- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.981
Guzel haberlerle gel insallah bu hafta hersey yoluna girmiştir inşallah merakla haberlerini bekliyorumgeçen hafta bana suyun azalmış dedi doktor yarın yine gideceğim alırlarmı acaba
öylemi dersin eşim yarın bavuluda alıp gidelim dedi ...herşeye hazır olalım diye...bende korkuyorum...bir arkadaşım bu şekilde bebeğini kaybetti neden aklıma hep kötü şeyler geliyor bilmiyorumCanım suyun azalmış olması almak için neden değil, doktorun zaten yapman gerekenleri söyler sana. Arkadaşımın 7.ayında suyu geldi almadılar 10 günde bir hastahaneye giderek su takviyesi yapıyorlardı 39.haftada sezaryen oldu
Hanimlaar kolonyaydi anahtarlık vs böyle hazırlık yapmayı düşünmüyorum. Sadece pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum. Var mı başka hazırlık yapmayacak olan
yarın yine gidiyoruz hazırlıklı olarak hem şeker var hem troid sınırda biliyosun korkuyorum alırlar diye bebeği...inşallah suyu daha çok azalmamıştırGuzel haberlerle gel insallah bu hafta hersey yoluna girmiştir inşallah merakla haberlerini bekliyorum
arın bebek te 69 lira canım ama tek rengi varmış beyaz e bebekte 99 lira artı kargo ben e bebekten alıcam galiba diğer yere güvenemedim sen alacağım demiştin ya güvenilir mi diye sana sorayım demiştim ben deBilinmeyennumara canım nerde ne kdara gördün sen küveti ben daha alamadım araya jüri telaşı girince her gün alcam dedim hep unuttum bugün alayım eğer sen daha ucuza bulmadısan :)
öylemi dersin eşim yarın bavuluda alıp gidelim dedi ...herşeye hazır olalım diye...bende korkuyorum...bir arkadaşım bu şekilde bebeğini kaybetti neden aklıma hep kötü şeyler geliyor bilmiyorum
Maaşallah Can'ımÇok şükür bebisimiz iyi 2050 gr 43 cm olmuşuz veee 1 hafta kiloda one gecmisizaşırı mutlu oldum eli pipisindeydi eşşek sıpa sinin dier el ağzında bi daha 35 . Hafta gidicez inşallah ö zman nst ye gtcez fln fln
inşaallah canım. şimdilik benim de bir emzirme engelim görünmüyor bakalım. bebeğin süte ihtiyacı var ve ben de hem artırmak istiyorum hem de bir damlası bile boşa gitmesin istiyorum elimden geldiği müddetçe. her annenin hayali ve amacı :)
Ben varım canım, doğum başlayınca eşimin ailesi gelirken çikolata kuru pasta alacak odaya sadece. Bir tek kapı süsümüz var, dağıtmalık hiçbirşey yaptırmadıkHanimlaar kolonyaydi anahtarlık vs böyle hazırlık yapmayı düşünmüyorum. Sadece pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum. Var mı başka hazırlık yapmayacak olan
Amaç her zaman daha fazla tutmaktir bebegi yolun uzak her zaman hazirlikli gitmende fayda var tabiki korkma bisey olmicaktroid son dakika problem olmaz şekerin ne alemde ?bebegin hareketleri önemli onda sorun yoksa biraz stresini at da git bosuna germe minigini de.bende hergün doğacak diye yatiyorum doğmuyo her geçen güne şükür diyoruzyarın yine gidiyoruz hazırlıklı olarak hem şeker var hem troid sınırda biliyosun korkuyorum alırlar diye bebeği...inşallah suyu daha çok azalmamıştır
çok iyi, bebişlerimiz sağlıklı sütümüz bol olsunAynen işte aldığımda aslında herkes ne gerek var bıdıbıdıbıdı konuştu ama ailem genetik olarak sütü bol :) umarım benim de öyle olur, bol olsun da sağıp atayım dondurucuya muhallebilerini bile kendi sütümle yaparım diyorum 1 ay dayanıyormuş zaten
Drops gbi bişi canimcanm aadı ne ilacın beloc mu?
Canım canın nasıl istiyorsa öyle yap önemli olan zaten senin nasıl istediğin. Benim hep hastahane fobim var oldum olası her girdiğimde psikolojim bozulur. Şimdi hatırlamıyorum ama bir arkadaş yazmıştı burda bir sıkıntı olup hastahaneye yatışı yapılmıştı ve şunu demişti ''süslemeler bana saçma geliyordu ama o an herkesin odası süslüydü eğer bebeğim gelse kendimi eksik hissederdim'' gibi birşey...Beyan hem hastahanede yattığım süre içerisinde hem de ileride geriye dönüp fotolara baktığımda hastahane odası görmek istemiyorum ve o anları serumlar hemşireler vs gibi hatırlamak istemiyorum. Bu yüzden balonlarımız, ikramlıklarımız, hediyeliklerimiz herşeyimi tasarladım kafamda malzemeler hazır yavaş yavaş tamamlıyoruz herşeyi...Benim doğum erken gelmezse tam bayram öncesi olacak yani hiçbir arkadaşımız burda olmayacak herkes memleketine gider, ama olsun hiç önemli değil kimse gelmese bile toplar getirir evde ikram ederiz dedim...
canım için rahat edecekse eşya da götür kafana takılmaz en azından, artık zamanları da yaklaşıyor, bebeklerimiz ne kritik dönemler atlattılar şükür. sendeki annelikten gelen bir kaygı, çok güzel olacak her şey Allah'ın izniyle.öylemi dersin eşim yarın bavuluda alıp gidelim dedi ...herşeye hazır olalım diye...bende korkuyorum...bir arkadaşım bu şekilde bebeğini kaybetti neden aklıma hep kötü şeyler geliyor bilmiyorum
Maşallah canım gayet iyiymiş kilosu da, gözünüz aydın, inşallah bir an önce alırsın kucağına. Süt için de en önemlisi psikoloji, moralini yüksek tut. Günlerimiz aynı gibi senle, doğuma gidiyorum dediğinden beri heyecan yaptım ben deSaol cnm cok sukur bebisimiz geldi bakalim daha tahlilleri fln cikmadi ins temiz cikarsa rahatliycaz 46 cm 2450 dogdu kilosu gayet iyi dedi drmuz
Aynen işte aldığımda aslında herkes ne gerek var bıdıbıdıbıdı konuştu ama ailem genetik olarak sütü bol :) umarım benim de öyle olur, bol olsun da sağıp atayım dondurucuya muhallebilerini bile kendi sütümle yaparım diyorum 1 ay dayanıyormuş zaten
canım kalmamış yaa az önce araadım alim diyearın bebek te 69 lira canım ama tek rengi varmış beyaz e bebekte 99 lira artı kargo ben e bebekten alıcam galiba diğer yere güvenemedim sen alacağım demiştin ya güvenilir mi diye sana sorayım demiştim ben de
hı onu bilmiyorum canmDrops gbi bişi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?