2016 Şubat Anneleri

Kizlar yataga koyuo bule uykuya dalan veya yatakta uyumaya baslayan bebeği olan var mi.kac gecedir deniyorum ama aglamaktan apartman inliyor hemen kucağıma alıyorum mecbur.sizler ne alemdesiniz uyku eğitimi konusunda. ilerde bensiz uyumamasindan korkuyorum

Ahh canım sorma, uyku eğitimini vermek çok zor, yavrucum çatlayana kadar ağlıcak nerdeyse, hoopp kucağa alıyorum, dayanamıyorum, ya doyunca ana kucağında hafif sallamayla uyuyo ya da memede :( kendi kendine uyuyan çocuk süper bişey, ilerde bizimkiler de öyle olur umarım

Bende bondigo var canim gayet guzel tavsiye ederim

Canım ben de almıştım ya, benim kuz sırtüstü yatmayı pek sevmiyor, max 10 15 dk duruyor, hemen ağlıyor, henüz oyuncaklara uzanamıyor

Ya kızlar bu arada aranızda tatil planı yapan var mı yaptıysanız hangi ay gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım biraz daha büyüsün istiyorum.

Yok canım maalesef bu yaz tatil zor, hem maddi açıdan hem de cesaret edemem ben, daha küçük

kızlar 3.ayda sağlık ocağına götürdünüz mü kontrol için.bizi cağırıyorlar.

Evet, gidilmesi gerek, aşı yok, kontrol var, benim için de tetanos aşısı var, ptesi gitcez

Kizlar bugun 4 mayis evlilik yildonumum :)3 yil oldu evleneli,2 cocuk sigdirdik su 3 yila,biraz acele etmis olabiliriz ama cok sukur simdi dusunuyorumda onlarsiz ev ne kadar bos.Onlarin aglamalari,gulmeleri sesleri evimizi senlendiriyo.Allah kimsenin yuvasindan huzuru eksik etmesin

Yavrucuklarınla nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara canım, biz de eylülde 3 yılı doldurup 4e gircez, bizim ilk çocuk

Slm laaar guzel annelerr

coook yogun geciyorr arada giriyorum:rolleyes:
Bence kaldirin evden ben bircok seyi eledim:süslü:
is yerinde bu kadar cok calismiyodumm ozledim valla gelsin kahveler caylar giyin kusan gitt oh miss..:kahve: evde caalismak daha zoooor:hamarat::temizlik::anne::KK46:

Emziren anneler ramazan yaklaşıyor, oruç tutacak mısınız? Sütümüz olur mu? Susuzluğa dayanabilir miyiz?

Ebebekten promalt alkolsüz malt içeceği aldım, üstelik tanesi 4.99 tl, süt olsun dedim, hiçbir işe yaramıyor :(

TIRMIK TIRMIK Canımcığım Okyanuscuğuma çok geçmiş olsun, Allah büyük, dilerim gözü ömrü boyunca sağlıklı görsün, öpüyorum yakışıklıyı

Benimki de emmeyi azalttı 3 gundur. Sol göğsümde bir sızı, bir halsizlik hali.baktım ki beze oluşmuş. Ah Be oğlum ahhh cektirme artık annene.

Benimki de öyle cnm. Uzanmalar tutmalar yok daha

Kuzum benim. Maşallah ona.inşallah daha iyi olacak annesi. :KK51:
Burası iyi oluyor gerçekten insan kendi yaşadıklarını başkalarının da yaşadığını görünce normal o zaman deyip rahatlıyor.

Ebebekten promalt alkolsüz malt içeceği aldım, üstelik tanesi 4.99 tl, süt olsun dedim, hiçbir işe yaramıyor :(
Canım ben de dünya kadar şey denedim süt için tek fark eden ısırgan otu çayı oldu.gerçekten artırdı fakat onu içtiğim günler bebeğim huysuzlaştı doktora sordum alakası yoktur denk gelmiştir daha çok iç dedi.

:confused:
Kıızzz bizimki de pinti olacakmış:işsiz:
Eli yumruk halde. Uyurken açılmasa fiziksel bir kusur var sanıcam. Daha bi kere gözü açıkken elimi tutmuşluğu yok :KK14:
İşte uyku sersemi veya gaz sancısı çekerken :confused:
Kısların elini tuttuğunda hatırlatıcam bunları:sinirli:
Bizimki de pek eli açık olacak neredeyse doğduğu günden beri eli açık ama tutmuyor çok ilginç. Hepsi bir değişik bu çocukların kafama takmamaya karar verdim artık. Canı ne zaman isterse o zaman tutsun.

Ahh canım sorma, uyku eğitimini vermek çok zor, yavrucum çatlayana kadar ağlıcak nerdeyse, hoopp kucağa alıyorum, dayanamıyorum, ya doyunca ana kucağında hafif sallamayla uyuyo ya da memede :KK43: kendi kendine uyuyan çocuk süper bişey, ilerde bizimkiler de öyle olur umarım

Canım ben de almıştım ya, benim kuz sırtüstü yatmayı pek sevmiyor, max 10 15 dk duruyor, hemen ağlıyor, henüz oyuncaklara uzanamıyor

Yok canım maalesef bu yaz tatil zor, hem maddi açıdan hem de cesaret edemem ben, daha küçük

Evet, gidilmesi gerek, aşı yok, kontrol var, benim için de tetanos aşısı var, ptesi gitcez

Yavrucuklarınla nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara canım, biz de eylülde 3 yılı doldurup 4e gircez, bizim ilk çocuk
Sagol canim Allah razi olsun

İnsan hiç kendi kendine felaketi çağırır mı
Ben çağırdım
Günlerdir aklımda içimde bi korku ya bu çocuk düşerse ya istemeden farketmeden düşürürsem diye
Evet biliyorum düşe kalka büyüyecekler ama simdi degil daha çok küçük diye diye bunlari kafamda düşünmemeye çalıştım ama olmadı :KK61:
Hemde benim ihmalim :KK42:
Nasıl döndü nasıl düştü aklım almıyor
O an yaşadığım şok anlatılır gibi değil zaten:KK42:
Şimdi de nasil boyle sonuclanabilecegini dusunemedim diye vicdanim rahat birakmiyo beni içimdeki ses susmuyor :KK11::KK43:
Canim bizimde basimiza geldi, koltuktan yuvarlandi Allahtan birsey olmadi, benimde icim ciz etti etkisi belki bir hafta gecmedi ama iste suan iyi pasam.. Allahim onu tum kotuluklerden ve kazalardan korusun ve tum bebekleri ayni zamanda.. Sende cok yipratma kendini, kafasinin ustune dusmediyse cok endiselenme.. kiz kardesim mutfak tezgahindan kafasi ustune cakilmisti, hic birsey olmadi.. bebekler bizden daha saglam anlasilan :)

Daha zamanın var sakın hemen sezeryana gün alma canım ayrıca 40 hafta dolsa bile 10 gün daha toleransı var bebeğinin benimki gibi kafasını çevirir bence senin bebeğinde

İnşallah

Ben de planlı sezeryan olmasın sancı başkasın durumavakalım olmadı o esnada sezeryana dönelim diye düşünüyorum

Ebebekten promalt alkolsüz malt içeceği aldım, üstelik tanesi 4.99 tl, süt olsun dedim, hiçbir işe yaramıyor :KK43:
Ay bende alıcaktım indirim kuponumuz var 11 mayısa kadar geçerli almayayım ozaman banada annem naturpy emziren anne çayı almış eczaneden o biraz işe yaradı gibi geliyor canım humana iciyorum normalde ama malum 30tl olunca insanın içi acıyor

Galiba son oluyor. Bana ikinciyi vururken 3.için mayısta el bebeğin aşısı yok ama sana aşı yapıcaz demişti.
2.ay aşısı için gittiğimizde birley demedi ama. Ben gitmeden sorucam napılacağını.
Ay bir de size kan tahlili yaptı mı? Lohusa takibi için yapılması gerekiyor.
Bana sadece hemogram yaptı. Biyokimya yapmadı. Bu gidişimizde kapsamlı isteyeceğim. Vitamin falan ...

Belki de önlem için demiştir.
Biz zaten deniz tatili adı altında gidyoruz ama eşim sevmediği için kültür tatili oluyor bizim için :)
Ama biZ ana oğul denizde takılırız bence :KK70:

Selam. Canım benim ultrasonda nasıldı hatırlamıyorum ama doğum sırasındaki kontrollerde dönüktü ve dönmesini bekleyeceklerni kendi aralarında konultuklarını duymuştum.
Sonunda yüzü olması gereken yöbe döndü.
Bir başka doktora da görün istersen.
Ancak o şekilde emin olanilrisin :KK66:
Yaa aynen bende agustos ve eylul gibi dusunuyorum 6 ayimizi doldurmus olucaz o zaman.. suan icin cok ufak usutur filan o yuzden ben pek denize sokma taraftari degildim zaten.. Ne kaldiki sunun surasinda uc aycik beklicez :)

İnşallah

Ben de planlı sezeryan olmasın sancı başkasın durumavakalım olmadı o esnada sezeryana dönelim diye düşünüyorum
Canim benim bebegim donmustu ama kanala girmemisti.. sonra kanala soktu ebeler sagolsunlar ama bu sefer kafasi yan donmeliydi onuda hallettiler.. sonra doktorum geldi normal dogumla kucagima aldim veleti :) Cok ugrastilar ama anne psikolojiside cok onemli, korkup telaslanmamak lazim yoksa normal dogum yalan olur ;) Biz gule oynaya doguma girdik ve kolay bir dogum yasadim Allahtan :)

Canım ben de dünya kadar şey denedim süt için tek fark eden ısırgan otu çayı oldu.gerçekten artırdı fakat onu içtiğim günler bebeğim huysuzlaştı doktora sordum alakası yoktur denk gelmiştir daha çok iç dedi.

Doktorlar herseye normal der .. Alerjisi olabilir canım dikkat et

Canim benim bebegim donmustu ama kanala girmemisti.. sonra kanala soktu ebeler sagolsunlar ama bu sefer kafasi yan donmeliydi onuda hallettiler.. sonra doktorum geldi normal dogumla kucagima aldim veleti :) Cok ugrastilar ama anne psikolojiside cok onemli, korkup telaslanmamak lazim yoksa normal dogum yalan olur :KK66: Biz gule oynaya doguma girdik ve kolay bir dogum yasadim Allahtan :)

Ay ne güzel herkes yardımcı olmuş size

Hangi şehirdesiniz? Bi ihtimal bursadaysanız hastane tavsiyesi alayım sizden

Yaa aynen bende agustos ve eylul gibi dusunuyorum 6 ayimizi doldurmus olucaz o zaman.. suan icin cok ufak usutur filan o yuzden ben pek denize sokma taraftari degildim zaten.. Ne kaldiki sunun surasinda uc aycik beklicez :)
Kızlar bugünkü konumuz tatil sanırsam :halay: ben bu yaz gidemeyiz diye hiç aklıma bile getirmemiştim nasıl olur ki ya ben denizdeyken eşim bebeğe bakacak sonra ben sırayla denize mi giricez ay ne bilim gözüm almıyor benim :deli:

Back
X