O bende de varKızlar kilo değilde harita gibi çatlağım varkilo verirm sayılır 5 fazlam kaldı ama çatlak off
Ay Can'ım öyle imiş sanırımSüt dolmuş canım masaj yaparak 20 dk sağ geçer sonra da o göğsü emzir boşalsın
Normalde evet ama bugün emzirmemiştim pekO gogsunu emzirmiyon mu
Yavrum bugün çok uyudu ve o göğsümü 6-7 saat emmedi sanırım o yüzdenEvetttt kizlar bugunleride gorduk iste.hamileyken yedik yedik sonrada "amaaaann birsey olmaz dogurduktan sonra temmuz anneleri zayifliyo topigi acar zayiflariz" dediko zaman buyrun
@tommbik
@idilduam
Sahihuban
@Aylnalpr
Zehrayenihayat
@denizbatiekin
@haticekk
@HejaR12
Ben de de var kuzummmmBendede ciddi basen var ve bacak
Ay Can'ım öyle imiş sanırım
Emzirdim rahatladım
Normalde evet ama bugün emzirmemiştim pek
Yavrum bugün çok uyudu ve o göğsümü 6-7 saat emmedi sanırım o yüzden
Şimdi yumuşadı şükür
Ben de de var kuzummmm
Eşin sorun yapmıyorsa bu da artı bir durum ya sorun yapsaydı? Çok takma kafaya taktıkça daha çok göze batar. Gırtlak olayını bir arkadaşın bebeğinde duydum ama onun bir yaşına gelmeden geçti doktor sen orayı dinlemeyeceksin duymayacaksın o geçecek demişti geçtiNapalım Can'ım evlatlarımız iyi olsun eşim diyor ki kilo daha kötü çatlaktan bence çatlağı takma cilt çatlağı beyazlar gecer diyor) Allahım ya acaba beni üzmemek İçin mi
Sağol Can'ım çok teşekkür ederim inşallh bizimde öyle olur.Eşin sorun yapmıyorsa bu da artı bir durum ya sorun yapsaydı? Çok takma kafaya taktıkça daha çok göze batar. Gırtlak olayını bir arkadaşın bebeğinde duydum ama onun bir yaşına gelmeden geçti doktor sen orayı dinlemeyeceksin duymayacaksın o geçecek demişti geçti
Napalım Can'ım evlatlarımız iyi olsun eşim diyor ki kilo daha kötü çatlaktan bence çatlağı takma cilt çatlağı beyazlar gecer diyor) Allahım ya acaba beni üzmemek İçin mi
Marka söyler öisin Can'ım nerden ne aldınOoo burası baya ilerlemiş bile hayırlı olsun :) Çatlak için ben gül ve aleovera sabunu aldım banyoda duş jeli yerine onları kullanıyorum iyi diye duymuştum. Zaten genetik olarak talihsizim bu konuda o yüzden fazla kafaya takmayacağım bunu çünkü kilo alıp verince bile çatlak oluşuyordu bende.
Çatlamayan arkadaşlar çok şanslı çünkü göbeğin tamamen eski haline dönme ihtimali çok yüksek çatlayanlarda illa ki sarkıklık kalıyor.örneğin ben
Yarın az yicem diye bu geceden evde ne kadar abur cubur varsa hepsinden yedim 69 olan kilomu 73 lere doğru zorladım sanki, şu an kırmızı başlıklı kızla babaanesini yutmuş kurt gibi hissediyorumsabah kilomu yazmazsam bilin ki göbeğimi kaldirmamisimdir
Kızlar kilo değilde harita gibi çatlağım varkilo verirm sayılır 5 fazlam kaldı ama çatlak off
Canım çatlaklar hala kırmızıysa hastanelerin medikal estetik bölümlerinde lazer tedavisi uygulanıyor (er-yag sanırım adi) ben yaptırıyorum. Daha bir seans gittim şimdiden %10 azaldı diyebilirim. Biraz pahalı ama bence psikolojin bozulup psikologlara para vereceğine bunu yapsan en azından verdiğin paraya değer :)
Katin ve yanalri calistiran egzersiz nasil canim nette video filan var miAz once yarim saat yuruyus yaptim geldim.haftada 3-4 gun yapsam guzel olacak.sabahlarida karin ve yan yaglari calistiran egzersizlerden yapiyorum.
Ben kahvaltida beyazpeynir kasar salatalik domates roka dereotu ve 2 yumurta yiyorum.iyicede doyuyorum.sizce eklemem ya da cikarmam gereken birsey var mi ?
Ay Can'ım öyle imiş sanırım
Emzirdim rahatladım
Normalde evet ama bugün emzirmemiştim pek
Yavrum bugün çok uyudu ve o göğsümü 6-7 saat emmedi sanırım o yüzden
Şimdi yumuşadı şükür
Ben de de var kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?