2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Ne demek csnim ayrıca oglusun çok küçük daha en azından 2,5 yaşı bekle hem bu halinle de çok zorlanacaksin.hiç korkma beni de çok korkutmuslardi elbet öğrenecek tatlı kuzu.

çoook teşekkür ederiiimmm :) kızlar idilduam ve hejar nabız yüksekliği sizi korkutmasın bende doğuştan kalp rahatsızlığı var ve ritmim hep düzensiz yüksek 120 leri görüyorum bazen ama çok şükür doktorum sıkıntı etmedi inşallah sizlerde sorun yaşamazsınız

@ozinrdn canim bebişin dünyaya gelmiş. Allah sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin. Hemencik kavuş bebeğine inşallah.. sütün için bol bol sağ kanallar Açılsin, her yemekten hemen önce bol bol dereotu ye. İnternetten bakıp masaj uygula goguslerine. Ilık dus alırken suyu ttut masaj yap,insallah çabucak açılır süt kanalları şifa olur yavruma.

Hanimlaar kolonyaydi anahtarlık vs böyle hazırlık yapmayı düşünmüyorum. Sadece pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum. Var mı başka hazırlık yapmayacak olan

Bende yapmayı düşünmüyorum sadece çikolata alacağım

Hadi gözün aydın canım darısı benim tontise :)

Canım sanada rabbim şifa versin inşallah benim bu son bir haftadır 120 110 hep bugün 130 oldu artık inşallah bizde sorun yasamayiz

şekerim günde 3 e çıkınca bayağı düzeldi ama yinede arada kaçıyo kendimi oruçlu gibi hissediyorum :)canımın istediği hiç bir şeyi yiyemiyorum çünkü hepsi tatlı pasta...hareketleri iyi gibi bayağı güçlü ...doğmasınlar en az 1 ay daha

inşallah öyle olur sorma çok kötü günler geçti hala geçiyor şeker troid derken hep stres ...ama umarım iyi olur hepimiz için

bana her hafta kontrol dediler banada kötü bişiy demediler ama iki kere ultrasona soktu iki farklı doktor ...hazırladım herşeyi yarın götüreceğiz yanımızda ...yarın haber gelmezse benden bilinki dua etmeniz gereken bir durum var

Ayy kusura bakma kuzum neremle okuduysam artık ama dediğim gibi çok irdeleme ortopedik al gitsin, durmadan yatak vs. Alacak halimiz yok. İnsanlar her konuda ahkam kesmeye bayılıyor da bunu kendileri uygulayabiliyor mu acaba? İstikbal'den alacakmışsın sanırım ben de oğluma ordan almıştım ortopedikti bir sıkıntı olmadı şükür.

Hanimlaar kolonyaydi anahtarlık vs böyle hazırlık yapmayı düşünmüyorum. Sadece pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum. Var mı başka hazırlık yapmayacak olan
Haha ben çikolata da almayi dusunmuyorum mümkünse gelenler getirsin o kadar dogurcam gerçi gelende olmayacak bana

Canım dut kurusu çok süt yaparmis birde yemeklerden yarım saat önce dereotu. Bol bol komposto süt şu. .. Ayrıca gözün aydın cnm . Rabbim bizleride kurtarsin inşallah. Hayırlı vakitte.

Göbeğinle okumussundur canim malum bizden önce gidiyorlar artık gobişler estf.ne kusuru... annemde diyor ben sizi yün yataklarda buyüttum neyiniz eksik hani alayim gitsin ozamansa sağol canım

Ayrıca herkese merhaba hanımlar. Bende sabah 8 de çıktım Eminönüne alışveriş yapayım diye şimdi geldim eve zangir zangir titriyorum yorgunluktan ve bi çok şeyde alamadan geldim. Dayanamadım çünkü . Bi daha nasıl giderim bilmem.

Canım çabukta olsa geçte olsa dediğin gibi süreç sabır işi, yine haklısın işeyecek sağa sola tüm enerjinle onu takip etmen lazım, sen ne zaman kendini hazır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…