Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy coook güzel olmuş canım.. Ellerine saglilKapi susumu yaptim :) bi kac kucuk suslemeden sonra bebislerin kapisina asmayi dusunuyorum
eKızlar bn artık çok zor nefes alıyorum sizde de oluyor mu kaburgalarım ağrıyor![]()
Multivitamin yerine bana verdiğide (Benexol b12) sadece b vitaminiymiş. Doktorlar direk multivitamin yazıyor. Zaten bana aile hekimim düşük görünce hemen vermişti. Bende ayda bir gittiğim için doktoruma 1 ay kullanmıştım. Allahtan bıraktırdı şuanda iyi gidiorum inş çoğalmaz. Boğazları tutamıyoruz ki hep açımyemekten kalkıyorum 1 saat sonra yine açım. Ne olacak bu halim bilmem
Canım el sokmuyorlar parmak ile bakıyorlar.1 parmak 1 cm gibi ölçüleri var. Açılmaları öyle anlıyorlar.
Canım evine kimse gelip gitmiyorsa yatagını orada üstünü kapa olmazmı? Hergün topla ser zor olur. Biri gelecek olursa toplarsın![]()
Kızlar ben keşfettim bana magnezyum kasıntı yapıyor göbegım kaşınıyor sonra kızarıklık ufak ufak sinek ısırmıs gibi birşeyler beliriyor ama aşırı kasınıyor bu gerilmeden olsa o kızarıklıklar olmaz herhalde. İçtikten 10 dakka sonra başlıyor neden acaba ya böyle olan varmı ?
Olur olur da evde birinin olmasi lazim spor sonrasi dusa girmek icinValla seker yasayip gorucez, ama ben cok abartilicak birsey gormuyorum.. bebek uyurken bir on dakika zamanim hic mi olmayacak :)
Baharat bana da dokunuyor galiba ama eksi daha cok bastiriyor gibi geliyordu demek o da dokunabiliyormusİnternetten araştırdım da eksi ve baharatı çok tüketmek sebep olabilirmiş bnde eksiyi çok tuketiyorum ondan galibanar mandalina sürekli eksi yemek istiyorum
ay bide güldü biz dayanamıyoruz o kadar bebk öyle hıçkırır mı dediDiyorum iste hickirik olamaz yahu![]()
Benim de mg icmeyince kramp giriyor 2gun icmey unutsam o gece mutlaka kramp giriyor ictigim gun kramplar azalip yok oluyor mg fazlaligi mi var sende acabaValla ben diyet yaparken de 12buöukta yer 2den sonra ara öğün yerdim. Şimdide öyle yapıyorum. Doymuyorum gibi bir cümlem yok ama bu kilo bereden geliyr anlamıyorum
Bende ilaç antipatisi var galibakaşıntıyı farketmedim ama be zaman magnezyum içsem o akşam kramp giriyor. İki gündür içmeyi unuttum. Kram falan yok
Anlamadım gitti. Kaşıntı işini de kontrol edeceğim![]()
Aynen bende okudum canım basindan itibaren hemde bizim gibi değiller hiç.Biz çok hayalciyiz onlara gore dedim.Sizde farketmissiniz.![]()
Karnımın resmıni atıcam sizeValla ben diyet yaparken de 12buöukta yer 2den sonra ara öğün yerdim. Şimdide öyle yapıyorum. Doymuyorum gibi bir cümlem yok ama bu kilo bereden geliyr anlamıyorum
Bende ilaç antipatisi var galibakaşıntıyı farketmedim ama be zaman magnezyum içsem o akşam kramp giriyor. İki gündür içmeyi unuttum. Kram falan yok
Anlamadım gitti. Kaşıntı işini de kontrol edeceğim![]()
eft yaptığın gibi işleme alıyorlar canım ben gece 1 gibi internet hesabımdan göndermiştim ücretini. sabah 9da işleme alındığına dair mail geldi ve ertesi gün 11de elimdeydi.yani işleme alındığı saatten itibaren 24 saat sonra elimdeydi :)Hanımlar birmaxdan siparis verdim havale yada eft ile ödeme varmis ne sacma. Yarın eft yapicaz yalnız ne kadar zamanda geldi size kargo eft yaptıkdan sonra ?????
Alerjin var canım demekki o ilaca
Hahaha evet ya kac dakika suruyor o ogleay bide güldü biz dayanamıyoruz o kadar bebk öyle hıçkırır mı dedi
Bn istedim canım almış bilene hediye miKizlaaaaaarrrrrrrr, size birşey diyeceğim....
Ben esimden hediye istiyorum sizlerde hediye istiyor musunuz
kızlar yaa bi derdim var benimgöğsün ucunda deliğin hemen yanındaki minik et parçacıkları var ya onlardan biri kalkmıştı kaşırken kanatmışım farketmeden. nasıl geçer çok yanıyo ne yapsam ki? kan oturmuş gibi rengi mor olmuş
Hadiiii :)) ayy ne istedin pekim. Özel olmayacaksa.. Fikir olsun bana daBn istedim canım almış bilene hediye mi
Altın kolye istedim canım nazar boncuklu ondan almış:) şımarıklık yapıp birde bileklik istemeyi düşünüyorum :)Hadiiii :)) ayy ne istedin pekim. Özel olmayacaksa.. Fikir olsun bana da