2016 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba 3 ay kontrolüne gittik çok ağladı oğlum doğru dürüst bakamadi hemşireler en son kontrol 13 nisan da olmuştu o zaman 5 kilo 120 gram 55.5 cm idi.bugün tartı da durmadı ama 5.700 filandı 60 cm olmuştu az mi kilo almış kafaya taktım şimdi mamayi iyice azalttım çocuk kilomu almıyor bilmiyorum ilk 2 ay 1 er kilo almıştı sizinkiler de durum ne
Kiloyu cok takma canim doyuyorsa sorun yok hareketlerden dolayi almiyorlar artik elleri kollari durmuyorki bebislerin bizde bigun gittik kontrole seninki az almis diyorsun ya ben napayim kilo vermis bizimki de 2 gunde 100 gr alip 4 gunde 300 gr verdi

Kiloyu cok takma canim doyuyorsa sorun yok hareketlerden dolayi almiyorlar artik elleri kollari durmuyorki bebislerin bizde bigun gittik kontrole seninki az almis diyorsun ya ben napayim kilo vermis bizimki de 2 gunde 100 gr alip 4 gunde 300 gr verdi
Evet kıpır kıpır durmuyor ki haklısın senin ki niye kilo vermiş canım doymadıgini belli etmiyor mu

Kızlar merhaba 3 ay kontrolüne gittik çok ağladı oğlum doğru dürüst bakamadi hemşireler en son kontrol 13 nisan da olmuştu o zaman 5 kilo 120 gram 55.5 cm idi.bugün tartı da durmadı ama 5.700 filandı 60 cm olmuştu az mi kilo almış kafaya taktım şimdi mamayi iyice azalttım çocuk kilomu almıyor bilmiyorum ilk 2 ay 1 er kilo almıştı sizinkiler de durum ne

Canim boyu uzamış. Bizimki 700 Gr almış boyumuz 63 olmuş. Bizim de ilk aylarda 1 kilo civarıydu

Aynı yerde mi tartildi canım?

Yok canim bizimki meme savasi veriyor ishal de eklenince kg verdi
Ay benimki de öyle bir cup çekiyor gidiyor etrafı izliyor mama da vermiyorum o yüzden az aldı galiba neyse sağlıklı olsun da kilosu az olsun mama ile şişmesin anne sütü ile sağlıklı büyüsün yavrum:anne::KK46:

Oyle valla haklisin da iste anormal bir istah acikligim var.meyve yedikten sonra acayip acikiyorum.of bu durum canimi sıkıyo iste.yag torbasi oldum.moralim bozuldkca daha da sarıyorm yemege.batti balik yan gider misali
Hatta su an moralim bozuldu yine.gidip çikolatalı pastaya dalacam :kk77:
Kimse yok ki beni durdursun:KK51:
Canım gaz yapar çikolata dikkat et :duduk:

2985 doğdu 48 cm di şimdi 5700 60 cm ne bileyim 7 kilo olanlar filan var mamayi mi artirsam kafam karıştı

Canım biz o 7 kilo olanlardaniz ama biz 4 kilo doğduk öyle düşün. Yani normal bence kilo alımı. Bu ayda anne sütü ağırlıklı git gelecek ay duruma bak derim ya da ön beş gün sonra git tart :) ama kilo az değil canım. Boyumuz da 52 ydi 63 olmus. Aşağı yukarı uzamalar kilo alımları benzer sadece doğum kilolarından farklı canim. İçin rahat olsun.

Oğlum su ara uykusunda çok ağlıyor. Dun 3 aylık olduk. Normal mi? Özellikle akşam üstü uyumalarinda.

Canım biz o 7 kilo olanlardaniz ama biz 4 kilo doğduk öyle düşün. Yani normal bence kilo alımı. Bu ayda anne sütü ağırlıklı git gelecek ay duruma bak derim ya da ön beş gün sonra git tart :) ama kilo az değil canım. Boyumuz da 52 ydi 63 olmus. Aşağı yukarı uzamalar kilo alımları benzer sadece doğum kilolarından farklı canim. İçin rahat olsun.
Doğru diyorsun canım doğum kilosu az yavrumun sezeryan oldum 40 haftayı beklemedik eşek kafam ne kadar pişmanım

Canim her zamn bez degistirip oyle gidiyorum karni bu sefer daha iyi doymustu ama bilmiyorum ya

Back
X