- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
Oda çok güzel ve kullanışlı bence bende bu tarz düşünüyorum kısmet olursa ınegöl e gidip kendim seçmek istiyorumArkadaslar ben bu tarz bır oda alıcam. Okula baslayana kadar kullanır dıyorum, butce olarak da 3bın-3500 arası ayırdım.Sızce 5 yasındakı cocuk ıcın kucukmu bu gardolap. Bebek buyudukce olmayan kıyafetlerını hurclara doldurup ıhtıyacı olanlara verecegımden dolapta sadece uzerıne olan kıyafetler olur dıye dusunup yeterlı olur dedım ama sızın fıkrınız nedır
Bende yatamiyorum hiç sola geçen youtube da bir doktor dinledim günde 2 saat yatmak yeterli dedi bende gündüz sol yanıma dönük televizyon izliyorum gecede ara ara yatmaya çalışıyorum ama kendimi zorlamıyorum sonuçta eskiden sol yan yatın diye birşey mi vardı :) birçok gebe su anda bile bilmiyor bence ve sağlıklı doguruyorlarKızlar ben şu solda yatma işine alışamadım.. Yarım yüZüstü yatıyorum 2 haftadır evimde değilim yattığım yatak o kadar rahatsız ki şeklimi değiştirince karnım acıyor ve sanki hamlanmış gibi agrıyor sürekli. Gece bazen saçma sapan sekıllere girmiş şekilde uyanıyorum Nasıl alışıcam sola yatmaya bilmiyorum.