- 25 Mayıs 2013
- 14.045
- 20.800
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.121
Sağol canım benim. İnşallah sağlıkla alın bebişleri kucağınıza.
Temmuz annesi olmak kısmet olmadı Ocak annesi olmak nasip olur inşallah.
Amin canım çok teşekkür ederim. Deniz'imizin ismini de unutmamışsın çok duygulandım sağol. Allah herşeyin hayırlısını versin her zaman.
Aaaaa aaa inanmiorum tebrik ederim çokkkk sewindim ya inşallah rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayi nasip etsinGünaydın ilk göz ağrım topiğim.
Size birşey göstermek istiyorum. Kimseye söylemeyin şimdilik :)
Eki Görüntüle 1830897
Canım bu tip sallananda var e bebekte sabitleme ozeigide var bi bakarsın istersen netten
anasi ve bebesine opucukler :)
İzmir ciceklikoy gel canım benim birlikte gideriz kahvaltıyamaşallah size :)) bulunduğun yer neresi bilemiyorum ama bayıldım, huzur dolu biryer gibi geldi bana :)
Aaaaa aaa inanmiorum tebrik ederim çokkkk sewindim ya inşallah rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayi nasip etsin
Günaydın ilk göz ağrım topiğim.
Eki Görüntüle 1830897
Ayy çok sevindim hayırla sağlıkla gelsin inşallah yavrucak sende bizlere dua et olur mu az bir zamanımız kaldı hayırlısıyla kucaklarımıza alalım. M melda983 ve @Aryadeniz38 i de dualarında eksik etme canım erken doğumla gelen bebislerimiz
İnan 2 gün önce aklimdaydin çok mutlu oldum bende ya kendim hamile kalınca bu kadar sewinmisimdirAmin canım inşallah. Çok mutluyum :))))
İnan 2 gün önce aklimdaydin çok mutlu oldum bende ya kendim hamile kalınca bu kadar sewinmisimdir
bizimkiler böyle şeylerden anlamaz ben evlenirken nikah şekerimi kendim yaptım bir kısmına kayın validem yardım etmişti kayın pederim yine her zamanki gibi siz bilirsiniz ama ne gerek var böyle şeylere dedi .Eltilerimde bebekleri için özel birşeyler yapmadı ben yapınca hep ilk oluyor.Onlar için oda süsü ikramlık hediyeler abartı kız kardeşim meraklı böyle şeylere abla bayby shower yapalım dedi o da çalışıyo izin alamıyo ben kendim artık ne yapabilirsemEvet evet kv lerden isteyelim topikçek . Macera olur
çokk sevindim canımmGünaydın ilk göz ağrım topiğim.
Eki Görüntüle 1830897
çokk sevindim canımmhayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına alıp ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Bir Deniz bende var bir Deniz de senden geliyor.
inşallah canım. ayy çok heyecanlandım ya. ne zaman hcg baktırcaksın? off ne güzel heyecanlar bunlarAmin canım inşallah. Denizanası olucaz inşallah
inşallah canım. ayy çok heyecanlandım ya. ne zaman hcg baktırcaksın? off ne güzel heyecanlar bunlar
puset olarak ne tercih ettnizi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?