2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Merhabalar,

Bugün 32+1 olduk. Kendi doktorumun SGK ile anlaşması olmadığından, devlet hastanesinden randevumuzu aldık iş görmezlik raporu için. Bakalım hangi tetkikler istenecek... Oğlumu göreceğim için çok heyecanlıyım :)

Alerjidir ilk kez duydum ama hapşurma vücutu çok kasıyo ya zorlar seni bi dr a sor istersen. Ne derece olduğu önemli yani şimdi bi hapşurma var bi de HAPŞURMA var

Sağol canım çok tatlılar dimi. Benimki de pijamanın donun falan lastiği üstüne gelirse orayı tekmeliyo sürekli :)

Ben daha komiğini söyleyeyim, ben alışmışım eğri oturmaya. Tabi göğüsler de iyice büyüdü eğri oturunca karnıma değiyorlar. Bizimki de karnımdan göğsüme bi vuruyor bide şey çok komik ya, babası karnımı öpünce bebiş bi zıplıyo Çok tatlılar yaa çok ozleyecegim bu hisleri...

Bizimki babadan korkuyo resmen ne zaman kızım die seslense duruyo hiç hareket etmiyo.dyrm daha çıkmadan kıza baskı yapma

Alerjidir ilk kez duydum ama hapşurma vücutu çok kasıyo ya zorlar seni bi dr a sor istersen. Ne derece olduğu önemli yani şimdi bi hapşurma var bi de HAPŞURMA var
Hamileliğin başlarında grip olmuştum onda da sürekli hapşuruyodum kaburgalarım ağrıyodu artık. Şimdi yine öyle oldu. Sorayım bakalım ya millet bayılıyo korkutmaya

Canım benim bende alerjiden dolayi günde 20 30 kere hapsiriorum maalesef mafoldum ayaktaysan comelmeye çalış yani bacaklarini karnina çekmeye çalışinca daha iyi oluo oturarak fln hapşırmak tan doğuran görmedim ben hiç

Benimki de allttan bi vuruyo sütyenin demirini ittiriyo. Zaten maşallah iyice büyüdüler artık hiçbiyere sığmıyolar. Benim kızım da babasına cilve yapıyo bazen. Hareket ederken babası elini koyuyo bu duruyo sonra babası elini çekince tekrar hareket ediyo. Çok numaracı olacaklar yandık ki ne yandık

Dediğin gibi yapayım canım tedirgin oldum ya. Bide bi başladı mı arka arkaya 3-4 kere oluyo korkuyorum

GÜNAYDIIINN güzel anneler nasılsınız..

bebişler tekmeliyor mu canınızı acıtıyor mu.. :)
Günaydın biz 32. haftadayız bazen çok değişik şeyler yapıyor ne yaptığını anlayamıyorum ama canımı yakıyor yani kuzucuk. Sanki eskiden şu ani tekme olayı daha fazlaydı artık böyle kayıyor bir o yana bir bu yana şişiriyor bir tarafı.

canım benim bildiğim öksürüğün tehlikesi var, hapşuruğun riski olduğunu hiç duymadım. Çok şiddetli değilse kasılma yapmıyorsa korkma derim.

çünkü bebeiş büyüyor. hareketleri daha çok kısıtlandığı için süzülme hareketi yapıyor:)

Hamileliğin başlarında grip olmuştum onda da sürekli hapşuruyodum kaburgalarım ağrıyodu artık. Şimdi yine öyle oldu. Sorayım bakalım ya millet bayılıyo korkutmaya
Aynen canım bayılıyorlar takma sen doktoruna danış o ne derse ona inan. Bana da kadının biri karnın aşağı inmiş doğum yakın herhalde filan dedi telaş yaptım. Kaç kişiye sordum yok aşağıda değil dediler. Cumaya da kontrole gideceğim inş.

GÜNAYDIIINN güzel anneler nasılsınız..

bebişler tekmeliyor mu canınızı acıtıyor mu.. :)
Tunaydin diyeyim :) benim paşa çok sert tekmeliyor bu son 15 gündür ayy dedrtiyor hatta. Kaburga ağrısı çekiyorum düz oturamiyorum hiç kaburgami kırıp çıkacak sanıyorum zor olmaya başladı ama topuklari diZ kapakları elime gelince çok mutlu oluyorum

Kızlar evde tansiyonumu ölçüyorum genellikle büyük tansiyon 9 veya 10, küçüğü 7 çıkıyor sizce düşük mü bir de bugün ayağıma çok feci şekilde kramp girdi canım çok yandı nedeni ne olabilir

Hayir canim sakin moralini bozma Rabbime emanet olsun o kadar basit degildir.

Yoktur canım zannetmiyorum. Şimdiye kadar hapşırmaktan doğuranı duymadım hiç. Sen rahat ol, hapşırmamak için de kendini kasma o daha tehlikeli bence. Geçmiş olsun bu arada, dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…