Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye rahatsız ediyorsun ki, hani uyurken kusmuyorsa, gaz sancısı olmuyorsa rahat bırak bence, ha yok uykusunu bölücek kadar gazı oluyorsa al omzuna gazını çıkara çıkara uyut, uyanmaz heralde omzunda :/Kızlar, bebeğim beslenmeden sonra gaz çıkarsın diye sırtına vurup oksuyorum bebek gaz çıkarmadan uyuyor, ne yapmalıyım uyandırıp devam mi etmeliyim, uyurken mi devam edeyim yoksa yatağına mi bırakayım?
Sakın bırakma canım ağzından gazını mutlaka çıkarsın,sizin gaz probleminiz var o gaz mideden bağırsağa indiğinde sancı yapıyor her emzirmeden sonra ağzından gazını çıkartmaya çalışKızlar, bebeğim beslenmeden sonra gaz çıkarsın diye sırtına vurup oksuyorum bebek gaz çıkarmadan uyuyor, ne yapmalıyım uyandırıp devam mi etmeliyim, uyurken mi devam edeyim yoksa yatağına mi bırakayım?
Sagol canim tesekkur ederim kan geliyo simdi de gogsumden sagmayi da birakcam artik bugun saglik ocagina gitcem belki aile hekimi bi yonlendirme yapar zaten gogsum sorunluydu bebegime bi zarar verdiysem diye endiseleniyorumchocolate19 canım geçmiş olsun. nedir bilmiyorumamaa bursa mastit olanlar vardı belki fikirleri vardır. Senin çocukların gerçekten de ne kadar duygusal hassas. Çok hoşlar. Maşallah. :)
Oyle canim en guzel duygu annelik rabbim herkese daha dogrusu kiymetini bileceklere versin insaaallahçoook geçmiş olsun güzelim gerçekten zor bi durum allah bi daha yasatmasın . ağrını unuturMuşlardir prenslerin süprizleri ile:)) ay ne güzel bi duygudur. anne olmak çok güzel ya:)
Canim korkutmak istemem ama saglik ocagi ile zaman kaybetme, mastit olmussanda iltihap kanla karisik gelebilir bu mumkun ama farkli birseyde olabilir.Sagol canim tesekkur ederim kan geliyo simdi de gogsumden sagmayi da birakcam artik bugun saglik ocagina gitcem belki aile hekimi bi yonlendirme yapar zaten gogsum sorunluydu bebegime bi zarar verdiysem diye endiseleniyorum
Ilcedeyim canm ya mecburen buraya gitcem simdilik antibiyotikle idare ediyorum gecmezse igne baslicaz demisti sut yerine kan geliyo o kanaldan cok canm sıkkn bi gogsumde yetmiyo mecburen buzluktaki sutlerden cikardimCanim korkutmak istemem ama saglik ocagi ile zaman kaybetme, mastit olmussanda iltihap kanla karisik gelebilir bu mumkun ama farkli birseyde olabilir.
Canim senin sagliginda onemli, bebegin icin tek gogus versende onu koruyacaktir, buzluktakilerlede tam doymus olur, ama gogusun icinde bence uzman bir doktora gorun, igneler antibiyotikler tabi ilk etapta denenebilir ama zaman kaybetmeden uzmanina gorunmen daha iyi olur benceIlcedeyim canm ya mecburen buraya gitcem simdilik antibiyotikle idare ediyorum gecmezse igne baslicaz demisti sut yerine kan geliyo o kanaldan cok canm sıkkn bi gogsumde yetmiyo mecburen buzluktaki sutlerden cikardim
merhaba arkadaşlar.izin süreniz ne zaman bitiyor?
Oyle ates filan cikmadi ama daha mizmizdi sanki yada bana oyle geldi.. oyle belirgin bir durumla karsilasmadik Allaha sukurRota aşısı yaptırdınız mı kızlar? Yaptıranlar yan etkisi oldu mu? Bu hafta yaptırmam lazım karar veremiyorum bugün doktora sorucam.
Sagol canim tesekkur ederim kan geliyo simdi de gogsumden sagmayi da birakcam artik bugun saglik ocagina gitcem belki aile hekimi bi yonlendirme yapar zaten gogsum sorunluydu bebegime bi zarar verdiysem diye endiseleniyorum
merhaba arkadaşlar.izin süreniz ne zaman bitiyor?
Oyle ates filan cikmadi ama daha mizmizdi sanki yada bana oyle geldi.. oyle belirgin bir durumla karsilasmadik Allaha sukur
Haha böyle ağzındyken gogus ucu enjektorle akitmistim ama yok.. Çocuk emmiyor du memeyiİçti mi canm enjektörle bari.. Bu bebişlerle başımız dertte :))) Ama çok şükür sağlıklı olsunlarda napalm canm mama içsin biberon alsn ..