2016 Şubat Anneleri

Gunaydim anne adayları ve anneler bebeklerinizi rahminizin neresinde hissediyorsunuz genel mi bi bölge mi benim hep solda his var sola yatınca sanki ağrı oluyo bebek rahatsız oluyormus gibi hissediyorum siz ??
ben her yerinde hissediyorum. değişiyor, ya dönüyor sürekli, ya da kolu biyr de bacağı bir yerde oynuyor.

Kizlar bir sorum olucakti.. benim calisma saatlerim 10h - 19h.. ve ayda bir cumartesi 11h - 17h, hafta ici 8,5 saat calisiyorum.. ve sanirim yasal hakkima gore 7,5 saat calismam gerekiyor.. bunu danisicam, ama gecmiste calistigim fazla saatlerim odenirmi bu durumda? Bir bilgisi olan yardimci olabilirse cok sevinirim :)

Bilmiyorum ki canım ogrenirsen banada söyle bende 9-18 çalışıyorum :)

Affedersiniz ama hamile iç giyiminde neler kullanıyorsunuz, hamiş külodu giymeye başladınız mı?
Nefes egzersizleri yapıyor musunuz?
Kegel egzersizleri yapıyor musunuz?
Bebişe Kuran dinletiyo musunuz?
Namaz kılanlar secdeye giderken zorlanıyor musunuz?
Doğum kolay olsun diye dini olarak neler yapıp okuyorsunuz?
Çok soru sordum kusura bakmayın :oops:
ben külotlu çorap ve i çamaşırımı altta bıraktım tam çekmiyordum ama okadar rahatsız edicic olmaya başladıki. tüm gün dışarıda sürekli bebek sıkışıyormu diye düşünüyorum. çünkü benide çok rahatsız ediyor. sadece 1 kilo aldım ama artık iç çamaşırı çorap almama gerek. sanırım internetten alıcam ben, çok vaktim yok almaya, hamile butikleride çok pahalı.
diğerlerinide ben kendim sesli okuyorum. sonrası için Allah kerim :)

birde dr. um bana hamile korse önerdi. kullanan var mı ?

Kizlar bu çatı muayenesi nst ye girmefilan kaçıncı hafta oluyormus. Ayrıca doktorunuz mu yapiyo cati muayeesini.yoksa ebe filan mi. O catala mi cikiliyor
36. Haftada nst başlıyor. Ayrıca çatı muayenesinde doğum kanalına bakılıyor. Ve bundan sonraki her gittiğinde nst de çatı muayenesi oluyoor. Çünkü ne kadar açıklık olduğu çok önemli canım..
Bize 36da dogurursunuz diyorlar :) ne xaman girecegiz su nst denen seye ben de merak ediyorum
Canım 36. Da doğuracagını kim söylüyor. Her bebegin geliş zamanı farklıdır. 36 da da gelir 42 de de gelir :KK66: :KK66: kimse bilemez
cahilliğime verin. ne oluyor. ellerini mi sokuyorlar:110:
Sadece parmak.. en başta 1 ve 2 Parmak sokarak kanalın genişliği hakkında bilgi veriyor canım.
kızlar kararsız kaldım ben yaaaa

doğumumu özelde mi yaptırsam (bi kaç kişi ile aynı anda doğurmak, kalabalık odada kalmamak, doğum fotoğraflarımı çektirmek, oda süsletmek gibi cezbedici yanları var)

devlet hastahaneside mi yaptırsam (riskli durumlar ve donanım için)
Özeli tavsiye ederim ama mutlaka yeni doğan yoğun bakımı olsun. eğer bebekde problem olursa yeni doğan yoğun bakımı olan başka hastaneye gönderebiliyorlar.
Bende hep solda hissediyorum canimmm..

Gobegim yukseldi aslinda ama genelde durtmeler hep kasiklarimdan geliyor
bende hep öyle hissediyorum Detaylı ultrasonda doktor bana gostererek anlattı. Solda hissettiğimizde dümdüz yatıyormuş. Kafası sagda ayakları soldaydı benimki. Asagıda hissedersen oturur pozisyona geçiyor dedi. :)

Hamile kilodu yerine arkadaşalar büyük beden kalıpları geniş olan çamaşırlardan alın daha kullanışlı lastikleri esniyor ve daha ucuza geliyor
kolay doğum için Meryem suresi ilk sayfası okunabilir
Ve de doğuma yakın inşikak süresi bu yarılma anlamına geliyor
bol bol rabbi yessir okunabilir

Hamile kilodu yerine arkadaşalar büyük beden kalıpları geniş olan çamaşırlardan alın daha kullanışlı lastikleri esniyor ve daha ucuza geliyor
kolay doğum için Meryem suresi ilk sayfası okunabilir
Ve de doğuma yakın inşikak süresi bu yarılma anlamına geliyor
bol bol rabbi yessir okunabilir
Hamile kiloduna ne gerek var ki ? benim kicim basim ayni kaldi pardon da :)) gobegimide zorlamiyor zaten pamuklu dusuk bel modelleri kullaniyodum gayette rahat hissediyorum.. boyle devam edicem :)

merhaba şubat anneleri size birsey soracaktım benım sag karın boşlugumda ara ara bır agrı olusuyor 3 defa doktora gıttım hepside bsey olmadıgını soyledı aranız bu tur sorun yaşayan oldumu ?yada hamilelikte bu agrılar normalmii.?

Bendede feci sekilde yanma var tek caremde ilik sut birtek o sekilde gecio :KK43:( erkek bebekler erken killanirmis benimki ondan mi bilmiorm herkes bisey soyluo :KK43:
canım bende bu olaydan muzdaribim cok rahatsız ediyor geceleri özellıkle reflu yastıgı koysam gecermı acabaa??

sadevehuzurlu sadevehuzurlu nefes egzersizi kegel vs yapanlardan değilim ben :)Zamanımda yok zaten...
Hamile Kilodu 1.cidede kullanmadım sanırım şimdilik yüksek bel rahat kalıplı iç çamaşırları alıyorum.
Namaz için henüz zorlanmadım .son zamanlarda oturup kılarım ..
Hergün 1-2 sayfa Kuran okumaya ve bolbol duaya dikkat ediyorum.Anne karnındaki bebeğe Müzik vs yerine Kuran ayetlerini dinletilmesini daha uygun bulanlardanım..:)))

merhaba şubat anneleri size birsey soracaktım benım sag karın boşlugumda ara ara bır agrı olusuyor 3 defa doktora gıttım hepside bsey olmadıgını soyledı aranız bu tur sorun yaşayan oldumu ?yada hamilelikte bu agrılar normalmii.?
bendede oluyor canım yanma gibi

kızlar bu çatı olayı nedir ya... biz çıkmayalım şişko şişko çatıya... ben korkarım :) :(

aaaaaaaa hiç duymadın mı ? dengeyi sağlıyor. ağırlığı almak için. bel ağrılarına iyi geliyor ve sarkmaları önlüyor. genelde yabancı bayanlar çok kullnır. bizde kullanan çok yok. ben alıcam hafta sonu.

Hamile kiloduna ne gerek var ki ? benim kicim basim ayni kaldi pardon da :)) gobegimide zorlamiyor zaten pamuklu dusuk bel modelleri kullaniyodum gayette rahat hissediyorum.. boyle devam edicem :)
kıç baş değişmesi değil zaten olay :) bizimkide büyümedi :) ya epeyce düşük bel olacak yada tam göbeği saracak. tam şiş yere geliyorsa sıkıyor benimki gibi.

kıç baş değişmesi değil zaten olay :) bizimkide büyümedi :) ya epeyce düşük bel olacak yada tam göbeği saracak. tam şiş yere geliyorsa sıkıyor benimki gibi.
Anladim canim ya ben oldum olasi SIKAN modeller sevmedigim icin.. zaten evimde bulundurmam bile diyebilirim.. rahat olucak tabir-i caizse hissettirmiyecek ic camasir kendini :D

Ben 3 gundur hastayim :( halsizlik, bogaz agrisi, bas agrisi ve oksurukle ugrasiyorum.

Canimda hic birsey yemek istemiyor. Ben normalde de ilac kullanmam ama agir geciriyorum bu sefer.

Bal ve zencefil yiyorum bir sabah bir de aksam 1 tatli kasigi, limon yiyorum falan ama bana misin demedi :(

Back
X