2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
o bıdıbıdıcılardan nefret ediyorum ..!!!!!
öyle herkes her şeye karışma hakkını kendinde görünce ben de sinirleniyorum. arkadaş çocuğu biz doğuracağız biz böyle istiyoruz içimiz böyle rahat edecek, bitti gitti :) temmuz annelerini beğenmeyen akraba eş dost konu komşu kendi çocuklarında beğendiğini yapsın, hiç :)

Çok hoşlar canım :) ben de o beyaz saksıların pembelerinden aldım süsledim. İnsan özeniyor :)

Çok haklısın. Benim aklımda yoktu tuvalet eğitimi vermek. Çünkü eve yeni bir bireyin girecek olması zaten oğlumu etkileyecek.tek derdim buydu... etrafımdakiler ne derse hemen etkileniyorum. Aklima kurcaladilar.

Aynen bacım ben yipranirim. Bir de minik kkuzu doğacak ,zaten ilk zamanlar nefes aldırmıyor sipalar. Oğlumu ihmal eder miyim korkusu varken bu çise alıştırmak tamamen yıkım olabilir bizim için. Ya bu insanlar Niye her şeye karışıyor ki,bu hengamede kafama bunu soktu lar.

Bazı çocuklar erkenden ve kolayca öğreniyormus evet... ama bir iki hafta evin her yerine işeyenlere de şahit oldum ben :) çok yoğun bi donemdeyim,sinavlarim,ogluslara oda yapmak için evin düzenini bozacağım,bebisin hazırlıkları bitmedi. Agrilarim arttı... sanki hiç o güce sahip değilim şuan... sanırım erteleyeceğim...

Evet yani çok saçma acelesi var sanki doğum zamanı Hayır geç kalmış bişi de deil sonuçta ne diye kendini cocugu yorucan sanki çok kolay bişi gbi gebe kadın ugrasicak benim fikrim nisan Mayıs a bırak derim 2.5 yaş geçer alisir hemencik

Beşik yatağı değil canım. İki yaşındaki oğluma oda alıyoruz Yatağı için ; küçük cocuk yarı ortopedikte yatmasi lazim vücut yapisi bozulur dediler. Ama beş yaşından sonra da tam ortopedik yatak alınmalı dediler. Kararsız kaldım ki ben kararsizlarin ağa babasiyim
Yatağı işti istikbalden alacağız. Bakalım napcam

Oy çoğunluğuyla ve benim de işime geldi gelerekten erteliyorum

Tmm cnm kucuk bolup direk yutmak lazım en kotu ole yaparim tsk ederim

Aynen bebislerin isi hic belli olmuyo seninde kilosu guzel maşallah saglikla zamaninda gelir ins

Tsk ederim darisi sizlere ins
Bide süt için Humana süt çayını öneririm günde 3 kere iç süt yapıo kesinlikle

Bence de iki yatağa gerek yok zaten gucumuzde yetmez malum ikinci bebeklerde buyuyecek onlara da yataklar s
Sizlerde öyle diyorsanız tam ortopedik alayim gitsin. Zaten bebeklikten çıkmasına ne kaldı şurda

Benim gozumu nasıl korkuttular nasıl... en zor dönem tuvalet eğitimi dediler. Bide vaktini geçirme deyince stres oldum.zaten endişeli bi donemdeyim. Oğluma gereken alakayı bebek doğduğundan gosteremeyecegim diye kaygiliyim fazlasıyla. Bununla baş edemeyeceğim sanırım. Var olun hepiniz bilgilendiriniz beni

Çok haklısın. Benim aklımda yoktu tuvalet eğitimi vermek. Çünkü eve yeni bir bireyin girecek olması zaten oğlumu etkileyecek.tek derdim buydu... etrafımdakiler ne derse hemen etkileniyorum. Aklima kurcaladilar.
Belki kiminin kolay geçmiş, bir çırpıda halletmiştir ama herkes şanslı değil bu konuda çok dikkatli olmak lazım. Benim kızımda çok zor bir dönem oldu 12günde alıştı sözde ama hala o günlerin izini taşıyoruz. 4,5 yaşında okulda bazen altına kaçırıyor, evde son ana kadar tuttuğu için sürekli iç çamaşırı ıslak. Tuvalete gitmekten nefret eden bir kızım var.

Bir haftadır bezini doldurduğunda gelip söylüyor . Ama öncesinde haber vermesi için erken gibi :)

Amaannn takma kafana, ömür boyu tuvaletini söylemeyen mi var? Eninde sonunda o da söyleyecek annesi :) hem benim bildiğim küçük çocuklar uzun zamandır tuvaletini söylüyor bile olsa yeni kardeş gelince tekrardan altına yapmaya başlayabiliyormuş. Hiç riske girip süreci uzatmanın anlamı yok. Bez masrafınız hariç bir zararı yok bence :)

Geçiş dönemi çok etkilenmiş demekki kızın. Geç olsun güç olmasın o vakit. Beni kolayı bulmaz kesin benimm oglumda zor öğrenecek. Bebekliği de çok zordu. Beklemeye karar verdim sayenizde

Ay hakkaten ya sanki koca adam olana kadar bez bağlıyorlar ben im esimde işin dalgasında. Hemen alistiralimda bez parasından kurtulalim.ikincide geliyor diyor
Vazgeçtim ki ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…