2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım bana ilaç verdi bende ritim bozukluğu var ama ilacı ewe almadım bile açıkçası bebege zarar verir diye korktum.

Hanimlaar kolonyaydi anahtarlık vs böyle hazırlık yapmayı düşünmüyorum. Sadece pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum. Var mı başka hazırlık yapmayacak olan
Ben kokulu taş aldim bi de biberonlar aldım içine şekerleme koyacagim bi de hacı Şeriften çikolata alacağım başka da bi hazırlığı yok :) Pelit nasıl peki ?

Hanimlaar kolonyaydi anahtarlık vs böyle hazırlık yapmayı düşünmüyorum. Sadece pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum. Var mı başka hazırlık yapmayacak olan
ben varım çikolata da almayacağım hatta Allah nasip ederse hastaneden eve geldikten sonra baklava aldıracağım eşime, buralarda öyle. çok eskiden nişan takılınca bisküvi lokum ikram edilirmiş, hayal meyal hatırladığım zamanlarda bebek doğduğunda da aynı prosedür uygulanırdı. şimdi buralarda iki durumda da baklava ikram ediliyor. aynı şekilde devam etmeyi düşünüyorum bakalım

gözümüz aydın canım çok seviniyorum iyi haberler alınca. darısı kızımın başına inşaallah :)

ben de bunu istiyorum yer kaplamadığı için hoşuma gitti ama sitelerde bu kadar değişik fiyatları görünce kafam karıştı çok fark var arada
joker de ben de gördüm ama tükenmiş e bebekte de yok bakalım biraz daha bekleyim

geçen hafta bana suyun azalmış dedi doktor yarın yine gideceğim alırlarmı acaba

canım hem biraz maddiyatla alakalı, hem de ihtiyaca göre almak en mantıklısı...Çalışan bir anneyim ama home office yani bebeğimi emzirme engelim yok, belki ofiste çalışsaydım daha iyi birşeyler düşünebilirdim, ama baktığında manueli de öven var yani sanmıyorum alıp pişman olacağını ne alırsan al mutlaka kullanılacaktır

geçen hafta bana suyun azalmış dedi doktor yarın yine gideceğim alırlarmı acaba

Canım suyun azalmış olması almak için neden değil, doktorun zaten yapman gerekenleri söyler sana. Arkadaşımın 7.ayında suyu geldi almadılar 10 günde bir hastahaneye giderek su takviyesi yapıyorlardı 39.haftada sezaryen oldu

inşaallah canım. şimdilik benim de bir emzirme engelim görünmüyor bakalım. bebeğin süte ihtiyacı var ve ben de hem artırmak istiyorum hem de bir damlası bile boşa gitmesin istiyorum elimden geldiği müddetçe. her annenin hayali ve amacı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…