2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarın kahvaltı menu m karatay kahvaltısı olcak ekmeksiz bol cewiz 2 yumurta peynir .... Siz neler yiceksiniz

Selam kızlar ben bu hafta misafirim bu topikte.
dolabım kalorili yemeklerle dolu yemekleri bitireyim o zaman tam zamanlı olarak gelicem :)
Yine de dikkat edicem bu hafta haftaya tam gaz başlarım
Ya benim kocişkolatam da doldurmuş dolabı taze incir hurma flb sütun bol olsun diye Allahım irademe sahip olmalıyım nolurrr

Ya kalıcı değil deniyor ben konuştum yüzde 70 azalma olurmuş oda garanti değil evet kırmızı hala

Ya kalıcı değil deniyor ben konuştum yüzde 70 azalma olurmuş oda garanti değil evet kırmızı hala

Kalıcı olmaması şöyle ki ikinci çocukta tekrar çatlama ihtimalim var... valla benim gittiğim doktor %100 e kadar cevap veren hastam oldu dedi, ne kadar erken tedaviye başlanırsa o kadar iyi. %70 e bile razıyım aslında ben çünkü şuan karnımı görmeye bile dayanamıyorum. Canavar pençe atmış gibi görünüyor... kalan %30 da beyazlarsa ve bir nebze de sporla sıkılaşırsam daha ne olsun :) ha bir yandan da lierac jel ile baume b5 diye bir krem kullanıyorum. İnşallah iyi bir sonuç alırım..

Ya benim kocişkolatam da doldurmuş dolabı taze incir hurma flb sütun bol olsun diye Allahım irademe sahip olmalıyım nolurrr
Ye canım günde ikişer üçer tane ye nolcak sonuçta önemli olan sütümüz ve bebişlerimiz. Sadece süt yapmayan faydası olmayan kalorili şeyleri yemeyelim sütümüz etkilenmeden zatıflayalım sütüm etkilenecekse ben kilo almaya razıyım

defnekiz dukkan i buraya açtık bacım
Niye sonuna kadar okumadan paralandıysam geldim işte bunu bekliyordum 63 ile evlendim 70 ile hamile kaldım 96 ile doğuma girdim şu an tam 85.5 kiloyum hipotiroid rahatsızlığım var ve hedef 65 yaza kadar ocak ayına kadarda 70 olsam ya

Son düzenleme:

Fiyat ne kadar verdi cnm ve be Zaman başladın tedaviye kaç aylıktı bebeğin ? Ya Bnm Etim çok sıkı zaten sarkma olmasa beyazlasa hepsi yeter sarkmadan korkuyorum

Canım onlardan zarar gelmez ara öğün olarak kullan bence, çok düşünceli eşin. Benimki lokmalarımı sayar

Fiyat ne kadar verdi cnm ve be Zaman başladın tedaviye kaç aylıktı bebeğin ? Ya Bnm Etim çok sıkı zaten sarkma olmasa beyazlasa hepsi yeter sarkmadan korkuyorum

Seansı 300 tl canım 1-1 bucuk ayda bir seansa gidiyorum başladığımda 2 aylıktı bebeğim salı günü 2. Seansa gideceğim.

Kizlar amacimiz sutumuzu etkilemeden zayiflamak.hayatimizdan aburcuburu yagli yemekleri cikarip daha saglikli beslenmeye basliyoruz.bu da daha kaliteli sut demek ara ogunler yaparak ana ogunlerde daha az yemeyi basarabiliriz.bol su ve sporla bu isi halledicez insallah.

Az once yarim saat yuruyus yaptim geldim.haftada 3-4 gun yapsam guzel olacak.sabahlarida karin ve yan yaglari calistiran egzersizlerden yapiyorum.

Ben kahvaltida beyazpeynir kasar salatalik domates roka dereotu ve 2 yumurta yiyorum.iyicede doyuyorum.sizce eklemem ya da cikarmam gereken birsey var mi ?

Kizlarr bende varim tam 10 kilo ile bgn bahcesehir golette 40 dk yurudum ama resmen hamlamisim öldüm bittim acayip ter attim stress attim

Seansı 300 tl canım 1-1 bucuk ayda bir seansa gidiyorum başladığımda 2 aylıktı bebeğim salı günü 2. Seansa gideceğim.

Ben siirrte gidiyorum tayinimiz çıktı. Başlamam anlamsız oluyor ;( benimde senin gbi çatlak yumuk var gibi tek güvendiğim derim sıkı boyun uzun 1.75 sarkma olmaz ise beyazlasa o bile yeter şuan kırmızı diye iğrenç geliyor gözümüze bilmiyorum Can'ım inşallah ilerde pişman olmam

Hayırlısı olsun canım. Çok sukur evlatlarımız ve bizler sağlıklıyiz gerisi bis aslında...

Hayırlısı olsun canım. Çok sukur evlatlarımız ve bizler sağlıklıyiz gerisi bis aslında...

Evet Can'ım eşimde 2. Oluncada olcak niye bınkadar takıyorsun yanık değil ki al tarafı cilt çatlağı diyor ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…