2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Süt dolmuş canım masaj yaparak 20 dk sağ geçer sonra da o göğsü emzir boşalsın
Ay Can'ım öyle imiş sanırım
Emzirdim rahatladım
O gogsunu emzirmiyon mu
Normalde evet ama bugün emzirmemiştim pek
Yavrum bugün çok uyudu ve o göğsümü 6-7 saat emmedi sanırım o yüzden
Şimdi yumuşadı şükür

Bendede ciddi basen var ve bacak
Ben de de var kuzummmm

Kızlar
Hamilelikten önceki 4 ay diyet yapıp 10 kg veren bi Kayacans var karşınızda

Şimdiler de deli gibi yiyor tüketiyorum acayip kilo alıyorum

Normalde sabah
1ince dilin ekmek
1dilim peynir
1su b süt
Sınırsız salata domates söğüş
1 haşlanmış yumurta idi
Ve günde üç tane ara öğün vardı

Öğlen 4 yemek kaşığı şükü yemek
3 yemek kaşığı pilav
1dilşm ekmek
Salata sınırsız yağsız tuzsuz

Akşamda aynı

En geç akşam 7 den sonra bi şey yemedim

Yatmadan yarım saat önce bi çay bardağı süt içtim

Yarın az yicem diye bu geceden evde ne kadar abur cubur varsa hepsinden yedim 69 olan kilomu 73 lere doğru zorladım sanki, şu an kırmızı başlıklı kızla babaanesini yutmuş kurt gibi hissediyorum sabah kilomu yazmazsam bilin ki göbeğimi kaldirmamisimdir

Napalım Can'ım evlatlarımız iyi olsun eşim diyor ki kilo daha kötü çatlaktan bence çatlağı takma cilt çatlağı beyazlar gecer diyor ) Allahım ya acaba beni üzmemek İçin mi

Kızar oğlumda Laringomalazi var gırtlak kıkırdağının yumuşak kalması sonucu hırıltı var oğlumda duyan var mı bu şekilde 1 yaşına kadar devam edecek sonra gecer Dedi doktor ;( uykuda bile horluyor gibi

Ooo burası baya ilerlemiş bile hayırlı olsun :) Çatlak için ben gül ve aleovera sabunu aldım banyoda duş jeli yerine onları kullanıyorum iyi diye duymuştum. Zaten genetik olarak talihsizim bu konuda o yüzden fazla kafaya takmayacağım bunu çünkü kilo alıp verince bile çatlak oluşuyordu bende.
Çatlamayan arkadaşlar çok şanslı çünkü göbeğin tamamen eski haline dönme ihtimali çok yüksek çatlayanlarda illa ki sarkıklık kalıyor. örneğin ben

Napalım Can'ım evlatlarımız iyi olsun eşim diyor ki kilo daha kötü çatlaktan bence çatlağı takma cilt çatlağı beyazlar gecer diyor ) Allahım ya acaba beni üzmemek İçin mi
Eşin sorun yapmıyorsa bu da artı bir durum ya sorun yapsaydı? Çok takma kafaya taktıkça daha çok göze batar. Gırtlak olayını bir arkadaşın bebeğinde duydum ama onun bir yaşına gelmeden geçti doktor sen orayı dinlemeyeceksin duymayacaksın o geçecek demişti geçti

Sağol Can'ım çok teşekkür ederim inşallh bizimde öyle olur.

Evet eşim hiç sorun etmiyor benim düşmeme üzüldü o kadar zayıflamama daha Mutlu sende durum Nasıl ?

Marka söyler öisin Can'ım nerden ne aldın

Ah ağ hiç sorma

Aha haaaa
Komik kız
Ben de koca iki dilim muhallebili tatlı göndüm
Hayırlar olsunnnn

Şakaaaaa detay istiyorum nasıl birşey acıyormu? Emzirirken oluyormuymuş. Kırmızı degğilde mor gibi. Yani daha beyazlamadı. Olur mu?

Katin ve yanalri calistiran egzersiz nasil canim nette video filan var mi

Canim ihmal etme oyle cok dolunca sag sonra agri ates filan yapiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…