- 13 Kasım 2015
- 87
- 160
- 13
- 44
sagol cnm, devam ediyorum vermeye ama ilaci verdigimin ikinci gunu bir defa yaptu kakasini. bugun 4.gun bitti 5.gune girdik hala yapmadi. dort gozle bekliorum kakayi
sancimiz var malesef ama kakayi yapamamasi daha buyuk sorun.
off nasil olcak bilmiorm.
merhaba cnm
cok sıkıntılı durum kaka yapamamasi.
cocugum iki haftaliktan itibaren kaka yapamamaya basladi. hala da devam ediyor.
aslinda bir cocuk gastrologuna goturmem gerekiyor.
biogaia kullandk bir sise. hani dedik acaba bagirsak florasimi yetersiz die. ayni.
zeytin yagi icirdik, ki hala iciriyorum.
ayni.
poposuna kulak copunu zeytin yagina batirip hafifce sokuyorum
ayni.
fitil son care. onda yapiyo. ama onu da drum yapma artik cocuk kendi basina kaka yapmayi ogrenemeyecek dedi.
duphalac i her sabah meme emdikten sonra 5ml iciriyorum. uzerine mama veriyorum. sutum az oldugu icin.
duphalac in tek turu var cnm. surup o da.
yan etkisi cok gaz yapiyor.
eger sen de vermeyi dusunuyorsan druna danisip oyle ver cnm.
Allah sifa versin kuzularimiza
kizlar sizlere bisey danismam lazim
bugun kv bebegime emzige bal surup vermis. ki bal zararli 1 yasindan once asla verilmemeli dememe ragmen.
hemde petekli bal.
gizli gizli surmus bide.
ben cocugumun agzindan bal petegi parcalarini bulunca anladim.
elim ayagim bosaldi. ama bisey diyemedim.
iki saattir odaya kapandim salya sumuk agliyorum. tutamiyorum durduramiyorum kendimi
aaa bal petegimi var agzinda deyince, oda safa yatti.
bir de alingandir. el mahkum kusturmemeye calisiyorum. cunku 2 sene o bakacak bebegime. ama şok oldum.
sizlerden basina boyle bisey gelen var mi? bebegine bal verilen. naptiniz? bisey oldu mu bebegjnize?![]()
canım benim bal konusunda sinirlenmeden tekrar tekrar anlat Allah korusun alerjik reaksiyon sonuçları ciddi olabilir internetten doktor linki aç dinlet mutlaka vardır balın neden zararlı olduğunu anlatan anlasa bence o da yapmaz yine zararlı ama bari reçel versin bir daha çocuğun önemli ve küstürmemek istiyorsan ne kadar bunalsan da bir çözüm bulman gerekiyor
bir de kabızlık için bizim kız da aynı durumdaydı en son 10 gün kaka yapmayınca doktora gittik kızın poposunda ufak bi çatlak olmuş ondan yapmıyor olabilir dedi doktor bize magnezyum verdi müshil etkisi yapıyor ama duphalak gibi şeker değil ve gaz yapmıyor beş gün kullan sonra bir gün ver bir gün verme dedi poposu içinde rivanollu su ile yıkıyorum biraz poposunda bekletip medicasol krem sürüyorum bir de sadece anne sütü alıyor diye su vermiyordum kakası sulansın diye 20-30 cc su içir ki zorlanmasın dedi ilaca akşam başladık ertesi gün öğlen hiç zorlanmadan rahatça yaptı bugün 5. gün ve sabahtan beri az az 3 kere yaptı maşallah istersen doktoruna sor ilacın ismini vereyim istersen eczaneye ama duphalak içeriği de şeker olduğu için ve gaz sancısı yaptığı için ben vermek istememiştim