- 30 Kasım 2013
- 2.003
- 1.359
- 133
Canım aynen öyle.Allaha havale ettim.sadece kişisel saldırı olursa lafımı söylüyorum ve geçiyorum.bir insan birkaç ayda böyle olamaz.hep böyleydi,ben yeni farkediyorum bence ya da bilerek Yaptılar .Canım kendimi senin yerine koydum ve ne diyeceğimi inan bilemiyorum bende olan biteni anlayamazdım herhalde uykularına kadar etkiler insanı Çünkü Can'ın kanın yabancıyı siler atarsın. Sen Yine de güzel düşünmeye çalış olayları olumlu yönlendirmeye çalış kafanda biliyorum çok zordur ama senin için bu süreçte olması gereken tamamen bu. Şu an bebegınden daha önemli ne olabilir ki o bu sıkıntılarını hissediyor sa da bunları haketmıyor minik melek bunu düşün. Üzülecegımız herşeyi herkesi başka arka sayfalara yazıcaz başka türlüsü ancak ve ancak zarar...
Neyse canım benim,yani hayat işte...meleğim olmasa gemileri yakarım ama gelecek tepkileri kaldıramayabirim bu halde diye sırf bebeğim için dikkatli oluyorum.evimde düzenlemeler yapmakla meşgulüm vallahi bu aralar:) yazlıklar Kalkıyor kışlıklar geliyor,tüm çekmeceler yerleşiyor,dolaplar da öyle:) çooook meşgulüm,hiiiiiçç kendimi üzemem.kimin umrunda olur kocamdan başka? üzemem hiç onu da bebişi de