2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya kizlar simdi kahvaltida ne yicez saat kacta yicez kac ara ogun olcak aciktikca hemen yicez mi biseyler.. Detoks filan jepsininyazin bilenler bilmeyenlere anlatsin :)

Tam bu konuyu kendime dert etmeye başlamıştım ki imdadıma yetiştiniz :) beni de listeye eklemeyi unutmayın :) 56 kg ile hamile kaldım, 73 kg ile doğuma girdim ve şimdi 62.5 kg yım. Vermem gereken 6.5 kg var aslında ben doğumdan sonra hızla kilo vermeye başlamıştım hatta 61 e kadar düşmüştüm. Ancak son zamanlarda iştahım çok arttığı için 2 hafta gibi kısa bir sürede 1.5 kg almayı başardım. Doğrusu işe başlayınca hızlı tempodan vereceğimi düşünüyorum ama yine de o güzelim pantolonlarımın, eteklerimin içine şimdiden girebilmek isterdim
Kızlar ben kesin kararlıyım bu kilo verme işine. Şimdi sabah kahvaltıda neler yiyerek başlıyoruz? Hadi bi el atın, herkes tez vakitte bu basen ve göbüşlerden kurtulsun :)

Şakaaaaa detay istiyorum nasıl birşey acıyormu? Emzirirken oluyormuymuş. Kırmızı degğilde mor gibi. Yani daha beyazlamadı. Olur mu?

Acımıyor canım, emzirirken yaptırmakta sorun yokmuş. Kırmızı dediğim mor olması zaten :) beyazlayan çatlağa çözüm yok ama yeniyken var canım. Tek kötü yanı pahalı olması...

Sağol Can'ım çok teşekkür ederim inşallh bizimde öyle olur.

Evet eşim hiç sorun etmiyor benim düşmeme üzüldü o kadar zayıflamama daha Mutlu sende durum Nasıl ?
Hamilelikten 2 kilom kaldı ama öncesinde ben bir kaç kilo almıştım hedefim 5-6 kilo vermek. Çatlak çooookkk ama benim eşimde sorun etmiyor. Ben de bu konuda elimden geleni yapıp fazla kafaya takmamaya karar verdim. Stres kalbi öldürür hatunlar herşeyi kafaya takmayın.

Günaydın hatunlar topiğin ilk mızıkçısı geldi. Oğluş fırsat vermediğinden ben öyle kahvaltı da şu akşam yemeğinde bu diyemeyeceğim. Elime ne geçse onunla karnımı doyurabiliyorum. Ancak miktarlarını azaltıp, tatlı ve hamurişini (arada kaçamak yaparım ) kesmeye çalışırım. Yapabilirsem yaptığım egzersiz ve yürümeyi de yazarım.

Acımıyor canım, emzirirken yaptırmakta sorun yokmuş. Kırmızı dediğim mor olması zaten :) beyazlayan çatlağa çözüm yok ama yeniyken var canım. Tek kötü yanı pahalı olması...

Evet pahalıymış ama olsun ya bende bi araştırayım. Sen nerede yaşıyorsun?

Bende cnm. Bizim günümüz öğlen 1de başlıyo. Sabah 5,5 tan öğlen 1 e kadar emip yatıyoruz emip yatıyoruz
Bende senin dediğin gibi yapıcam. Suyu çok azalttım arttırsam süper olacak.

S sssn 62 kg ile sabah a başladım kahvaltı
Peynir
Zeytin
2 yumurta
Domates salatalik
Dereotu
1 küçük kase ceviz 2 kupa çay ile bitirdim.
10 gbi kahve içerim o saate kadar su ile idare etem

S sssn 62 kg ile sabah a başladım kahvaltı
Peynir
Zeytin
2 yumurta
Domates salatalik
Dereotu
1 küçük kase ceviz 2 kupa çay ile bitirdim.
10 gbi kahve içerim o saate kadar su ile idare etem
Bisey sorcam canisi niye 2 yumurta yiyon tok tutsun diye mi 2 cok degil mi yaa hic ekmek yemedin mi hic mi ekmek yemedin kiz? Bence o cevizi daha sonra yesen daha iyi olur yani bi iki saat sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…