2016 Şubat Anneleri

sagol cnm, devam ediyorum vermeye ama ilaci verdigimin ikinci gunu bir defa yaptu kakasini. bugun 4.gun bitti 5.gune girdik hala yapmadi. dort gozle bekliorum kakayi :KK43:
sancimiz var malesef ama kakayi yapamamasi daha buyuk sorun.
off nasil olcak bilmiorm.

merhaba cnm
cok sıkıntılı durum kaka yapamamasi.
cocugum iki haftaliktan itibaren kaka yapamamaya basladi. hala da devam ediyor.
aslinda bir cocuk gastrologuna goturmem gerekiyor.
biogaia kullandk bir sise. hani dedik acaba bagirsak florasimi yetersiz die. ayni.
zeytin yagi icirdik, ki hala iciriyorum.
ayni.
poposuna kulak copunu zeytin yagina batirip hafifce sokuyorum
ayni.
fitil son care. onda yapiyo. ama onu da drum yapma artik cocuk kendi basina kaka yapmayi ogrenemeyecek dedi.

duphalac i her sabah meme emdikten sonra 5ml iciriyorum. uzerine mama veriyorum. sutum az oldugu icin.

duphalac in tek turu var cnm. surup o da.

yan etkisi cok gaz yapiyor.

eger sen de vermeyi dusunuyorsan druna danisip oyle ver cnm.

Allah sifa versin kuzularimiza

kizlar sizlere bisey danismam lazim

bugun kv bebegime emzige bal surup vermis. ki bal zararli 1 yasindan once asla verilmemeli dememe ragmen.
hemde petekli bal.:KK42:
gizli gizli surmus bide.

ben cocugumun agzindan bal petegi parcalarini bulunca anladim.

elim ayagim bosaldi. ama bisey diyemedim.

iki saattir odaya kapandim salya sumuk agliyorum. tutamiyorum durduramiyorum kendimi:mad:

aaa bal petegimi var agzinda deyince, oda safa yatti.

bir de alingandir. el mahkum kusturmemeye calisiyorum. cunku 2 sene o bakacak bebegime. ama şok oldum.:KK43:

sizlerden basina boyle bisey gelen var mi? bebegine bal verilen. naptiniz? bisey oldu mu bebegjnize?o_O

canım benim bal konusunda sinirlenmeden tekrar tekrar anlat Allah korusun alerjik reaksiyon sonuçları ciddi olabilir internetten doktor linki aç dinlet mutlaka vardır balın neden zararlı olduğunu anlatan anlasa bence o da yapmaz yine zararlı ama bari reçel versin bir daha çocuğun önemli ve küstürmemek istiyorsan ne kadar bunalsan da bir çözüm bulman gerekiyor

bir de kabızlık için bizim kız da aynı durumdaydı en son 10 gün kaka yapmayınca doktora gittik kızın poposunda ufak bi çatlak olmuş ondan yapmıyor olabilir dedi doktor bize magnezyum verdi müshil etkisi yapıyor ama duphalak gibi şeker değil ve gaz yapmıyor beş gün kullan sonra bir gün ver bir gün verme dedi poposu içinde rivanollu su ile yıkıyorum biraz poposunda bekletip medicasol krem sürüyorum bir de sadece anne sütü alıyor diye su vermiyordum kakası sulansın diye 20-30 cc su içir ki zorlanmasın dedi ilaca akşam başladık ertesi gün öğlen hiç zorlanmadan rahatça yaptı bugün 5. gün ve sabahtan beri az az 3 kere yaptı maşallah istersen doktoruna sor ilacın ismini vereyim istersen eczaneye ama duphalak içeriği de şeker olduğu için ve gaz sancısı yaptığı için ben vermek istememiştim

Kızlar naber? Bebek ile gezmek ne zormuuuuuşşşşş...kollarım koptuuuuuu...kahvaltı ettik sözde dışarda:) fakaaaatt emzirme örtüsünün altında o da beni yediiiii:) ömrüm tükendi bugün yaşlandım:)
Bu arada e Bebek'e gittik.hiç Aklımda yoktu fakat nuna nın arabasını aldık.lightway ile urban arası bir araba.tekerlekleri çok büyük değil fakat kullanışsız da değil.sürüşü rahat ve kapalı halini taşıdım.normal ağırlıkta yani.bastonları kullanamayız daha fakat çok konforlu birşey de aşırı heybetli oluyor.bu tam Ortası.kullanayım bakalım bir sure önce evde:)
Bugün dışarda Olduğum için still tea içemedim.çocuk kıvranıyor.şimdi ancak yarım saat oldu İçeli.
Sıvılar süte ne zaman geçer kızlar bilen var mi ??
canım bende nuna kullanıyorum ve gayet memnunuum hayırlı olsun:KK8:

O iştah nasl kesilcek acaba :KK70: bende aşırı derecede tatlı şeyler yiyorm evin işini felan kendm yapyrm da kilo almadm henüz dogmdab sonra fazlamda kalmamıştı hatta iki kilo fazladan gtmsti inşallah almam
Ayy ne guzel ben tarti bozuldugundan tartilamamistim bi turlu alana kadar kilo aldim bi tek gobegim vardi 2ayda her tarafimi doldurdum tasirdim

Bugünde aynıyız bi cnm memeyi almıo aglıo emziği cok cok cekiyo :( ben hemen cekip agzıba memeyi werıom yoksa almıo gece benimkide emio sabahta ama gündüz durmuo ağlıo memeyi alıo
benim bebeğimde emmiyor emziğe zor alıştırdım çık zorda kalmadıkça gündüz vermiyorum geceleri uyutmak için emzik kullanıyorum bende emziği verir gibi yapıp çekip memeyi veriyorum ama benim kuzım yemiyor bu numarayı hemen ağlıyor itiyor memeyi sabahten beri yine emmedi doğru düzgün artık iki üç dk emiyor oda zorla ve iki saatte falan çok az değil mi grip şuan acıkmıyor my acaba çok üzülüyorum

benim bebeğimde emmiyor emziğe zor alıştırdım çık zorda kalmadıkça gündüz vermiyorum geceleri uyutmak için emzik kullanıyorum bende emziği verir gibi yapıp çekip memeyi veriyorum ama benim kuzım yemiyor bu numarayı hemen ağlıyor itiyor memeyi sabahten beri yine emmedi doğru düzgün artık iki üç dk emiyor oda zorla ve iki saatte falan çok az değil mi grip şuan acıkmıyor my acaba çok üzülüyorum
Tatlim bnim kizda bazen memeyi boykot ediyo. ayakta ziplataziplata emziryorum.ne oluyoz yaw derken emiyo küçüğum :D sonra oturuyorum yavasca. tavsiye Ederim bu yöntemi

Tatlim bnim kizda bazen memeyi boykot ediyo. ayakta ziplataziplata emziryorum.ne oluyoz yaw derken emiyo küçüğum :D sonra oturuyorum yavasca. tavsiye Ederim bu yöntemi
canım dün akşam onu da yaptım ayakta salladım şarkı söyleyerek birde hoplatarak beş dk ta emdi ya emmedi

Arkadaslar 13 martta spinal sezeryan.oldum 14 saat suni sancidan sonra. Hala hatta suan siddetli bel ve bacak agrim var bnm gbi olan var mi ne zaman gecer bu agrilar

Huggies kullanan arkadaşlar geçen eşime 3 beden aldırdım dokusu prima gibi burda kabarcıklı yumuşak bir doku görmüştüm o 1 beden mi 2 mi yarın yine aldırcam yanlış olmasın yine:-P

Arkadaslar 13 martta spinal sezeryan.oldum 14 saat suni sancidan sonra. Hala hatta suan siddetli bel ve bacak agrim var bnm gbi olan var mi ne zaman gecer bu agrilar
canım doktorunla görüş istersen bir ay olmuş nerdeyse hala şiddetli diyorsun bende spinal oldum ilk zamanlar çok şiddetliydi benimde hatta hiç geçmeyecek sanıyordum ama on günden sonra azaldı bir ay olduğunda da vardı ağrılarım ama şiddetli değil ara sıra oluyordu ev işi bile yapıyordum

Kızım şuan uyuyor ama inceden inliyor hep ara ara nasıl geçecek bu grip dr ilaç vermiyor kuzım emmiyor öksürüyor hapşırıyor burnu tıkalı hep miniğimin ooooofff oofff

yok canim 6 saati geçmiyor zaten 50 günlük olduk sarılık atlattık ondan bu korku oldu zaten aman doyuralim aman ac kalmasin diye hala korkuyoruz sağolasın rahatladım ben de zorla uyandırmayim bari kalmkmiyor da garibim zaten uykusu agirsa
Gece ben uyanmadkca uyandirmiyorum canım oda ihtiyacı sonuçta biz gece kalkıp yemek yiyo muyuz öyle dusun acikinca uyaniyo zaten

Battenıye ınceyse sorun olmaz kendını kurtarır sakın kalın battaıne ortmeyın, ortuyosanız da besıgın sonuna yanı alt kısmına yanlardan sıkıstırın bebısı de besıgın sonuna koyun kayma payı olmasın besıkten.
Kalın battaniye ortyrm ama bacaklarına sadece öyle çok yukarı cekmyrm

Ayy ne guzel ben tarti bozuldugundan tartilamamistim bi turlu alana kadar kilo aldim bi tek gobegim vardi 2ayda her tarafimi doldurdum tasirdim
Boşver tartlma bende smdi kilo aldm mi acaba merak edyrm eski kıyafetlerim oluyo smdlk almam insallah

Kızım şuan uyuyor ama inceden inliyor hep ara ara nasıl geçecek bu grip dr ilaç vermiyor kuzım emmiyor öksürüyor hapşırıyor burnu tıkalı hep miniğimin ooooofff oofff
Bir şeye karşı alerjisimi var acaba :(

Back
X