Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta daha fazla gidecek canim bak gorİlk kilo bildirimini yapayım 85.3 hepi topu -200 gram![]()
Herkes konuşuyor da ortada yeni doğmuş bi bebek var onu doğurmak kolay mı 100 hamileden en fazla 2 si 3 u eski kilosuna döner diğerlerinde kilo kalır ve bu kiloyu sen 9 ayda aldın mucize mi olacak da 2 ayda verilecek 5 6 kilo alan tabi verir ama benim gibi 27kilo alan biri 2 ayda veremez mesela sıkma canını bebeğin küçük dahaMoralim çok bozuk ne kadar dikkt etswmde bir gramım gitmiyor ve herkesin kilomla ilgili yorum yapmasına canım çok sıkılıyor bir haftadır sadece dün öğlen mevlütte az bişey fazla yedim tartılıyorum hep aynı
Ben de spora baslicsmO vakit durmak Yok
Bi tık daha dikkat etmek gerek
Ben de sporu arttıracağım
Yoksa 75 E düşmem aylar yıllar alacak
Bu arada bu hafta hedefiniz ne kizlar? Benim hedefim -700 ile 62.5 i gormek![]()
Canım aslında şu dan gidio şu an kilo gtmio o yüzden yedikmj dBen de dun -900dum. Bugun +600 almisim. Yani topu topu -300. Ay cok sinir oldum yaa nasil alirim yaaa![]()
Evet bende ondan cok korkuyorum acikcasiBenim genel olarak hedefim 6 ayda 6 kilo. Haftada 250 gr versem yeter ama biliyorum ilk 3-4 kilodan sonra duraklama dönemi gelecek, kalanlar zor gidecek...
Kiz masallah 1 bucuk kilo mu gitmis oldu
Saol tatlim.iyiki dum tartilmisimAh canim cok gecmis olsun.idil kuzusunu opuyorum cok.dun yazdigini baz alarak guncelledim bende :)

Başlayalım kuzucumBen de spora baslicsm