2016 Şubat Anneleri

Uzuuun araştırmalar sonucu, park yatakmı sepet besık mı anne yanımı düşün düşün en sonunda gittim bu park yatagı aldım baktıklarımın içinde en begendıgım bana park yatagı sevdiren yatak :) cok büyük degıl ölçüleri 65.95 ve kumaşları tamamen coton naylonlu hiç bir yeri yok bu benım ıcın cok önemlıydı araştıranlara bilgi olsun joie sadece E Bebek'te olan bir marka. Bu arada ev aldı basını gidiyor heryer ufacık bir bebegin eşyalarıyla doldu kendi ufak ama külfeti çok:)) eşim bebegın arabasını ana kucağını kurdu bas ucuna dizdi kaldırmıyor onlara bakıp Mutlu oluyormus park yatagı kuyusuna geri koydu neyseki :KK70: karnım zil çalıyor hazırlayacak derman yok kötü rüyalar görüp daha uyuyamıyorum bebegımı doğuruyorum emzırıyorum kordonu dolanmış onu çözüp geri koycam bebegı dıyor doktor daha cok ufakmış ama ayrılamıyorum ay ne saçmaydı :)))
Bende joie aldim ama seninkinin bi degisigi canm cok guzeller cok begenerek aldm insallah hayirlisiyla bebislerimizi buyuturuz benim aldigm bu

Eklentiler

• P_20151120_113501_1.webp
    P_20151120_113501_1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 118
Kendimi çok çirkin hissediyorum artık.. Sivilceli bi yüz.. Koca bir göbek.. Alıp başını gitmiş bir popo.. Koca koca silikon gibi duran iki göğüs :confused:..
Bu adam nasıl hâlâ beni beğeniyor anlamadım :KK48: Ben hiç beğenmiyorum kendimi :KK51: Demekki çok seviyor kociş :KK53:

kocam koca göbeğimle beni çok çekici buluyormuş, bu halim daha kışkırtıcıymış maaal yaaa :KK70:

benimde cok kötü gebelik lekem var :'( ve gitmeme ihtimali de varmış bakalım neolcak

Klozette kani gorunce tuvalet kagidiyla sildim direk, arkadan gibiydi ama emin olamadim :KK43: alaturca da otursaydim daha rahat ayirt ederdim sanirim. Is isten gectikten sonra baktim cunku.

Ama kanamam olsa tekrarlardi heralde diye dusunuyorum. Kabizlik sorunu yasadigimda 1-2damla geldigi olurdu ama suan kabizda degilim ondan endiselendim. Esim gelince ona soyleyip doktorumu arayayim en iyisi. Gel derse gideriz artik. Simdi esime demekte istemiyorum isten erken cikip gelir. Bosuna telas yapar :s
Hemoroid var mı canım? Ağrı sızı olmasa da kanıyor da ondan dedim.işten geldiğimde bir gün,bir avuç Kanı görünce şok olmuştum.baya kanayaniliyor.

Kendimi çok çirkin hissediyorum artık.. Sivilceli bi yüz.. Koca bir göbek.. Alıp başını gitmiş bir popo.. Koca koca silikon gibi duran iki göğüs :confused:..
Bu adam nasıl hâlâ beni beğeniyor anlamadım :KK48: Ben hiç beğenmiyorum kendimi :KK51: Demekki çok seviyor kociş :KK53:
ay bende öyleyim, sinirlerim bozuldu resmen. duba gibiyim pfff :(

kocam koca göbeğimle beni çok çekici buluyormuş, bu halim daha kışkırtıcıymış maaal yaaa :KK70:

benimde cok kötü göbelik lekem var :'( ve gitmeme ihtimali de varmış bakalım neolcak
Benimkide aynı şeyi söylüyo göbeğimde minnoşu varmıştaa göbeğim olmazsa kızı sıkışırmış :D Bizi mi kandırıyolar nedir :D

Kizla simdi tuvalete girdim kanamam oldu yani bir iki damla degil baya 10damla falan gelmistir. Zorlanmadimda neden oldu anlamadim

Arka taraftan gelmistir degil mi, hic agrim sizimda yok, korktum bir an. Ben eve geldim ama esimin gelmesine daha 3saat var. Napsam ki baska gelirse esime soyleyip doktora mi gitsek. Arkadandir heralde diye dusunuyorum ama
canım niye arkadan kan gelsin. yani bilmiyorum daha önce sıkıntı oldu mu ? yani şuan için ikisede normal durmuyor. iyice bi anla bakalım nerden gelmiş. dr. agit eşin gelincede

Benimkide aynı şeyi söylüyo göbeğimde minnoşu varmıştaa göbeğim olmazsa kızı sıkışırmış :KK70: Bizi mi kandırıyolar nedir :KK70:

bizimkisi saf eğer gönül almak için yapmış olsun kendini muhakkak ele verir :D
demek ki cidden hamile halim ona cok çekici geliyor :KK31:

bende kendimi öyle avutuyorum. herşey yavrum için :) o iyi olsun da ben başka bişi istemem. :)

Hemoroid var mı canım? Ağrı sızı olmasa da kanıyor da ondan dedim.işten geldiğimde bir gün,bir avuç Kanı görünce şok olmuştum.baya kanayaniliyor.

Aslinda yok yani bildigim.kadariyla. Ama hamilelikte oluyormus belkide oyle bisey. Hemoroid icin ne yapmam lazim. Kendi doktorum mu yonlendirir yine acaba

Back
X