Ya benim kocişkolatam da doldurmuş dolabı taze incir hurma flb sütun bol olsun diye Allahım irademe sahip olmalıyım nolurrrSelam kızlar ben bu hafta misafirim bu topikte.
dolabım kalorili yemeklerle dolu yemekleri bitireyim o zaman tam zamanlı olarak gelicem :)
Yine de dikkat edicem bu hafta haftaya tam gaz başlarım
Oohh afiyet olsun sizeAynen srf diyet yapcaz diye yedik bugün reziliz
Canım çatlaklar hala kırmızıysa hastanelerin medikal estetik bölümlerinde lazer tedavisi uygulanıyor (er-yag sanırım adi) ben yaptırıyorum. Daha bir seans gittim şimdiden %10 azaldı diyebilirim. Biraz pahalı ama bence psikolojin bozulup psikologlara para vereceğine bunu yapsan en azından verdiğin paraya değer :)
Ya kalıcı değil deniyor ben konuştum yüzde 70 azalma olurmuş oda garanti değil evet kırmızı hala
Ye canım günde ikişer üçer tane ye nolcak sonuçta önemli olan sütümüz ve bebişlerimiz. Sadece süt yapmayan faydası olmayan kalorili şeyleri yemeyelim sütümüz etkilenmeden zatıflayalım sütüm etkilenecekse ben kilo almaya razıyımYa benim kocişkolatam da doldurmuş dolabı taze incir hurma flb sütun bol olsun diye Allahım irademe sahip olmalıyım nolurrr
Niye sonuna kadar okumadan paralandıysam geldim işte bunu bekliyordumdefnekiz dukkan i buraya açtık bacım
Kalıcı olmaması şöyle ki ikinci çocukta tekrar çatlama ihtimalim var... valla benim gittiğim doktor %100 e kadar cevap veren hastam oldu dedi, ne kadar erken tedaviye başlanırsa o kadar iyi. %70 e bile razıyım aslında ben çünkü şuan karnımı görmeye bile dayanamıyorum. Canavar pençe atmış gibi görünüyor... kalan %30 da beyazlarsa ve bir nebze de sporla sıkılaşırsam daha ne olsun :) ha bir yandan da lierac jel ile baume b5 diye bir krem kullanıyorum. İnşallah iyi bir sonuç alırım..
Canım onlardan zarar gelmez ara öğün olarak kullan bence, çok düşünceli eşin. Benimki lokmalarımı sayarYa benim kocişkolatam da doldurmuş dolabı taze incir hurma flb sütun bol olsun diye Allahım irademe sahip olmalıyım nolurrr
Fiyat ne kadar verdi cnm ve be Zaman başladın tedaviye kaç aylıktı bebeğin ? Ya Bnm Etim çok sıkı zaten sarkma olmasa beyazlasa hepsi yeter sarkmadan korkuyorum
Ceviz yumurta peynir mi canim baska birsey varmi?Yarın kahvaltı menu m karatay kahvaltısı olcak ekmeksiz bol cewiz 2 yumurta peynir .... Siz neler yiceksiniz
Seansı 300 tl canım 1-1 bucuk ayda bir seansa gidiyorum başladığımda 2 aylıktı bebeğim salı günü 2. Seansa gideceğim.
Ben siirrte gidiyorum tayinimiz çıktı. Başlamam anlamsız oluyor ;( benimde senin gbi çatlak yumuk var gibi tek güvendiğim derim sıkı boyun uzun 1.75 sarkma olmaz ise beyazlasa o bile yeter şuan kırmızı diye iğrenç geliyor gözümüze bilmiyorum Can'ım inşallah ilerde pişman olmam
Hayırlısı olsun canım. Çok sukur evlatlarımız ve bizler sağlıklıyiz gerisi bis aslında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?