2016 Şubat Anneleri

Arkadaslar ben bu tarz bır oda alıcam. Okula baslayana kadar kullanır dıyorum, butce olarak da 3bın-3500 arası ayırdım.Sızce 5 yasındakı cocuk ıcın kucukmu bu gardolap. Bebek buyudukce olmayan kıyafetlerını hurclara doldurup ıhtıyacı olanlara verecegımden dolapta sadece uzerıne olan kıyafetler olur dıye dusunup yeterlı olur dedım ama sızın fıkrınız nedır
Oda çok güzel ve kullanışlı bence bende bu tarz düşünüyorum kısmet olursa ınegöl e gidip kendim seçmek istiyorum

Kızlar ben şu solda yatma işine alışamadım.. Yarım yüZüstü yatıyorum 2 haftadır evimde değilim yattığım yatak o kadar rahatsız ki şeklimi değiştirince karnım acıyor ve sanki hamlanmış gibi agrıyor sürekli. Gece bazen saçma sapan sekıllere girmiş şekilde uyanıyorum Nasıl alışıcam sola yatmaya bilmiyorum.
Bende yatamiyorum hiç sola geçen youtube da bir doktor dinledim günde 2 saat yatmak yeterli dedi bende gündüz sol yanıma dönük televizyon izliyorum gecede ara ara yatmaya çalışıyorum ama kendimi zorlamıyorum sonuçta eskiden sol yan yatın diye birşey mi vardı :) birçok gebe su anda bile bilmiyor bence ve sağlıklı doguruyorlar

Canım ben bir kaç ay önce gittim mobilyalar gayet iyiydi yani düşük kaliteli olanıda var ama fiyat olarak gerçekten piyasaya göre baya iyi. Ben ikeaya karar verdiğim için vazgectım ve ilgilenen kişinin ukala tavırlarından hiç hoşlanmadım çok takılırım öyle esnaflığı :) ama bu sekılde büyüyen beşikli bir oda düşünüyorsan git.
Gıdıcem canım da bana cok uzak oldugu ıcın esımı ıkna edıcem artık:) Ben beylıkduzundeyım cunku, artık bır haftasonu gunumu oraya harcıycam, gıtmeden odanın olcusunu de alıcamkı buyuk gelmesın ordan bırsey begenırsem, oda couk buyuk degıl ve bır tane de rahat kanepe almam lazım kendım ılk ay yatarım en azından o kanepede.

Kızlar ben şu solda yatma işine alışamadım.. Yarım yüZüstü yatıyorum 2 haftadır evimde değilim yattığım yatak o kadar rahatsız ki şeklimi değiştirince karnım acıyor ve sanki hamlanmış gibi agrıyor sürekli. Gece bazen saçma sapan sekıllere girmiş şekilde uyanıyorum Nasıl alışıcam sola yatmaya bilmiyorum.
Ben de yatamıyorum, dun bacaklarımın onune bır yastık koydum be bır ayagımı yastıga atıp o sekılde sola yatmayı denedım tavsıye ederım, sımdılık yuzustu daha cok yatıyorum

Benim de sola yatınca tekmeliyor kızım genelde o yüzden uzun süre yatamıyorum. Kızlar bebeğinizle konuşuyor musunuz ben konuşuyorum genelde ve sanki anlayıp tepki veriyor bazen. Bu akşam babası da karnımı sevip hadi tekme at kızım sana neler neler alıcam ben dedi tekme attı bikaç kere. Zeki kızım benim bizi parmağında oynatcak galiba:-)

Benim de sola yatınca tekmeliyor kızım genelde o yüzden uzun süre yatamıyorum. Kızlar bebeğinizle konuşuyor musunuz ben konuşuyorum genelde ve sanki anlayıp tepki veriyor bazen. Bu akşam babası da karnımı sevip hadi tekme at kızım sana neler neler alıcam ben dedi tekme attı bikaç kere. Zeki kızım benim bizi parmağında oynatcak galiba:-)
Cok kısmanıyorum ben ne zaman hıssedıcem tekme felan. Ben sadece kasıgımda bısey hıssedıyorum bazen ama tekme gıbı degıl ve cok nadır. Kılolu oldugum ıcın olabılırmı. 20. haftamın ıcındeyım bırde

Cok kıskanıyorum ben ne zaman hıssedıcem tekme felan. Ben sadece kasıgımda bısey hıssedıyorum bazen ama tekme gıbı degıl ve cok nadır. Kılolu oldugum ıcın olabılırmı. 20. haftamın ıcındeyım bırde

Cok kıskanıyorum ben ne zaman hıssedıcem tekme felan. Ben sadece kasıgımda bısey hıssedıyorum bazen ama tekme gıbı degıl ve cok nadır. Kılolu oldugum ıcın olabılırmı. 20. haftamın ıcındeyım bırde

Ben de tekme hissetmiyorum,sadece içimde kıpırtılar hissediyorum o bile yetiyor ama ultrasonlarda baya hareketli o yüzden çok dert etmiyorum.

Ben de tekme hissetmiyorum,sadece içimde kıpırtılar hissediyorum o bile yetiyor ama ultrasonlarda baya hareketli o yüzden çok dert etmiyorum.
Ben ultrasona gıdelı 21 gun oldu. 16sında ayrıntılı ultrason 17sınde kendı doktoruma muayne var ama cok merak edıyorum gıdene kadar, sureklı acaba bıseymı oldu korkusu var ıcımde, bence kıloyla da alakalıdır dıye dusunuyorum ıns oyledır.

Kilo önemli bi faktör. muhtemelen ondandir.yakinda hissedersin.sonra insan mubtelasi oluyor ama :)

Kilo önemli bi faktör. muhtemelen ondandir.yakinda hissedersin.sonra insan mubtelasi oluyor ama :)
Ben de oyle dusundum ıns oyledır, ıcımde bı dalgalanmalar oluyo bazen ama net olarak ne oldugunu anlamıyorum zira bagırsak problemımde var onun gurultusudur dıyorum , bır ıkı gun onceye kadar da kasımında hareketlenme vardı, umarım hıssederım bende.

Ben ultrasona gıdelı 21 gun oldu. 16sında ayrıntılı ultrason 17sınde kendı doktoruma muayne var ama cok merak edıyorum gıdene kadar, sureklı acaba bıseymı oldu korkusu var ıcımde, bence kıloyla da alakalıdır dıye dusunuyorum ıns oyledır.

O korku bende de var,aklım hep orada,ama korkma az kalmış bebeğini görmene,ben de bir kaç gündür hissediyorum zaten.

Ayrıntılı ultrason için doktor mu yönlendiriyor,benim normalde kontrol günüm bugündü ama cinsiyetini öğrenmek için daha fazla sabredemedim ve çarşamba günü başka doktora gittim dolayısıyla bugünkü kontrole gitmedim ama pazartesi gideceğim kendi doktoruma,sanırım beni. gittiğim hastanede ayrıntılı yok başka hastaneye gideceğim,siz de öyle mi yapıyorsunuz.

Bir sorum daha var. Pendikte Erol mobılyar var netten bakıyorumda baya uygun bebek odaları var. Acaba cokmu kalıtesızdır bılemedım, daha once bırsey almıslıgı olan varmı bu markadan
Biz erol mobilyaya yakınız. Bende internetten cok araştırma yaptım begendiğim modellerde oldu. Fakat çilek mobilya indirime girince aynı fiyata hatta daha karlı bir alışveriş olarak markalı alıp içime sindirdim. 2.800tl baby cotton markalı 3 kapılı dolap,büyüyen beşik,çamaşırlık, cibinlik dahil içinde uyku seti ve normal beşik yatagı ile beşik büyüdüğünde kullanacagı yatagı yani 2 yatak hediye oldu. Bence kesinlikle tavsiye ederim erol mobilya da da begendiğim beyaz mobilyalar minimum 2.400 ve sadece oda fiyatı bu. bi uyku seti alınsa 150den aşagı düzgün yok, e 2 adet yatak almaya kalksanız yatak tek basına 250den başlıyo ve cibinlik yok. Biz bunları 2800 e cilekte karşıladık içimede sindi ileride beşiği büyütürken birşey olur mu vs bir sürü soru silindi aklımdan. ayrıca beşik buyudugunde cocuk 14 yaşına kadar kullanabiliyor siz ne kadar kullanırsınız isteginize baglı

O korku bende de var,aklım hep orada,ama korkma az kalmış bebeğini görmene,ben de bir kaç gündür hissediyorum zaten.

Ayrıntılı ultrason için doktor mu yönlendiriyor,benim normalde kontrol günüm bugündü ama cinsiyetini öğrenmek için daha fazla sabredemedim ve çarşamba günü başka doktora gittim dolayısıyla bugünkü kontrole gitmedim ama pazartesi gideceğim kendi doktoruma,sanırım beni. gittiğim hastanede ayrıntılı yok başka hastaneye gideceğim,siz de öyle mi yapıyorsunuz.
Canım ayrıntılı ıcın bır ay onceden soyluyor doktor. Senın gecenkı kontrolunde soylemesı lazımdı cunku randevu almak ıcın erken davranmak gerekıyor. Ben de baska yerde yaptırıyorum, 5 doktor ısmı verdı doktorum ve ben Acıbadem Maslakta karar kıldım, aradım hemen randevu verdıler ama baska yerlerde randevu almak sıkıntı olabılıyormus.

Canım ayrıntılı ıcın bır ay onceden soyluyor doktor. Senın gecenkı kontrolunde soylemesı lazımdı cunku randevu almak ıcın erken davranmak gerekıyor. Ben de baska yerde yaptırıyorum, 5 doktor ısmı verdı doktorum ve ben Acıbadem Maslakta karar kıldım, aradım hemen randevu verdıler ama baska yerlerde randevu almak sıkıntı olabılıyormus.

Çarşamba günü gittiğim doktor 1,5 hafta sonra falan gidebilirsin dedi ama ben şu anda küçük bir şehirde yaşadığım için randevu problem olmaz umarım,pazartesi gidinc detaylı bilgi isteyeceğim.

Biz erol mobilyaya yakınız. Bende internetten cok araştırma yaptım begendiğim modellerde oldu. Fakat çilek mobilya indirime girince aynı fiyata hatta daha karlı bir alışveriş olarak markalı alıp içime sindirdim. 2.800tl baby cotton markalı 3 kapılı dolap,büyüyen beşik,çamaşırlık, cibinlik dahil içinde uyku seti ve normal beşik yatagı ile beşik büyüdüğünde kullanacagı yatagı yani 2 yatak hediye oldu. Bence kesinlikle tavsiye ederim erol mobilya da da begendiğim beyaz mobilyalar minimum 2.400 ve sadece oda fiyatı bu. bi uyku seti alınsa 150den aşagı düzgün yok, e 2 adet yatak almaya kalksanız yatak tek basına 250den başlıyo ve cibinlik yok. Biz bunları 2800 e cilekte karşıladık içimede sindi ileride beşiği büyütürken birşey olur mu vs bir sürü soru silindi aklımdan. ayrıca beşik buyudugunde cocuk 14 yaşına kadar kullanabiliyor siz ne kadar kullanırsınız isteginize baglı

Canım bende zaten once cılege bakarım dıyorum ama daha degıl soyle ekım sonu kasım bası felan bakıcam(parasal durumlardan). Indırıme gıren bır takım olursa ve senın aldıgın fıyata yatagı dahıl alırsam super olur. Cıbınlık dusunmuyorum duz sade modellere bakarım. Sız baya erken davrandınız sanırım oda ıcın, 1 ayda gelecegını dusunerek kasımda alsam aralıkda gelır dıyorum.

Çarşamba günü gittiğim doktor 1,5 hafta sonra falan gidebilirsin dedi ama ben şu anda küçük bir şehirde yaşadığım için randevu problem olmaz umarım,pazartesi gidinc detaylı bilgi isteyeceğim.
Sen genede sımdıden gıdecegn yerı belırle ve randevu al bence, kucuk yerse ve ayrıntılı yapan az kısı varsa yıne dolu olabılır

Canım bende zaten once cılege bakarım dıyorum ama daha degıl soyle ekım sonu kasım bası felan bakıcam(parasal durumlardan). Indırıme gıren bır takım olursa ve senın aldıgın fıyata yatagı dahıl alırsam super olur. Cıbınlık dusunmuyorum duz sade modellere bakarım. Sız baya erken davrandınız sanırım oda ıcın, 1 ayda gelecegını dusunerek kasımda alsam aralıkda gelır dıyorum.
Ben açıkcası kampanya agustosta son diye eşime haber verip gidip aldık. Yatakları ve uyku seti hediyesi büyüyen beşik alımında geçerli, muhakkak verecekler yani. Cibinliği almazsanız fiyat düşer tabi mutlaka indiriminizide yaptırın ayrıyetten. Genel bir kampanyaydı bütün odalar için %40 indirim, Hala kampanya devam ediyo diye biliyorum inşallah alacagınız zamana kadar devam eder. Ama şuanda da alabilirsiniz, kapora bırakıyorsunuz 1 aya geliyor fakat elinizde olcagı tarihten önce ödemenizi yapmanız lazım bence kampanya devam ediyorsa alın size teslim tarihini kendiniz belirleyebilirsiniz o zamana kadar da ödemenizi yaparsınız yine yardımcı oluyorlar bizim sıkıntımız yok diye sizin için ne zaman uygunsa dedik tarih verdiler o tarihte geldi o zamana kadar ödemesinide yaptık zaten.

Sen genede sımdıden gıdecegn yerı belırle ve randevu al bence, kucuk yerse ve ayrıntılı yapan az kısı varsa yıne dolu olabılır

Tamam o zaman yarın iyice araştırıp randevu alayım umarım geç kalmamışımdır.

Ben oda yapamayacağım çünkü fazladan odam yok ama yatak odası büyük oraya karyolayla 2 veya 3 kapılı gardırop alsam olur mu acaba abes kaçar mı,beyaz almayı düşünüyorum birkaç yıl sonra taşınırsak başka renkler ekleyip oda yapabilirim diye düşünüyorum.

Ben açıkcası kampanya agustosta son diye eşime haber verip gidip aldık. Yatakları ve uyku seti hediyesi büyüyen beşik alımında geçerli, muhakkak verecekler yani. Cibinliği almazsanız fiyat düşer tabi mutlaka indiriminizide yaptırın ayrıyetten. Genel bir kampanyaydı bütün odalar için %40 indirim, Hala kampanya devam ediyo diye biliyorum inşallah alacagınıza zamana kadar devam eder. Ama şuanda da alabilirsiniz, kapora bırakıyorsunuz 1 aya geliyor fakat elinizde olcagı tarihten önce ödemenizi yapmanız lazım bence kampanya devam ediyorsa alın size teslim tarihini kendiniz belirleyebilirsiniz o zamana kadar da ödemenizi yaparsınız yine
Canım ben bıraz garantıcıyım ondan almadım henuz, bır de cok erken hazırlık yapmak ıyı degıl derler bende ona ınandım ama sen cok ıyı yapmıssın erken almakla kampayadan. Bakalım haftaya belkı elıme para gecebılır o zaman bakarım. Buyuyen besık bakıcam ben de en az 6 yasına kadar yanı okula kadar yatsın dıye. Bakalım umarım dedıgın gıbı kampanya olur ben gıttıgımde

Tamam o zaman yarın iyice araştırıp randevu alayım umarım geç kalmamışımdır.

Ben oda yapamayacağım çünkü fazladan odam yok ama yatak odası büyük oraya karyolayla 2 veya 3 kapılı gardırop alsam olur mu acaba abes kaçar mı,beyaz almayı düşünüyorum birkaç yıl sonra taşınırsak başka renkler ekleyip oda yapabilirim diye düşünüyorum.
Kendı dolabın buyukse dolaba gerek yok bence sıfonyer ve besık yeter. Benım de ekstra odam yokkı 2+1 evım ama yatak odam cok kucuk o yuzden ayrı odada yatacak bebegım napalım

Back
X