Canım,herkesin derdi kendine şişko dünya gibi geliyor:) hepsi ayrı can yakıcı.keşke o vefasızca,haince tavırları bana da el gösterseydi.beni hamileliğim boyunca ailem nasılsın diye aramadı.bir kez bile...ha evet aradılar ama tartışmak için.annem sanki özellikle yapıyor 5 aydır nasıl laf sokarım derdinde.( biz annemle hayatım boyu hiç böyle olmadık,herşeyimi anlatırsın)karşılıklı atıştığımız zaman iyi anlamda söylediğim herşeyi içinde biriktirip kustu.babam desen niye aramıyorsunuz diye içkili halde telefon açıp silerim sizi diye gece birde evimi huzursuz edecek kadar düşüncesiz.aramıyoruz.korkuyoruz çünkü.bayramda onlar tatildeydi.kutlamak için aradık pişman olduk.hadi hadi dedi yüzümüze kapattı.annem engel olmuyor.bilerek yaptığını düşünüyorum artık.kardeşim 20 Yaşında.yalnızca eğlence Peşinde,bencil bir kız oldu.az mı baktm ben ona,elimde büyüdü.onu da doldurdular.zaten herşey onun iyiliğini istiyorum diye başladı.ders çalışmıyor gibi sorumsuz tavırlarına sinirlendim.orda başladı sanırım annemin kini.ben eleştirirken yüzüme bakmadı,hak vermediği mimiklerinden belliydi.ona da sinirlendim.istanbulda sınava girme hevesiyle herkesi sürükledi.çalışmadığı sınava giderken hangi renk Eteğini giyse,İstiklal'de hangi kotunu giyse diye daha gitmeden keyfi bunları düşündü.face e bin tane foto.istanbuldan geldi.sınavın nasıldı dedim,iyiydi dedi ama sonuç yine hüsran.daha sonra sınavı bile sormayan sorumsuz abla oldum o ayrı...
5 ay boyunca ara ara gittik.oturduk.hiçbirşey olmamış gibi davrandık.kötü şeyler kapandı dedikçe tekrar Gündeme getirdiler.evde birbirlerini doldurup beni arıyorlar.hamileliğimin arkasına sığınıyormuşum.bak bunu benim öz annem söylüyor.annem bir buçuk saat uzakta.evde yumurta bile kıramayan 20 Yaşında çocuk kafalı bebeğiyle meşgul.işlerime hiç destekçim yok.kadın tuttuk mecbur.midemin bulandığı dönem geldi.bir hafta zor kaldı.tatilde neden eşim evdeymiş.evde oturan adamı sevmezmiş.beş karış surat.sen tatildesin sen gel ben niye geliyorum ya aaaa yeter dedi.
Kısacası ben annemi tanıyamıyorum.korkudan bayramdan beri aramadık.akşam telefonum çaldı.eşimle yüreğimiz hopladı onlar mı ki diye...neyse ki değilmiş...bugünlerde bekliyorum niye aramıyorsun diye geri dönüşlerini ama açmayacağım.dayanmalıyım.bebeğim için.