2016 Şubat Anneleri

Detaylı ultrason icin Perinatalog onerisi olan varmı arkadaşlar? Beylükdüzü Medicana Intern. gidiyorum Perinatolog yok, dısarı yonlendirdi Dr'um. Beylükdüzü Kolan hastanesi Altan bey varmıs, giden varmı yada başka tavsiye Dr varmı?
tesekkurler.
Benim doktorum perinatolog ve inanılmaz memnunum Özel Balat Hastanesinde Dr.Mehmet Aygün tavsiye ederim .. inanılmaz da rahatlatan sakin bir doktor

Detaylı ultrason icin Perinatalog onerisi olan varmı arkadaşlar? Beylükdüzü Medicana Intern. gidiyorum Perinatolog yok, dısarı yonlendirdi Dr'um. Beylükdüzü Kolan hastanesi Altan bey varmıs, giden varmı yada başka tavsiye Dr varmı?
tesekkurler.
Canım bende beylikdüzünde oturuyorum ve avcılar medicana onur bey takip ediyor beni. Doktorum bakırköyde radyotom görüntüleme merkezine yönlendirdi beni iki gün önce detaylı ultrasona gittim çok memnun kaldım tavsiye ederim.

Kizlar bu çatı muayenesi nst ye girmefilan kaçıncı hafta oluyormus. Ayrıca doktorunuz mu yapiyo cati muayeesini.yoksa ebe filan mi. O catala mi cikiliyor
Ayyyy benim en cok korktuum cati muayenesi :/ dogumdan bile bu kadar korkmuyorum

Bize 36da dogurursunuz diyorlar :) ne xaman girecegiz su nst denen seye ben de merak ediyorum
Senin durumun farkliysa daha once nst.ye alabilirler benim de hem 1.si sezeryan oldugundan hem de ikiz oldugundan en fazla 38e kadar bekletirler belki bende de farkli bi uygulama yaparlar

Amin. Gercekten o kismi daha zor. Ber yaptigimizi cocuklar yanlis yorumlayabiliyor odum kopuyor yanlis bi sey yapcam diye. En basiti eti elimle ayiklayip versem kizim butun yemekleri elle yiyebilecegini dusunuyor prizler keskin koseler merdivenler elektrikli aletler... En ufak bi ihmali unutkanligi kullaniyorlar bu siralar evde sandalyeyle geziyor bicaklari keskin seyleri nereye koyacagimi sasirdim :KK42:
Ay dikkat et canim atese falan bi de balkona cok korkarim balkondan

Heyecan yaparim diye korkuyorm canm normalde dayanikli biriyim insallah atlaticz o gunleri de :)
Aynen canim imsan heyecanlaniyor :)Ama zaten sen ne oldugunu anlayana kadar dr bakmis oluyor :) Zaten cok sık yapilan birsey degil cunku dogumu tetikliyo diye biliyorum ben.

Ay dikkat et canim atese falan bi de balkona cok korkarim balkondan
Yazin bile sadece tek balkon kapisi acabildik o da gozumuzun onundekini. Pistik valla korkudan. Hele geceleri her yeri kapatiyorduk benim kizim uyandiginda genelde aglamadan evde dolanmaya basliyordu bi kac kez tv karsisina gecmis tv.yi acmis izlerken yakaladim :KK51:

TIRMIK TIRMIK Canım neyaptın Acıbademde detaylı ultrason yaptırdn mı
Benim de aklımdan geçiyordun canım :) perinatolog 21 ekimde gelecekmis o zaman yaptiracagim inşallah günüm de gecicek diye korkuyorum. . Guvencer falan kaca yapıyor hiç başka yerlerden fiyat aldın mi canım? 562 tl dedi acıbadem Prof yapacakmis

Back
X