- 18 Ağustos 2013
- 564
- 618
- 303
kızzllaaarrr, benim göbüşş öyle tatlı öyle tatlı öyle bir tatlı kaşınıyor ki anlatamamm sizlere ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzllaaarrr, benim göbüşş öyle tatlı öyle tatlı öyle bir tatlı kaşınıyor ki anlatamamm sizlere ...
İnsaallah :) benim evimde kucuk bende oyle fazla ne varsa atiorumBunuda cok begenmıstm ama ana kucagı aldık bir tane dha olmasın istedim. Bu ara evde ne varsa atasım var fazla olan hıc bırseye tahammül edemez oldum :)) inşallah rahat uyurlar İçinde canımm :))
Sana alerjik reaksiyon vermis ilac eger ilactan olduguna eminsen kullanmadan doktoruna danis canim. Banada bazi ilaclar alerji kizariklik ve kasinti yapiyor bazilarida oksuruk hapsirma..Kızlar ben keşfettim bana magnezyum kasıntı yapıyor göbegım kaşınıyor sonra kızarıklık ufak ufak sinek ısırmıs gibi birşeyler beliriyor ama aşırı kasınıyor bu gerilmeden olsa o kızarıklıklar olmaz herhalde. İçtikten 10 dakka sonra başlıyor neden acaba ya böyle olan varmı ?
Annem yün yatak yaptırdı içine canimİcine yatak olarak ne aldin canim?
Sana alerjik reaksiyon vermis ilac eger ilactan olduguna eminsen kullanmadan doktoruna danis canim. Banada bazi ilaclar alerji kizariklik ve kasinti yapiyor bazilarida oksuruk hapsirma..
Diyorum iste hickirik olamaz yahugittim canım o hissettiğimiz hıçkırık değilmişdedim karnımın altında pıt pıt bişey atıyor hıçkırık mı dedim yok dedi kan basıncı falan dedi bende hıçkırık sanıyordum
bende şimdi izledim bi kaç tane. ağlamaktan içim şişti
ne güzel yapmışsın, ellerine sağlıkKapi susumu yaptim :) bi kac kucuk suslemeden sonra bebislerin kapisina asmayi dusunuyorum
Aynen bende okudum canım basindan itibaren hemde bizim gibi değiller hiç.Biz çok hayalciyiz onlara gore dedim.Sizde farketmissiniz.Kızlar şimdi Kasım da doğum yapanlar Topiğini okudum biraz burada hep biz biz diye kendimizi alınanları hazırlıkları anlatıyoruz ya.. Onlarda biz diye bişey kalmamış... Bebek bebek bebek... Gaz gaz gaz... Uyku uyku uyku... Sut sut sut... bide sarılık :) baska konu yok yani buradan anlıyorum ki iki ay sonra ne alınanların nede bizim hiç bir önemimiz kalmayacak...
bende şimdi izledim bi kaç tane. ağlamaktan içim şişti![]()
Alerjin var canım demekki o ilacaKızlar ben keşfettim bana magnezyum kasıntı yapıyor göbegım kaşınıyor sonra kızarıklık ufak ufak sinek ısırmıs gibi birşeyler beliriyor ama aşırı kasınıyor bu gerilmeden olsa o kızarıklıklar olmaz herhalde. İçtikten 10 dakka sonra başlıyor neden acaba ya böyle olan varmı ?
benimkide oylee yaa...cat cat catlioruz kanimcaa:))