- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.041
Ben kokulu taş aldim bi de biberonlar aldım içine şekerleme koyacagim bi de hacı Şeriften çikolata alacağım başka da bi hazırlığı yok :) Pelit nasıl peki ?
ben varımçikolata da almayacağım hatta Allah nasip ederse hastaneden eve geldikten sonra baklava aldıracağım eşime, buralarda öyle. çok eskiden nişan takılınca bisküvi lokum ikram edilirmiş, hayal meyal hatırladığım zamanlarda bebek doğduğunda da aynı prosedür uygulanırdı. şimdi buralarda iki durumda da baklava ikram ediliyor. aynı şekilde devam etmeyi düşünüyorum bakalım
Ben de yapmıcam canım bi arkadaşım çikolata yapacak onu dağıtırım sadece. Kısmetse mevlüt için bişeyler yaparım mevlüte gelenlere vermelikHanimlaar kolonyaydi anahtarlık vs böyle hazırlık yapmayı düşünmüyorum. Sadece pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum. Var mı başka hazırlık yapmayacak olan
yok ondan da yapmayacağım. burada arkadaşların hazırlıklarını görüyorum çok da beğeniyorum hatta. kendim maddiyat bir yana manevi olarak da bu hazırlıkların sorumluluğunu taşıyamam gibi geliyor. belki şartlar -maddi manevi- daha farklı olsa düşünür müydüm bilmiyorum. her şey cıvıl cıvıl çok hoş, mutlu oluyorum heyecanla yapılan hazırlıkları görünce ama iş kendime gelince içimden gelmiyor. bebeklerimiz sağlıkla gelsinler de inşaallah. hangi anne kendini nasıl iyi hissederse öyle yapmalı. sonuçta doğum yapacağız inşaallah, psikolojimiz önemli, Rabbim herkesin gönlüne göre olanı nasip etsin :)Eve zaten baklavaydi börek çörek vs bebek görmeye ikramlik hazırlanıyorda. Birde şu hoşgeldin bebek akımı var ya ondan bahsediyorum
Canim benim 120 oluyordu max dediğin gibi kalbim ağzında gibi oluyordu hala da çabuk yoruluyorum doktorum demir ilacı verdi onu içiyorum oroferon adında demir ilacı kan seviyen sınırda iyi bir ilaç dedi bir de düzenli Beslen Ardarda ve ağır şeyler yeme dedi az az ye canımidilduam canım sen şuanda kalp ile ilgili ilaç kullanıyor musun,bir ara çarpıntın vardi,benim 1 haftadır 130 120 110 oluyor çarpıntım aile hekimine gittim çok yüksek dedi bir kardiyolojiye görün mutlaka dedi.çok çabuk yorulmaya başladım bazende kalbim ağzımda atıyor sanki birde halsizlik varbaska sıkıntım yok şükür ama tedirgin oldum.
Bana birkaç defa olmuştu canım sonra farkettim limonu fazla kaciriyormusum ondan oluyormuş yediğim ictigime dikkat ettimZaman azaldıkça heyecan artıyor :) Merhaba Kızlar,
Tansiyon düşüklüğü yaşıyorum buaralar. Elim ayağım titriyor ter bosaliyor üstümden genelde 9 6 tansiyonum ama 8 5lere falan düşüyorum. Doktora daha gitmedim. Bunu yaşayan ve nedenini bilen arkadaşlar var mı? Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Canim benim 120 oluyordu max dediğin gibi kalbim ağzında gibi oluyordu hala da çabuk yoruluyorum doktorum demir ilacı verdi onu içiyorum oroferon adında demir ilacı kan seviyen sınırda iyi bir ilaç dedi bir de düzenli Beslen Ardarda ve ağır şeyler yeme dedi az az ye canım
Teşekkür ederim canım dikkat et bakalımSana da çok geçmiş olsun umarım bizim de sorunumuz çözülür,beslenmeme dikkat ediyorum kan seviyemde hamilelige göre iyiymiş dr öyle söyledi. Aslında bazen ard arda yediğim oluyor ona dikkat edeyim
Hoşgeldin canım gözün aydın özeti kendini bayağıçok teşekkür ederim ablacıım :)
Canım çay kahve içme ve uykusuz kalma bende bunlar yasak tabi bide stres sinir yasak bişi olmaz Allahın izniyle.ben memorialde bi doktora gttim kardiyolog çok iyiydi tavsiye ederim randewu bulabilirsen bak derim
Zaman azaldıkça heyecan artıyor :) Merhaba Kızlar,
Tansiyon düşüklüğü yaşıyorum buaralar. Elim ayağım titriyor ter bosaliyor üstümden genelde 9 6 tansiyonum ama 8 5lere falan düşüyorum. Doktora daha gitmedim. Bunu yaşayan ve nedenini bilen arkadaşlar var mı? Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Avm değil canım aldığım yer,ümraniyede wenice mağazası var yol üstünde ordan aldım..ama kolaylıkla heryerde bulabilirsin düz beyaz tulum arıyosan..Cnm sana bir şey soracağım. Tulumu wenice ten aldım demiştin ya hangi avm den almistin
Bende pek düşünmüyorum canım..çok süslü değilde illaki ikramlık bişeyler koymak lazım ama..şerbet alıcam bardaklarla ikram edilir..bi paket çikolata bi tepsiyede lokum dizerim kürdanla..kolonya ve mendil..bunları düşünüyorum..Ama isme özel çikolata hastane süsleri felan düşünmüyorum..mevlütünde özenmek istiyorum çok güzel kadife yasinler çıkmış tesbihle takım yasin dağıtmak istiyorum kızımın ismine özel bastırıp..evimde güzel ağırlamayı düşünüyorum hastanede çok mühim değil:))Tabiii Allahım nasip edersee...Hanimlaar kolonyaydi anahtarlık vs böyle hazırlık yapmayı düşünmüyorum. Sadece pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum. Var mı başka hazırlık yapmayacak olan
Uni baby derim..chicco önceden iyiydi bozdu bence içeriğini...
Canım çay kahve içme ve uykusuz kalma bende bunlar yasak tabi bide stres sinir yasak bişi olmaz Allahın izniyle.ben memorialde bi doktora gttim kardiyolog çok iyiydi tavsiye ederim randewu bulabilirsen bak derim
Hakkınızda hayırlısı artık canım, bebişler büyüdü artık, doktorun senin için en doğru kararı verir zaten. İyi haberlerini bekliyoruzbana her hafta kontrol dediler banada kötü bişiy demediler ama iki kere ultrasona soktu iki farklı doktor ...hazırladım herşeyi yarın götüreceğiz yanımızda ...yarın haber gelmezse benden bilinki dua etmeniz gereken bir durum var
Bir haftadır bezini doldurduğunda gelip söylüyor . Ama öncesinde haber vermesi için erken gibi :)
Teşekkürler :)Pelit en kaliteli çikolata , pasta vs si olan gelen olursa hastaneye onun için düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?