Şakaaaaa detay istiyorum nasıl birşey acıyormu? Emzirirken oluyormuymuş. Kırmızı degğilde mor gibi. Yani daha beyazlamadı. Olur mu?
İlk defa oldu aklımda bundan sonra sağarım valla saol Can'ımCanim ihmal etme oyle cok dolunca sag sonra agri ates filan yapiyomus
Zeytin yeşillik domates Salatalık terayag cevize sürüp yenio zeytinyağlı olcak yesillijlerCeviz yumurta peynir mi canim baska birsey varmi?
Hamilelikten 2 kilom kaldı ama öncesinde ben bir kaç kilo almıştım hedefim 5-6 kilo vermek. Çatlak çooookkk ama benim eşimde sorun etmiyor. Ben de bu konuda elimden geleni yapıp fazla kafaya takmamaya karar verdim. Stres kalbi öldürür hatunlar herşeyi kafaya takmayın.Sağol Can'ım çok teşekkür ederim inşallh bizimde öyle olur.
Evet eşim hiç sorun etmiyor benim düşmeme üzüldü o kadar zayıflamama daha Mutlusende durum Nasıl ?
Alışveriş merkezinde sabun standı vardı ordan aldım canım markalı filan değil. Umarım gerçeklerdirMarka söyler öisin Can'ım nerden ne aldın
Ah ağ hiç sorma
3 ay çok uzun verirsin kesinSelam hanimlar bende varım 3 ay sonra kayinimin düğünü var o zamana kadar biraz verseydim iyidi
Ay sen napıyorsun buralarda? Neyse sende düzenli beslen kilo alBende dayanamadım koştum geldim yaa
Acımıyor canım, emzirirken yaptırmakta sorun yokmuş. Kırmızı dediğim mor olması zaten :) beyazlayan çatlağa çözüm yok ama yeniyken var canım. Tek kötü yanı pahalı olması...
Günaydın hatunlar topiğin ilk mızıkçısı geldi. Oğluş fırsat vermediğinden ben öyle kahvaltı da şu akşam yemeğinde bu diyemeyeceğim. Elime ne geçse onunla karnımı doyurabiliyorum. Ancak miktarlarını azaltıp, tatlı ve hamurişini (arada kaçamak yaparım) kesmeye çalışırım. Yapabilirsem yaptığım egzersiz ve yürümeyi de yazarım.
Yaa deme oyle kızz belki birazcık versem iyi olurAy sen napıyorsun buralarda? Neyse sende düzenli beslen kilo al
Yok bunların ortasi ayarsiz bunlarCanım onlardan zarar gelmez ara öğün olarak kullan bence, çok düşünceli eşin. Benimki lokmalarımı sayar
Allah seni napmasin meraktan gelmişYaa deme oyle kızz belki birazcık versem iyi olurbide azcık meraktan geldim napıyorsunuz burda diye
Yaa deme oyle kızz belki birazcık versem iyi olurbide azcık meraktan geldim napıyorsunuz burda diye
Bisey sorcam canisi niye 2 yumurta yiyon tok tutsun diye mi 2 cok degil mi yaa hic ekmek yemedin mi hic mi ekmek yemedin kiz? Bence o cevizi daha sonra yesen daha iyi olur yani bi iki saat sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?