2016 Şubat Anneleri

arkadaşlar park yatak içine nasıl bir yatak almayı planlıyorsunuz. benim içine alınacak yatak 70*120 olacak. bebek omurgasını desteklesin diye yenidoğan yatağı sert sünger olmalı diye okudum kesinlikle yumuşak olmamalı ve vücudun şeklini almamalıymış. ama sünger kestirmek de içime sinmiyor doğal bir malzeme değil sonuçta. yatakta çok kararsız kaldım. Sonuçta omurga sağlığı önemli

Canım hep gecikmeyle giriyoruz randevuya bile ama nst için mesela benim 9 da idi randevu 9 buçukta nst ye aldılar akabinde de bir hasta bekledim hemen girdim kontrole ve doktor zaten nst odasına geliyor ziyarete :) kağıda bakıyor nasıl sancı var mı diye
hımm evet ya gecikmeli oluyor. bakalım ben girecek miyim nst ye

Zaman yaklaştıkça beni de aşırı korku sardı normal mi sezeryan mı olcak ve doğum belirtilerim Nasıl kendini gösterecek ay iyice kafayı yedim galiba :KK43:
Bende canım bn normal doğum dan çok korkuyorum doktor normal derse ne yaparım onuda bilmiyorum küçükken doğum gördüm onun etkisi ile mi bu kadar çok korkuyorum bilmiyorum

arkadaşlar park yatak içine nasıl bir yatak almayı planlıyorsunuz. benim içine alınacak yatak 70*120 olacak. bebek omurgasını desteklesin diye yenidoğan yatağı sert sünger olmalı diye okudum kesinlikle yumuşak olmamalı ve vücudun şeklini almamalıymış. ama sünger kestirmek de içime sinmiyor doğal bir malzeme değil sonuçta. yatakta çok kararsız kaldım. Sonuçta omurga sağlığı önemli
Ben ortapedik yatak aldim canim. Aldigim bu
http://mobil.e-bebek.com/ortopedik-yayli-yatak-70x110-cm_XYZ-86691

Bende canım bn normal doğum dan çok korkuyorum doktor normal derse ne yaparım onuda bilmiyorum küçükken doğum gördüm onun etkisi ile mi bu kadar çok korkuyorum bilmiyorum
Ben tam aksi normal dogum olmasini cok istiyorum Rabbim kismet etsin bence daha saglikli

doğru söyluyorsun haklısın canım inşallah o günler biran önce gelir ve herşey düzene girer... ben o heyecanlı anne adaylarında olmak istiyorum artık herşey gözümde buyuyor hazırlık.. doğum.. sonrasında evime gelip düzenim oturana kadar olan süreç... dediğin gibi düşünmeye calışacağım çünkü sonra pişmanlık yasamak istemiyorum inş hakkımızda hayırlısı olur cok teşekkkür ederim..
Rica ederim boyle hislere kapilmak normal.sanırım ilk dogumun.bir de biraz kolay sahip olmussan o heyecani yasamayabilirsn.bende ilkinde oyleydim.kimisi oyle oluyo.kucağına almayana kadar pek bi hisse kapilmiyo.hatta etrafinda onun aksine hamileler varsa suçluluk duyabiliyo.niye bende onlar gibi heyecanli degilim diye.iste dedigim gibi kiminde rahime düşer düşmez kimi de kucagina alinca aliyo o hissi
Sende kucağına alinca ne kadar bosuna kaygilandgini bu özel gunlerin tadini iyice çıkarmadgn icin hayiflanacgni hissedecksin.onun kokusu, gülüşü,minik elleryle parmaklarini simsiki kavrayip gozlerinin icine bakmasi,dogdunda delice aglmasina ragmen kucagina verilip kokunu aldigindaki o mucize rahatlamasi sakinlesmesi herseyi unutturacak,değmis herseye dedirtecek...

merhabalar herkese,

düzenli takip ettiğim başka bir konu vardı, bugün şöyle bir girip okudum yazdıklarınızı baya faal bir sayfaymış burası. geç kalmadıysam beni de kabul eder misiniz aranıza?
Hosgeldin canim valla bazen sureklo takipteyken bile bizim sayfaya yetisemiyorum :D her an faal iz masaallah :-)

bolca hissediyorum artık hareketlerini.. cok farklı değil hani duygusal anlamda etkilemiyor.. eşimle iyiyiz o benden daha heyecanlı diyebilirim.. dertleşeceğim kimse yok acıkcası ailemle yaklaşık 2yıldır görüşmüyorum galiba birazda ondan böyleyim dediğin gibi.. cunku dusunuyorum annelik kutsallıgı felan yalan geliyor bak o beni ben onu silebiliyorum diyorum ... ama dediğiniz gibi kendimi toparlamayıyım ve ben öyle bir anne olmamalıyırm .. bebeğimin acısı ve mutlulugu benim acım ve mutlulugum olmaı simdiden onu istemeden de olsa cezalandırmaya hakkım yok ..
Seni anlıyorum.sebebi ne olursa olsun aile Bağları kopmamalıydı.iyiyken çok iyi ise kötü anlarda da çok kötü olma durumu ancak bana çok uzak biri ile olabilir.bu hayal kırıklığı yaratmıştır ve çok da doğal.ben de benzer şeyler yaşadım hem de yok yere.evet görüşüyoruz ama eskisi gibi değil.bir anda ortada çok geçerli bir sebep yokken bu hale gelince şaşkınlık Uyanıyor.ben her gün daha çok şaşırıyorum.o derece yani:) bak bazen bazı şeylerimize karşılıklı kırılsak da eşimin ailesi benimkilerden hep daha yakın oldu.kız kardeşimin yapmadığını görümcem yaptı.babamın yapmadığını kp im......onlara saygı duyuyorum.

benim size bir sorum olacak, küçük hanımın odası geldi geçen hafta. çok baskın olmasa da bir mobilya kokusu var, her gün siliyoruz kapı pencere açık ancak hala alıyorum ben o kokuyu. bu haftasonu da eşyalarını yerleştirmeyi düşünüyordum, var mı bana bir öneriniz kokuyu gidermek için?

Ben de 70*120 kraft visco aldım. Viscoları beğeniyorum. Elimi kolumu bastırıyorum, hemen şeklini alıyor. Kaldırınca da yavaş yavaş dümdüz oluyor. Rahat etsin kemikcikleri :KK46:

benim size bir sorum olacak, küçük hanımın odası geldi geçen hafta. çok baskın olmasa da bir mobilya kokusu var, her gün siliyoruz kapı pencere açık ancak hala alıyorum ben o kokuyu. bu haftasonu da eşyalarını yerleştirmeyi düşünüyordum, var mı bana bir öneriniz kokuyu gidermek için?

aynı soruyu bende sorucaktım:)

Aynen canım. Normalde benim ailemde doğum günü vs kutlama yapılmaz herkes doğumgünün kutlu olsun der geçer en fazla ufak bi hediye alınır. Ama eşimin ailesinde öyle değil, annesinin babasının doğum gününde bile ışıklar söndürülür mumlar üflenr falan filan. Ben de artık o bana nasıl davranıyorsa ona öyle davranıyorum zaten o beni umursamıyorsa ben de onu umursamıyorum. Sana ihtiyacım yok oğlum beni mutlu etmeye yetiyor diyorum hele bir doğsun ona sarılıp uyuyacağım diyorum o zaman deli oluyor :63:
Onun daha cok aliskin olmasi lazim o zaman surprizlere. Erkek beyni bu kadarini kabul ediyor iste hersey islerine geldigi gibi

Back
X