. :) dr bu cok hareketli kime çekecek boyle dedi :) 24 cm ve 498 gr dedi normal gidiyormuş herşey şükürler olsun.. Cok hareketli olduğu icin vesikaligimizi duzgun alamadik.. Sigara icer gibi bi pozu var![]()
23. Haftada da detaylı oluyor mu kiBu da bugünkü vesikalığımız arkası dönüktü en net bu var
23haftadada oluyor sanirim 19-23arasi diye biliyorum23. Haftada da detaylı oluyor mu ki
Hareketleri çok hissedemeyen arkadaşlar üzülmeyin.. Bugun benim minik ultrasonda fır dönüyordu içimde ve ben hissetmiyordum.. :) dr bu cok hareketli kime çekecek boyle dedi :) 24 cm ve 498 gr dedi normal gidiyormuş herşey şükürler olsun.. Cok hareketli olduğu icin vesikaligimizi duzgun alamadik.. Sigara icer gibi bi pozu var![]()
Cnm fiyatı normalde 219-259 vb hatta bazı yerlerde 300 ve üstü ancak biz 179a aldık, hatta 30 tl bonus vardı, 149a geldi, n11de attabebekten aldık yalnız şimdi baktım da tükenmiş yaben de düşünüyorum canım fiyatı nedir? bir sürü mağaza var hangisinden aldın
çok iyi denk gelmiş sizin için güle güle sağlıkla kullanın inş..Cnm fiyatı normalde 219-259 vb hatta bazı yerlerde 300 ve üstü ancak biz 179a aldık, hatta 30 tl bonus vardı, 149a geldi, n11de attabebekten aldık yalnız şimdi baktım da tükenmiş yatühh millet hücum mu etmiş! 219a var en ucuz
Canım ben daha detayliya giremedim dr um 20. Haftadan sonra en iyi zamanı dedi.. 20-24 arası iyiymiş. Perinatolog gelicek ekim ortasi onu bekliyorumcnm guzel bir benzetme olmus ama Allah miniklerimizi tum zararlardan uzak tutsun... :)) cok tatli bebegin... bizde 19 ekimde gircez... 21+5 olcak o zaman gec mi bilemedim...
20.haftada canım.eğer sağlık Ocağına gebelik kaydını yaptırdıysan Arıyor onlar.ben perşembe günü oldum.tetanos aşısı olan var mı ?? ne zaman olunuyor bu aşı ?? yardımcı olursanız sevinirim :)
Bu detaylıdan alınan resim değil doktorumun ultrason cihazından alındı,detaylı 21.haftanın sonunda yapıldı ondan resim yok cdye video çekip verdiler23. Haftada da detaylı oluyor mu ki
Ben de onu kullandim istedigin seviyeyi ayarliyorsun cok memnun kaldim ben insallah sen de memnun kalirsinEmzirme haftası sebebi ile kasıma kadar kampanya var n11de,biz geçen hafta araştırdık eşimle, lansinoh 2si 1 arada elektrikli göğüs pompası aldık, inş kullanınca memnun kalırım
Lansinohun 2lisini almistim bence 2li sart degil ikisini ayni anda sagmak zaten zor oluyor cok memnun kaldimcnm kullandigin sut pompasindan memnun musun ¿ yada bi onerin var mi ikili mi tekli mi iyi bilemedim... aklimda medela avent mamajoo var... biri de lansinoh 2si 1 arada onermisti... sence...