2016 Şubat Anneleri

nasil mi anlatayim :)) hergun farkli bir yerim agriyor... uyandigimda ki uyuyamiyorum da zaten vucudumda yeni bi agri... her gecen gun bi onceki gune gore daha yavas yuruyorum... uykum daha sik bolunuyor yere egilememek cok kotu... donerken bile nirine ihtiyacim var... 59 ile basladim artik 70 kiloyum... surekli midem huzursuz... bazen karnimda o kadar baski oluyor ki sanki bebekler derimi yirtip cikcak gibi...sallana sallana bazende topallayarak yurumeler.... ama bir de hareketleri var o zaman onlari hissettigim zaman sukurler olsun diyorum... herseyi unutuyorum... Sukurler olsun yaradana bize bu duyguyu tattirdigi icin... tum agriya tum siziya deger... ins onlari saglikla aliriz hepimiz... Allah her isteyene nasip etsin.. kimseyi arattirmasin...
Amin canımmmm aminnnn.

nnagihan nnagihan üzülme sakin belki bizlerin bile açılması var arkadaşim son 20 gün kala 2 cm açılması olmus nstde sancisida cikmis ama bebek çıkmıyor.
Hemen müdahalede edilmis bekler biraz daha gelişir inş kaç kilo ?
Benim eşim 7 aylık ne küvez görmüş ne birşey 1700 dogmus .
Bebeklerimiz artık çok şükür güçlendi dualarimiz seninle.

Bizde çok şükür iyiz canım :)) artık ağrılar fazlalaştı. Ben uykuya doyamıyorum bu aralar canım. Bende Şubat bir an önce gelsene kucağıma alsam diyorum eşyaları geldikçe içim içime sığmıyor inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim aminnnn

Amiin canım inşallahh... hakkaten bende öyleyim sabahları uyanamıyorum. Dün işten ewe gittim nasıl uykum var . dedim bi duş alayım açılırım belki yok açılamadım yine uykum vardı oturduğum yerde uyuyorum ayyy nasıl bişey bu anlamadım yanii... haliyle çalışmak da zor oluyor artık... her sabah keşke bugün işe gitmesem diyorum ama nafile :/

Allah yardımcımız olsun... Geceleri kaçç kere uyanıyorum kramp giriyor bacaklarıma artık eşimi de uyutmuyorum dolayısıyla o da masaj yapa yapa bi hal oldu bana :D yapcak bişey yok napalım =))

Doktorum bana decavit ve efa daily omega 3 yanında geçen cuma günü osteocare kalsiyum ilacı ve
gyno ferro sanol kan ilacını verdi.. sen hangi ilaçları kullanıorsun??

Amiin canım inşallahh... hakkaten bende öyleyim sabahları uyanamıyorum. Dün işten ewe gittim nasıl uykum var . dedim bi duş alayım açılırım belki yok açılamadım yine uykum vardı oturduğum yerde uyuyorum ayyy nasıl bişey bu anlamadım yanii... haliyle çalışmak da zor oluyor artık... her sabah keşke bugün işe gitmesem diyorum ama nafile :/

Allah yardımcımız olsun... Geceleri kaçç kere uyanıyorum kramp giriyor bacaklarıma artık eşimi de uyutmuyorum dolayısıyla o da masaj yapa yapa bi hal oldu bana :KK70: yapcak bişey yok napalım =))

Doktorum bana decavit ve efa daily omega 3 yanında geçen cuma günü osteocare kalsiyum ilacı ve
gyno ferro sanol kan ilacını verdi.. sen hangi ilaçları kullanıorsun??
Ben sadece maltofer fol kullanıyorum canım başka birşey vermedi

Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha:KK43:

Canimm allah yardimcin olsun..en kotusu olup dogsa bile korkma 31. Haftadaymissin..kuzularimiz allaha emanet once ama simdi bile yeterince guclu.. allah sag saglim hayirli zamaninda kucaginda gostersin..

Kumasini mi begenmedin nesi vardi ince gibi duruyo ..bana fiyati uygun geldi kis sezonu diyor ama..firsat bulup gezemiyorum burasi kucuk yer hersey pahali ki yoktur bile
Bende baya baktım cnm uygun ve şık geldi gözüme aldım.sonra hee galiba kumasindanmi bilmiyorum içime bi türlü sanmıyorum dikiş hataları var.kolları çok geniş zarif durmuyor

Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha:KK43:
Biraz erken açılma başlamış ama korkma canım inş. gelmez. Ki gelse bile 31 i geçmişsin . İnş sapasaglam saglıklı olur. Bendede kasılmalar çoğaldı bel agrım da var Şubatı bekleyemeyecek herhalde kontrolumde pzrts sen ne şikayetle gitmiştin doktora??

Insallah zamaninda gelecek canim içini ferah tutmaya çalış, yat sürekli :KK43:

Kızlar karnımın durumu için sabah hastaneyi aradım doktorumla görusebilirmiyim diye doktor odasına telefon kabul etmıyor dediler bende numarası da olmadığı için mail atayım dedim mail attım ama doktordan hala tık yok..? Ben acil bir durumda bu dr a Nasıl ulaşıcam bu durum normal mi?
canım ulaşabildin mi sonradan :/

Arkadaşlar maxi cosy ana kucağını satışa koydum.
concord almayı düşünüyordum, ama son anda başka bir araba alınca ve içinden çıkınca fazlalık oldu evde...:KK51:

ilgilenen olursa :KK39:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-cosy-ana-kucagi-travel-sistem-uyumlu.884145/
canım merhaba
sen kullanıyordun sanırım şeker ölçüm cihazı
benım 50 mg da 140 çıkmıştı bu sabah şeker ölçüm cihazı aldım ama
hangi aralıklarla nasıl kullanıyorsun acaba? sabah aç karna hergün yapıyor musun_? birde akşam tok karna mı oluyor

Arkadaşlarla selam,

Yaaa lohusa gecelik alicam 2 tane kadar..sonra bir daha giyemem ben cnk oyle gecelik onden dugmeli olsun yeter.. :)))) yanlız böyle çok pahalı olmayan fiyatlarda ve sade..dantelli falan değil..internetten nerden alabilirim?? Ayrıca İzmir deyim gidip hangi mağazadan bulurum??

Hiç korkma kendini sıkma da..benimde ilk gebeligimde erkenden açılmam olmuştu..37 hafta da doğum yaptım..stres yapma..allah büyük.. Benim arkadaşımın ikizleri 26 haftalık dünyaya geldi şimdi maşallah.. Kocam da 7.5 aylik dunyaya gelmis 1950 gr dogmus simdi masallahi var..çabuk toparlanır ki 31. Haftayı devirmissin..

Allah yardımcın olsun..

Arkadaşlarla selam,

Yaaa lohusa gecelik alicam 2 tane kadar..sonra bir daha giyemem ben cnk oyle gecelik onden dugmeli olsun yeter.. :)))) yanlız böyle çok pahalı olmayan fiyatlarda ve sade..dantelli falan değil..internetten nerden alabilirim?? Ayrıca İzmir deyim gidip hangi mağazadan bulurum??
Merhaba ben h.sonu izmirdn aldim kemeraltindan camasir toptancilarinin oldugu yerden 20tl ye bi gecelik aldim cok guzl bskabilirsin oralara

arkadaslar bebekler ıcın havlu mu aldınız yoksa bornoz mu artık son eksıkler... tamamlayayım dıyorum... bır de hangı marka havlu bornoz aldınız...

Back
X