2016 Şubat Anneleri

Kızlar kaç tane hamiş pantolonunuz ve hamiş üstünüz var? Ben pantolon 4 tane aldım, bi arkadaşım da 1 tane verdi ama üste pek bişi almadım, halen normal giysilerimi uydurabiliyorum, sizde durumlar nasıl?
Üstlerimin Göbek kısımları havalanıyor yalnızca.o yüzden bedenen hala olsalar da düdük gibi duruyorlar.

22 saat dersim var her sabah 7 de basliyor. MüdüRe çok fena doluyum bi kere. Kalkmak cook zor. 16 ya dusurtsem diye şeytan dürtüyor. Onun dışında 5lere alosamiyorum hic susmuyoralar sürekli boluyorlar. Bu yıl sabrim hiiic yok

Kızlar plesanta previa olup zamanla plesanta si yukarı çıkan var mi
16. haftamda plesanta previa denildi. Şimdi 23. haftamdayım son kontrolümde plesanta yukarı çekilmeye başlamış grade2 yazıyor ayrıntılı ultrason sonucunda. Onu da araştırdım 4 derecesi var. Kaçıncı haftadasın ve derecesi söylendi mi sana? Zamanla yukarı çıkıyormuş çoğu gebelerde, çıkmayıp o şekilde doğum yapan da varmış. Umarım tez zamanda olması gerektiği yerde olur. Bu konu benim de kafamı kurcalıyordu son kontrolümde biraz rahatladım ama beklemeye devam.

Tabi ki kesin down send.lu oldugu bilsem bile dogururdum ama o anki psikolojiyi yasayan bilir. 2li test de digerlerine gore biraz daha guvenilir ama %100 kesin degil amniyosentez yapildi mi

Bugün iki saat dersim vardı. Sukur yeni bir okul ama alışmaya basladim. Yoğun biraz. Derse girince unutuyorum her şeyi sukur. İyi siniflarim var gibi. 5 lerle biraz sıkıntı oluyor. Onlarda alisacak tehditle sevgiyle :) öğle yemeği benim de sıkıntı oluyor. Hazırlayıp goturmuyorum tembellik işte. Ama sukur evimi okulun dibine taşıyorum rahat edeceğim :)

Yüksek tansiyon gerçekten riskli bir durummuş özellikle ileriki haftalarda,o yüzden seninde inşallah heyecandandır canım benim tansiyon aleti de omron bozuk olduğunu düşünmeye başlamıştım ama sonuçlarda gördüm ki holter hastanede takılıp eve gelene kadar 14-15 çıkmış evde hemen normale dönmüş,beyaz önlük tansiyonu diye bişey varmış sanırım o bizdeki,daha neler duyacağız bakalım

Evini yakına Alman iyi olmuş.benim de yürüme mesafesi ama git gel toplam 20 dk yı bulur zaten 50 dk.koştur koştur olmasın dedim.yoruluyorum artık.branşçısın sen de.ay benim Sınıflar çok kötü.lisedeyim.9 lar çok fena.tam Sınıfa Yönelik birşey anlatıyorum.lafın ortasına atlıyor en arkadaki tipler.bir kahkaha.kendilerinden başka da Gülen yok.zaten sorulara cevap da yok.kendim soruyorum kendim anlatıyorum.o yüzden çok yoruldum.10 lar da sesleri değişmiş 3 ayda :) kendilerini kanıtlama yılı...biz de basamak :) çok zor vallahi.
Evde hazırlayıp da koymak lazım.ben yanımda Çerez götürüyorum bazen.o bile iyi oluyor.

Canım hiç boş günün yok mu? Bence seni dürten şeytan değil,mantığın.yani tabii ki ders saati az olmasa da en azından her sabah kaldırmaz insanı.keşke serpiştirseymiş.25 saat bile bir boş gün ile ayarlanıyor ya da kimi zaman10 da başlar kimi zaman öğlen mesela.çok sinir oluyorum böyle şeylere.

Canim arada benimde reflüm oluyor bi Patatesi soyup doğruyorum hasliyorum haşlama suyunu ılık içiyorum inan çok etkisini gördüm

Ben daha 12. Haftamadayim. 11. Haftada kanama sikayetiyle gittim dr tam kapaymiuo kısmen dedi. Yukarı çıkabilir de çıkmayabilir de . Hala lekelenmem var. Çok kafamı kurcaliyor benimde. Birde kasiklarim da baskı var. Dr dinlenme m gerektiğini söyledi şu an sürekli yatıyorum . Ins. Bir an önce olması gerektiği yere çıkarlar. Kontrolüm de sorucam hangi tip diye.

Gyno ferro demir hapı canım sabahları aç karnına içiyorum ben 2 saat süt ürünleri yok. Mide bulantısı yapanlar gece içiyor. Benim sıkıntım yok doktor sabahları aç karnına desi

Çok sevindim canım ya önemli bi durum olmadığına çok geçmiş olsun tekrar. Ben kan ilacı alıyorum canım günde 1 defa 1 tablet şeklinde

peki canım günde kaç kez alıyorsun, bana günde iki kez diye söyledi, sabah ve öğlen yemeklerden önce almayı düşünüyorum, inşallah sıkıntı yaşamam senin gibi
Benim kan degerim biraz dusuk cikinca 2defa dedi ama bazen 2 bazen 1defa aliyorum pekmez yemeye calisiyorum vitaminlerim iyi ama beslenmeme daha cok dikkat etmeye basladim ilac icmekten iyidir

Lekelenme, kanama olursa korkma demişti doktorum ama çok şükür ben hiç öyle bişey yaşamadım. Çok fazla yorulmamak gerekiyor, stres yapmamak da önemli.

Merhaba kizlar ben de subat annesiyim. Ama bebegimin cinsiyyetinden emin degilim en son 18haftada ultrasona girmistim ve %80 kiz dediler yani erkek olma ihtimali var mi?
Coook dusuk ihtimalle bazen yanilabiliyor dr.lar bi ark.a 6ay kiz dediler 6.ayda erkek oldugu ortaya cikti bi tanidigimiz da dogduktan sonra oglu oldugunu ogrendi pembis pembis giydi oglu hastanede ama genelde erkek bebekler cook erken haftalarda belli oluyor 11.haftada bile erkek oldugunu ogrenen var

Canım testi normal çıkıp down sendromlu doğuran çok kişi var. Aynı zamanda testte hasta gözüküp sağlıklı doğanda çok fazla var. Allah ın takdiri bu.. bol dua etmek lazım.
benim başıma gelseydi aldırırmıydım. Hiç düşünmezdim bile.. Dediğim gibi hangimizin saglıklı doğuracagını bilemeyiz. Allahın verdiği canı ben alamazdım. Onun için bunu takdir etmişse banada bu imtihanı vermişse boynum kıldan ince..

Saglikli olsun tabii insallah Rabbim hepimizin gonlunden gecheni kismet etsin. Ama diger bi konuda bebegimin ultrason goruntusunu paylastim anlayan bi arkadasimiz kiz diye yorum yapti artik yuzde yuz eminim kiz olduguna :)

Ayrintili ultrasona gireniniz varmi kizlar? Doktorum 23-24 cu haftalarda girmemi soyledi bebegimi gormek icin sabirsizlaniyorum
Canim genelde 20.haftayi oneriyorlar benim ikiz oldugundan cok buyuyunce ikisini ayrintili incelemeleri zaten zor oluyor diye beklemeden gittim 20.haftada. 22.haftaya randevu verebilen ozel tip merkezi yaklasik 1500tl alacagi halde randevu vermek istemedi 20.hf.da girseniz daha iyi olur dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…