2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Eve zaten baklavaydi börek çörek vs bebek görmeye ikramlik hazırlanıyorda. Birde şu hoşgeldin bebek akımı var ya ondan bahsediyorum

Hanimlaar kolonyaydi anahtarlık vs böyle hazırlık yapmayı düşünmüyorum. Sadece pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum. Var mı başka hazırlık yapmayacak olan
Ben de yapmıcam canım bi arkadaşım çikolata yapacak onu dağıtırım sadece. Kısmetse mevlüt için bişeyler yaparım mevlüte gelenlere vermelik

Eve zaten baklavaydi börek çörek vs bebek görmeye ikramlik hazırlanıyorda. Birde şu hoşgeldin bebek akımı var ya ondan bahsediyorum
yok ondan da yapmayacağım. burada arkadaşların hazırlıklarını görüyorum çok da beğeniyorum hatta. kendim maddiyat bir yana manevi olarak da bu hazırlıkların sorumluluğunu taşıyamam gibi geliyor. belki şartlar -maddi manevi- daha farklı olsa düşünür müydüm bilmiyorum. her şey cıvıl cıvıl çok hoş, mutlu oluyorum heyecanla yapılan hazırlıkları görünce ama iş kendime gelince içimden gelmiyor. bebeklerimiz sağlıkla gelsinler de inşaallah. hangi anne kendini nasıl iyi hissederse öyle yapmalı. sonuçta doğum yapacağız inşaallah, psikolojimiz önemli, Rabbim herkesin gönlüne göre olanı nasip etsin :)

Canim benim 120 oluyordu max dediğin gibi kalbim ağzında gibi oluyordu hala da çabuk yoruluyorum doktorum demir ilacı verdi onu içiyorum oroferon adında demir ilacı kan seviyen sınırda iyi bir ilaç dedi bir de düzenli Beslen Ardarda ve ağır şeyler yeme dedi az az ye canım

Bana birkaç defa olmuştu canım sonra farkettim limonu fazla kaciriyormusum ondan oluyormuş yediğim ictigime dikkat ettim

Sana da çok geçmiş olsun umarım bizim de sorunumuz çözülür,beslenmeme dikkat ediyorum kan seviyemde hamilelige göre iyiymiş dr öyle söyledi. Aslında bazen ard arda yediğim oluyor ona dikkat edeyim

Sana da çok geçmiş olsun umarım bizim de sorunumuz çözülür,beslenmeme dikkat ediyorum kan seviyemde hamilelige göre iyiymiş dr öyle söyledi. Aslında bazen ard arda yediğim oluyor ona dikkat edeyim
Teşekkür ederim canım dikkat et bakalım

Canım çay kahve içme ve uykusuz kalma bende bunlar yasak tabi bide stres sinir yasak bişi olmaz Allahın izniyle.ben memorialde bi doktora gttim kardiyolog çok iyiydi tavsiye ederim randewu bulabilirsen bak derim

@jindam canım bana ritim bozukluğu beslenme sini etkileyebilir demişti düzensiz atım kanı düzensiz pompaladigi için ama şimdilik iyi bebis çok şükür

merhaba, öncelikle amin :))

tansiyon düşüklüğü bende de var, normalde 12-8 iken hamileliklerimde 9-5 8-5 oluyor. 10-6 iken kendimi iyi hissediyorum ama 8-5 iken halsiz ve uykulu hissediyorum. dr. um çok düşük olduğunu ve bayılabileceğimi söyledi :)) biraz tuzu arttırdım. normalde yemek yaparken yarım çay kaşığı tuz koyarım o kadar ama burdaki tuz bizim tuzlara benzemiyor :) tuzsuz tuz :) her neyse, belki sana çok düşük geliyordur bu tansiyon, belirtileri baya yoğun sende.
bence bir an önce dr.unla konuş tehlikeli bir hal almasın. bir de her gün bir şişe soda iç, hem tansiyona hem kramplara faydalı :)

Hanimlaar kolonyaydi anahtarlık vs böyle hazırlık yapmayı düşünmüyorum. Sadece pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum. Var mı başka hazırlık yapmayacak olan
Bende pek düşünmüyorum canım..çok süslü değilde illaki ikramlık bişeyler koymak lazım ama..şerbet alıcam bardaklarla ikram edilir..bi paket çikolata bi tepsiyede lokum dizerim kürdanla..kolonya ve mendil..bunları düşünüyorum..Ama isme özel çikolata hastane süsleri felan düşünmüyorum..mevlütünde özenmek istiyorum çok güzel kadife yasinler çıkmış tesbihle takım yasin dağıtmak istiyorum kızımın ismine özel bastırıp..evimde güzel ağırlamayı düşünüyorum hastanede çok mühim değil:))Tabiii Allahım nasip edersee...

Canım çay kahve içme ve uykusuz kalma bende bunlar yasak tabi bide stres sinir yasak bişi olmaz Allahın izniyle.ben memorialde bi doktora gttim kardiyolog çok iyiydi tavsiye ederim randewu bulabilirsen bak derim

Canım eşim bakicak ti nereye bakicak bilmiyorum artık.

Hakkınızda hayırlısı artık canım, bebişler büyüdü artık, doktorun senin için en doğru kararı verir zaten. İyi haberlerini bekliyoruz

Bir haftadır bezini doldurduğunda gelip söylüyor . Ama öncesinde haber vermesi için erken gibi :)

Doldurdugunda söylemesi ilk etap sonrasında geldiğinde haber veriyor. Bırak bezli kalsin . Daha kolay sürekli cisim geldi cisim geldi ile ugrasmasi var . Ayrıca şurda kalmış ne kadar süre sen bu kadar kısa zamanda öğretsen o öğrense bile illaki kıskançlık olacak ve ilk yaşayacağın şey bebek altına yaptığı için onun da altına yapması olur. Bekle sadece bak göreceksin bezi kendi çıkarmak isteyecek. Benim çevremde de geç kaldincılar çoktu. Hepsine kulağımı tikadim. Ve bekledim. Kendisi takmak istemedi. Öyle klasik şekilde bi günde açıp heryere isemesinede müsade etmedim. İlk önce gündüz evde çişi geldiğinde bezli iken lazimliga başladım. Sonra baktım hakkaten beze yapmıyor. Gunduz evde bezi çıkardım. Ama dışarı çıkarken takiyordum. Geldiğinde de altına yap demiyordum. Araba kullanıyorken bile musait yerde kenara çekip az şişeye yaptırmadım. Sonra gündüz hallolunca geceye gectik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…