- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biraz büyüyünce ve devamlı senin eteklerine yapıştığında ve artık oyun oynamaktan bunaldığında ayy ben neden kardeş yapmadım ki diyor insan..
Birde biraz büyüdüklerinde kardeşi çook istiyorlar. Ben 2 sene iğne ile korundum. 3. Sene neden kardeşi olmasınki dedim ve iğneyi bıraktım ama anca 3 sene sonra oldu
Keşke daha önce olsaydı aralarında ki yaş farkı az olsaydı diyorum. Ben hatta 3. üyü bile düşünüyorum şu kilolarımdam bir kurtulayım. Herşeyi oluruna bırakacagım yaşım 33 çokda yaşlanmadan üçüncüde olsun istiyorum.biliyorum delilik bu belki ama istiyorum
![]()
HosbuldukHoşgeldin![]()
Saol cnm :) yardımcı oldunHiç uyumadı o gün canım başka da bir yan etkisi olmadı
Ben aptamil kullanıyorum memnunumHanımlar hangi mamayi tavsiye edersiniz54. Gun bugün tas gibi olup acisindan duramadigim hem emzirip hem sagdigim goguslerde artık nerdeyse gram süt kalmadi... icim aciyo... ilk bebegim mamalar hakkinda hic bilgim yok... sizin tavsiyelerinize guveniyorum
Sma gold kullanıyorum içinde şeker yok en eski mama markası diye biliyorumHanımlar hangi mamayi tavsiye edersiniz54. Gun bugün tas gibi olup acisindan duramadigim hem emzirip hem sagdigim goguslerde artık nerdeyse gram süt kalmadi... icim aciyo... ilk bebegim mamalar hakkinda hic bilgim yok... sizin tavsiyelerinize guveniyorum
Töpfer organik keçi sütlü araştır istersen doktor önermişti.Hanımlar hangi mamayi tavsiye edersiniz54. Gun bugün tas gibi olup acisindan duramadigim hem emzirip hem sagdigim goguslerde artık nerdeyse gram süt kalmadi... icim aciyo... ilk bebegim mamalar hakkinda hic bilgim yok... sizin tavsiyelerinize guveniyorum
3 cocuklu biri olarak soyluyorum 0 cocuk luks 1cocuk rahatlik 3 cocuk coooook fazla cocukCanım biraz büyüyünce ve devamlı senin eteklerine yapıştığında ve artık oyun oynamaktan bunaldığında ayy ben neden kardeş yapmadım ki diyor insan..
Birde biraz büyüdüklerinde kardeşi çook istiyorlar. Ben 2 sene iğne ile korundum. 3. Sene neden kardeşi olmasınki dedim ve iğneyi bıraktım ama anca 3 sene sonra oldu
Keşke daha önce olsaydı aralarında ki yaş farkı az olsaydı diyorum. Ben hatta 3. üyü bile düşünüyorum şu kilolarımdam bir kurtulayım. Herşeyi oluruna bırakacagım yaşım 33 çokda yaşlanmadan üçüncüde olsun istiyorum.biliyorum delilik bu belki ama istiyorum
![]()
Canim gaz damlasini duzenli verince sıkıntı kalmiyor ne zaman duzeni bozulsa benimkiler de kivraniyorSabah 4 e kadar uyudu.6:30 a kadar ık mık işte..sonrasında bu saat oldu uyanık.dizlerimde sallıyorum napim .tam kayıyor gözleri,gaz Sancısı giriyor hop yine açık.kahvaltı ettim ama ne yedim ne kadar yedim bilmiyorum.gece o uyuyunca onunla yatamıyorum ki.yıkanan çamaşırlar balkondan 3.günüydü artık düşünün ancak toplandı.Allahtan kapalı balkon.e banyo yaptım falan derken 12 oldu bile.
Bu düzensiz ,sıkıcı durum düzelecek mi yani eski normal hayatıma Dönmeyi beklemiyorum da en azından uykular yerine oturacak mı? Hayat kolaylaşacak mı? Yoksa bitti mi yani bu kadar mı ? Rutine oturtmak için de çok küçük.uyku gaz yüzünden rutin olmuyor.emzik ,meme,kucak ,kendi halinde,yan,sırtüstü,sallama...yok yok yok.
Dün bebişle çıktık dışarı bu arada kaynadı.kanguruyla çıkınca ne giydiriyorsunuz bu havalarda?
(Ay Gözlerim kapanıyor.hadi çocuuuum uyu ya) :)
Bize doktor aptamil conformil önerdi onu kullanıyoruz gaza ve kabızlığa da iyi geliyor. Bir araştır istersenHanımlar hangi mamayi tavsiye edersiniz54. Gun bugün tas gibi olup acisindan duramadigim hem emzirip hem sagdigim goguslerde artık nerdeyse gram süt kalmadi... icim aciyo... ilk bebegim mamalar hakkinda hic bilgim yok... sizin tavsiyelerinize guveniyorum
Goat gold diye bi mama aldik canim icinde keci sutu var inek sutu yerine. Henuz denemedim ama cok iyi oldugunu duydum bi de keci sutunden yapildigi icin aldim ilk sene inek sutu vermeyin diyorlar ama butun mamalarda inek sutu varHanımlar hangi mamayi tavsiye edersiniz54. Gun bugün tas gibi olup acisindan duramadigim hem emzirip hem sagdigim goguslerde artık nerdeyse gram süt kalmadi... icim aciyo... ilk bebegim mamalar hakkinda hic bilgim yok... sizin tavsiyelerinize guveniyorum
Bende sıkılıp çıkıyorum ama hep burnumdan geliyor, arabada değil kucakta gitmek istiyor.. Kangruda sıkılıyor... Bazen kucakta bile ağlıyorDisari cok cikiyor musunuz kizlar ben bi kac gunde bir cikiyorum ikizlerle birlikte. Bi cesaret toplanip cikiyoruz yol boyunca ikizlerden biri agliyor bi yerde battaniye falan ortup emziriyorum 5dk uyuyor tekrar aglamaya basliyor kosa kosa eve geliyoruz pisman oluyorum ciktigima 2gun sonra yine sıkılıyorum yine bi cesaret cikiyoruz disari ve yine ayni![]()
Masallah enerjiye birak kocayi bi kahve icip kendimi mutlu etsem iyi2 haftalık zorlu üzüntülü Marmaris seyehatimizden geldik evdeyiz..dedemin yoğun bakımda olması sonra vefatından sonra bizim oğlan kucakci oldu..büyük konusmamak lazimmis.. Kizimda kucağı seviyordu hep diyordum gün gelir 2. Çocuğum olursa fazla kucağa almicam diye ama tabii işler öyle istediğin gibi olmuyor.. Olsun varsın ne yapalım.. :)
bskn çok çok geçmiş olsun.. İnşallah bir an önce geçer.. Sen kimseye kulak asma sen annesin ve kendi evladin icin neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha iyi bilirsin.
Eve bir gel her yer her yerde zaten apar topar çıkmıştık..3 makina çalıştırdim onları astım gece 1 tand daha koydum onu sabaha artık..mutfağı topladım yemekler bozulmuş onları attım..etrafi topladim..çocukları yikadim kocayi mutlu ettim yatmmam 1 oldu.. Şimdi oğlan uyandı emzirdim ama uyumuyor yandım Allah yandım..
Buyuk ihtimal cnm..bagirsak tahrip oldugu zamn kan olurmus..hemenu sut urunlerini kes ve dr gitKızının kakası mukuslu ve bir kaç küçük pıhtı gibi kan var.alerji durumu mu benimki de acaba? ;( her kaka yaptığında çok ağlıyor.sizşnkiler de öyle mi?