- 12 Mayıs 2015
- 201
- 283
- 103
- 37
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.621
Alerjidir ilk kez duydum ama hapşurma vücutu çok kasıyo ya zorlar seni bi dr a sor istersen. Ne derece olduğu önemli yani şimdi bi hapşurma var bi de HAPŞURMA varGüzel anneler bir sorum olacak sürekli hapşuruyorum durduramıyorum duyanlar görenler de böyle hapşurmaya devam edersen bikaç güne doğurursun diyolar. Bu işin doğruluk payı var mıdır? Varsa ne yapmam lazım
Sağol canım çok tatlılar dimi. Benimki de pijamanın donun falan lastiği üstüne gelirse orayı tekmeliyo sürekli :)
Bizimki babadan korkuyo resmen ne zaman kızım die seslense duruyo hiç hareket etmiyo.dyrm daha çıkmadan kıza baskı yapmaBen daha komiğini söyleyeyim, ben alışmışım eğri oturmaya. Tabi göğüsler de iyice büyüdü eğri oturunca karnıma değiyorlar. Bizimki de karnımdan göğsüme bi vuruyorbide şey çok komik ya, babası karnımı öpünce bebiş bi zıplıyo Çok tatlılar yaa çok ozleyecegim bu hisleri...
bende bi an önce kaçıp gidesim vardevamlı işte masa başı oturmakta bizi zorluyo sanırım bgn resmen ruh gibiyim işte
Hamileliğin başlarında grip olmuştum onda da sürekli hapşuruyodum kaburgalarım ağrıyodu artık. Şimdi yine öyle oldu. Sorayım bakalım ya millet bayılıyo korkutmayaAlerjidir ilk kez duydum ama hapşurma vücutu çok kasıyo ya zorlar seni bi dr a sor istersen. Ne derece olduğu önemli yani şimdi bi hapşurma var bi de HAPŞURMA var
Canım benim bende alerjiden dolayi günde 20 30 kere hapsiriorum maalesef mafoldum ayaktaysan comelmeye çalış yani bacaklarini karnina çekmeye çalışinca daha iyi oluo oturarak fln hapşırmak tan doğuran görmedim ben hiçGüzel anneler bir sorum olacak sürekli hapşuruyorum durduramıyorum duyanlar görenler de böyle hapşurmaya devam edersen bikaç güne doğurursun diyolar. Bu işin doğruluk payı var mıdır? Varsa ne yapmam lazım
Ben daha komiğini söyleyeyim, ben alışmışım eğri oturmaya. Tabi göğüsler de iyice büyüdü eğri oturunca karnıma değiyorlar. Bizimki de karnımdan göğsüme bi vuruyorbide şey çok komik ya, babası karnımı öpünce bebiş bi zıplıyo Çok tatlılar yaa çok ozleyecegim bu hisleri...
Dediğin gibi yapayım canım tedirgin oldum ya. Bide bi başladı mı arka arkaya 3-4 kere oluyo korkuyorumBide Canım benim bende alerjiden dolayi günde 20 30 kere hapsiriorum maalesef mafoldum ayaktaysan comelmeye çalış yani bacaklarini karnina çekmeye çalışinca daha iyi oluo oturarak fln hapşırmak tan doğuran görmedim ben hiç
Günaydın biz 32. haftadayız bazen çok değişik şeyler yapıyor ne yaptığını anlayamıyorum ama canımı yakıyor yani kuzucuk. Sanki eskiden şu ani tekme olayı daha fazlaydı artık böyle kayıyor bir o yana bir bu yana şişiriyor bir tarafı.GÜNAYDIIINN güzel anneler nasılsınız..
bebişler tekmeliyor mucanınızı acıtıyor mu.. :)
canım benim bildiğim öksürüğün tehlikesi var, hapşuruğun riski olduğunu hiç duymadım. Çok şiddetli değilse kasılma yapmıyorsa korkma derim.Güzel anneler bir sorum olacak sürekli hapşuruyorum durduramıyorum duyanlar görenler de böyle hapşurmaya devam edersen bikaç güne doğurursun diyolar. Bu işin doğruluk payı var mıdır? Varsa ne yapmam lazım
çünkü bebeiş büyüyor. hareketleri daha çok kısıtlandığı için süzülme hareketi yapıyor:)Günaydın biz 32. haftadayız bazen çok değişik şeyler yapıyor ne yaptığını anlayamıyorum ama canımı yakıyor yani kuzucuk. Sanki eskiden şu ani tekme olayı daha fazlaydı artık böyle kayıyor bir o yana bir bu yana şişiriyor bir tarafı.
Aynen canım bayılıyorlar takma sen doktoruna danış o ne derse ona inan. Bana da kadının biri karnın aşağı inmiş doğum yakın herhalde filan dedi telaş yaptım. Kaç kişiye sordum yok aşağıda değil dediler. Cumaya da kontrole gideceğim inş.Hamileliğin başlarında grip olmuştum onda da sürekli hapşuruyodum kaburgalarım ağrıyodu artık. Şimdi yine öyle oldu. Sorayım bakalım ya millet bayılıyo korkutmaya
Tunaydin diyeyim :) benim paşa çok sert tekmeliyor bu son 15 gündür ayy dedrtiyor hatta. Kaburga ağrısı çekiyorum düz oturamiyorum hiç kaburgami kırıp çıkacak sanıyorum zor olmaya başladı ama topuklari diZ kapakları elime gelince çok mutlu oluyorumGÜNAYDIIINN güzel anneler nasılsınız..
bebişler tekmeliyor mucanınızı acıtıyor mu.. :)
Adet tarihine göre yapılıyo canım....Kızlar sezeryan adet tarihine göremi yapılıor yoksa bebeğin ultrason yaşına göremi.?? Bilgisi olan var mı acaba
Güzel anneler bir sorum olacak sürekli hapşuruyorum durduramıyorum duyanlar görenler de böyle hapşurmaya devam edersen bikaç güne doğurursun diyolar. Bu işin doğruluk payı var mıdır? Varsa ne yapmam lazım
Yoktur canım zannetmiyorum. Şimdiye kadar hapşırmaktan doğuranı duymadım hiç. Sen rahat ol, hapşırmamak için de kendini kasma o daha tehlikeli bence. Geçmiş olsun bu arada, dikkat et kendine.Güzel anneler bir sorum olacak sürekli hapşuruyorum durduramıyorum duyanlar görenler de böyle hapşurmaya devam edersen bikaç güne doğurursun diyolar. Bu işin doğruluk payı var mıdır? Varsa ne yapmam lazım
Yoktur canım zannetmiyorum. Şimdiye kadar hapşırmaktan doğuranı duymadım hiç. Sen rahat ol, hapşırmamak için de kendini kasma o daha tehlikeli bence. Geçmiş olsun bu arada, dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?