Ben başka doktora gittim bugün

alerjimizi bir kez daha onaylattık. Acıbademdeki ayla hanımla hem fikir:/
Test yapmayacağını söyledi. Aslında 4.ayda tekrar gelin testi o zmn yapalım, bebeğe de başka tetkiklerde isteriz tek sefer kan alırız dedi.
Uzun uzun oturduk konuştuk. Ne alerji yapar ne yapmaz. Nasıl bir yol izleyeceğiz falan.
Önce tekrar kati diyet ile tekrar başlayalım. Dana etini deneyelim dedi. Onu denediğimi söyledim, yumurtayı denediğimi söyledim.
Kuruyemişi başta elediğimizi söyledim. Kuruyemişteki fotoyu gösterdiğimde bu mama ile beslenenlerde olur dedi ilginç bir şekilde. Bunu bana daha önce de demişlrdi :/
Bir tek ona emin olamadık...
Sen zaten tedaviye başlamışsın alerjenleri belirlemişsin bana birşey bırakmamışsın dedi.
O sırada ağlamamak için kendimi zor tuttum resmen. Gerçekler yüzüme vurunca bi üzüntü geldi. Biliyordum emindim ama

zorlu sürece girmek korkutuyor. Başaramamaktan tekrar tekrar başa dönmekten korkuyorum. Başka alerjenlerde çıkmasından korkuyorum.
Neyse aslında bu konuya girmiyecek ve gittğimiz doktora gastro. gitmemiz gerekir mi dedik.
Onlar için alerji durumu üstü örtülecek kadar hafif şekilde geçsin yeter, çok öensemezler iki üç günle atlatılacağına inanırlar., çünkü şuan bu bağırsak ile ilgili bir durum ama tedavi edilmezse astıma veya alerjiye sebep oluyor, bu kıısımda onların ilgi alanı olmadığı için genelde kati diyet ile tedaviyi alerji bölümü ve çocuk dr verir. Çünlü sonrasında astım ile gene biz uğraşıcaz dedi:/ bu konuda ilgnç bir yaklaşımı vardı.
@chocolate19
Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum.
Ha bir de test için gene aynı cümleler...
Testte ğozitif çıkabilir bu varlığı anlamına gelir
Ama test negatif çıkarsa yok anlamına gelmez. Bu kez elimine diyet yoluna girilir dedi. Yani bizim dneme yöntemi.
İşten çıkamyı kafaya zaten koymuştum ama şimdi kesinlikle çıkacağım.
Görümcemle yazışıyoruz. Hala eminmisiniz alerjisine diyor

illa gözlerine rapor sokmam lazım. Alerjik anneden nasıl bir bebek bekliyorlar dı ki

Sonuçta bu durumda kime emanet edebilrim ki çocuşumu. Sadece onlar değil ki benimkiler de bir alem

6.ayda ağzına birşey olmaz diyip terbiyeli çorba soktuklarını düşündükçe geriliyorum. Veya tereyağında kırılmış yumurta
Bu arada doktor ile konulurken bir konu ğzerine durduk. Türk mantığındali onkadarcıktan birşey olmaz mantığı asla olmamalı.
On litre suya bir damla süt bile dökülse başa dönüyor iş, çünkü savaş tekrar başlıyor. O anda vücut milyonlarca o alerjene karşı savaşçı üretiyor dedi.
Bilginiz olsun.
Zorlu bir süreç beni beklediği için muhtemelen ne yiyeceğim ne yemeyeceğim araştırması yapıp duracağım. Muhtemelen boş vaktimin çoğunu buna adamış olurum.
Buralara gelmezsem açlıktan öldüğümü düşünmeyin