- 22 Ocak 2008
- 8.896
- 8.904
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.021
Benim gozumu nasıl korkuttular nasıl... en zor dönem tuvalet eğitimi dediler. Bide vaktini geçirme deyince stres oldum.zaten endişeli bi donemdeyim. Oğluma gereken alakayı bebek doğduğundan gosteremeyecegim diye kaygiliyim fazlasıyla. Bununla baş edemeyeceğim sanırım. Var olun hepiniz bilgilendiriniz beni
çok teşekkür ederim ablacıım :)Gözün aydın canım.....
çoook teşekkür ederiiimmm :) kızlarinteriorarchitect gözün aydın bacım
idilduam canım kendi drumla konuştum o da nabız olağandan yüksek kardiyolojiye görün dedi.eşim bakicak artık rsndevu çok tedirgin im umarım iyi olur hersey bebeğim etkilenmez
Minnak daha oğlum teyzesi evet yaNe demek csnim ayrıca oglusun çok küçük daha en azından 2,5 yaşı bekle hem bu halinle de çok zorlanacaksin.hiç korkma beni de çok korkutmuslardi elbet öğrenecek tatlı kuzu.
Hanimlaar kolonyaydi anahtarlık vs böyle hazırlık yapmayı düşünmüyorum. Sadece pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum. Var mı başka hazırlık yapmayacak olan
Çok şükür bebisimiz iyi 2050 gr 43 cm olmuşuz veee 1 hafta kiloda one gecmisizaşırı mutlu oldum eli pipisindeydi eşşek sıpa sinin dier el ağzında bi daha 35 . Hafta gidicez inşallah ö zman nst ye gtcez fln fln
çoook teşekkür ederiiimmm :) kızlaridilduam ve hejar nabız yüksekliği sizi korkutmasın bende doğuştan kalp rahatsızlığı var ve ritmim hep düzensiz yüksek 120 leri görüyorum bazen ama çok şükür doktorum sıkıntı etmedi inşallah sizlerde sorun yaşamazsınız
şekerim günde 3 e çıkınca bayağı düzeldi ama yinede arada kaçıyo kendimi oruçlu gibi hissediyorum :)canımın istediği hiç bir şeyi yiyemiyorum çünkü hepsi tatlı pasta...hareketleri iyi gibi bayağı güçlü ...doğmasınlar en az 1 ay dahaAmaç her zaman daha fazla tutmaktir bebegi yolun uzak her zaman hazirlikli gitmende fayda var tabiki korkma bisey olmicaktroid son dakika problem olmaz şekerin ne alemde ?bebegin hareketleri önemli onda sorun yoksa biraz stresini at da git bosuna germe minigini de.bende hergün doğacak diye yatiyorum doğmuyo her geçen güne şükür diyoruz
inşallah öyle olur sorma çok kötü günler geçti hala geçiyor şeker troid derken hep stres ...ama umarım iyi olur hepimiz içincanım için rahat edecekse eşya da götür kafana takılmaz en azından, artık zamanları da yaklaşıyor, bebeklerimiz ne kritik dönemler atlattılar şükür. sendeki annelikten gelen bir kaygı, çok güzel olacak her şey Allah'ın izniyle.
bana her hafta kontrol dediler banada kötü bişiy demediler ama iki kere ultrasona soktu iki farklı doktor ...hazırladım herşeyi yarın götüreceğiz yanımızda ...yarın haber gelmezse benden bilinki dua etmeniz gereken bir durum varakans iki hafta önceki kontrolümde bana da suyu biraz az gibi demişti, ama normal rutin olarak bu hafta çağırdı. Ekstra bişey demedi. Artık son haftalardayız sen yine de çantanı hazır tut, o an kontrolde başka bişey görür yatırmak ister belli olmaz bu işler. Benim doğum çantam bagajda, her an hazır şekilde geziyorum her yerde.
Aklına da kötü bir şey getirme sakın, tehlikeli zamanları atlattık çok şükür
Ayy kusura bakma kuzum neremle okuduysam artıkBeşik yatağı değil canım. İki yaşındaki oğluma oda alıyoruzYatağı için ; küçük cocuk yarı ortopedikte yatmasi lazim vücut yapisi bozulur dediler. Ama beş yaşından sonra da tam ortopedik yatak alınmalı dediler. Kararsız kaldım ki ben kararsizlarin ağa babasiyim
Yatağı işti istikbalden alacağız. Bakalım napcam
Haha ben çikolata da almayi dusunmuyorum mümkünse gelenler getirsin o kadar dogurcamHanimlaar kolonyaydi anahtarlık vs böyle hazırlık yapmayı düşünmüyorum. Sadece pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum. Var mı başka hazırlık yapmayacak olan
Canım dut kurusu çok süt yaparmis birde yemeklerden yarım saat önce dereotu. Bol bol komposto süt şu. .. Ayrıca gözün aydın cnm . Rabbim bizleride kurtarsin inşallah. Hayırlı vakitte.Hepinizi etiketleyemiyorum guzel anneler hepinizden Allah razi olsun dun sabah sunni sanciyi aldik mecbur kendi sancim olmadigi icin ama sunni de kar etmedi doktorum hic acilma olmadigi icin mecburi sezeryana aldi spinal anestesi ile dogumum gerceklesti bebisimide suan kuveze koydular suyumuz erken geldigi icin enfeksiyon riski ve cigerleri icin ama umutlu konusuyorlar sanirim cok durmayacak ins kucagimizada bi an onve alirlar yanliz sutum gelmiyo kizlar tecrubeli anneler ne yapmam lazim surekli sagiyorum ama henuz bisi yok 12 saat okdu dogum edeli bebisimi daha fszks bekletmek istemiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Göbeğinle okumussundur canim malum bizden önce gidiyorlar artık gobişlerAyy kusura bakma kuzum neremle okuduysam artıkama dediğim gibi çok irdeleme ortopedik al gitsin, durmadan yatak vs. Alacak halimiz yok. İnsanlar her konuda ahkam kesmeye bayılıyor da bunu kendileri uygulayabiliyor mu acaba? İstikbal'den alacakmışsın sanırım ben de oğluma ordan almıştım ortopedikti bir sıkıntı olmadı şükür.
amin inşaallah canıminşallah öyle olur sorma çok kötü günler geçti hala geçiyor şeker troid derken hep stres ...ama umarım iyi olur hepimiz için
Bazı çocuklar erkenden ve kolayca öğreniyormus evet... ama bir iki hafta evin her yerine işeyenlere de şahit oldum ben :) çok yoğun bi donemdeyim,sinavlarim,ogluslara oda yapmak için evin düzenini bozacağım,bebisin hazırlıkları bitmedi. Agrilarim arttı... sanki hiç o güce sahip değilim şuan... sanırım erteleyeceğim...
Kızlarrr nasıl olmuşşş kendim yaptım kızımaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?