- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Kizlar yataga koyuo bule uykuya dalan veya yatakta uyumaya baslayan bebeği olan var mi.kac gecedir deniyorum ama aglamaktan apartman inliyor hemen kucağıma alıyorum mecbur.sizler ne alemdesiniz uyku eğitimi konusunda. ilerde bensiz uyumamasindan korkuyorum
Ahh canım sorma, uyku eğitimini vermek çok zor, yavrucum çatlayana kadar ağlıcak nerdeyse, hoopp kucağa alıyorum, dayanamıyorum, ya doyunca ana kucağında hafif sallamayla uyuyo ya da memede

Bende bondigo var canim gayet guzel tavsiye ederim
Canım ben de almıştım ya, benim kuz sırtüstü yatmayı pek sevmiyor, max 10 15 dk duruyor, hemen ağlıyor, henüz oyuncaklara uzanamıyor
Ya kızlar bu arada aranızda tatil planı yapan var mı yaptıysanız hangi ay gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım biraz daha büyüsün istiyorum.
Yok canım maalesef bu yaz tatil zor, hem maddi açıdan hem de cesaret edemem ben, daha küçük
kızlar 3.ayda sağlık ocağına götürdünüz mü kontrol için.bizi cağırıyorlar.
Evet, gidilmesi gerek, aşı yok, kontrol var, benim için de tetanos aşısı var, ptesi gitcez
Kizlar bugun 4 mayis evlilik yildonumum :)3 yil oldu evleneli,2 cocuk sigdirdik su 3 yila,biraz acele etmis olabiliriz ama cok sukur simdi dusunuyorumda onlarsiz ev ne kadar bos.Onlarin aglamalari,gulmeleri sesleri evimizi senlendiriyo.Allah kimsenin yuvasindan huzuru eksik etmesin
Yavrucuklarınla nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara canım, biz de eylülde 3 yılı doldurup 4e gircez, bizim ilk çocuk