- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.061
KUzum tekrar hg der yanaklarından öperimBen sorunlu anne evet topige geldim anlaşıldığı üzere
Peki tecrübeli ve bilgili annişler oğlum ağustosta 2 yaşını dolduracak ya hani, yatağı için fikir alışverişinde bulunduk. Kimi çocuk küçük yatagi yarı ortopedik olmalı dedi, kimi beş yaşına kadar yarı ortopedik sonrasında tekrar tam ortopedik yatak almak zorunda kalacaksınız,uzun sure yarı ortopedik te yatamaz rahatsız eder dedi. Açıkçası kafası karışık döndüm mağazalardan. Bu hafta yatağını alicaz. İki defa yatak alma fikri bana cok uzak.ileriye yönelik bi oda beğendik. Sizler neler yaptınız acaba?
@Daisymomdenizbatiekin idilduam @HejaR12 1cicek3bocek @tulaykavas ve bizim gibi çok çocuklu olup etiketleyemedigim annişler
Avm değil canım aldığım yer,ümraniyede wenice mağazası var yol üstünde ordan aldım..ama kolaylıkla heryerde bulabilirsin düz beyaz tulum arıyosan..
Çok sevindim canım.i inşallah kısa zamanda çok cok iyiye gider kuzucugun. Kavuştuğunda bu günlerin acısını tatlı tatlı çıkaracağın günler yakın olsun dualarımla..
Canım kilosu falan gayet iyi. Şimdi yanında mı köveze mi koydular nasıl bebeğin? Adını ne koydunuz?
insanbuL canım bez konusunda ikinizin de hazır olması gerekiyor öncelikle.ben ve oğlum 3 yaşında hazır olduk 2,5 yaşına geldiğinde onun beğendiği bir Lazım lik aldık banyoya koyduk her tuvalete gittiğimizde bunu ona söyledim anlattım. 3 yaşını doldurunca havalarda işinin bir gün altını açtım ilk gün hep altına işedi tabii :) cisi ilk defa gördü çocuk hiç farkına bile varmiyotdu :) ikinci gün ilk işedi sonra anne çıs dedi götürdüm gerçekten de yaptı 3. Gun tamamen ogrenmisti 1 ay kadar gece de bezledim sonra gece de bıraktım belli saatler arası kaldırıp. Çok şükür biz bu süreci rahat atlattık benim oğlan içinde çok geç kalmışsin asla öğrenmez dediler. Aynı yaşta Teyzem de kızını 2 yaşında öğretti sonra çocuk belli bir süre sonra tekrar altına yapmaya başladı tekrar altını bezlediler baya süre uzadı yani.bence önemli olan annenin ve çocuğun hazır olması ve annenin sabırlı olmasi bence daha kucuk hemde koca gobus unle senin içinde zor olacak tabi yine en iyi sen bilirsin.
bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim koydum çekmeceye güneşli günler varken. üç beş battaniye ve mendilleri var yıkanacak. kızımın eşyalarında ufak tefek eksikler var, bana da annem bir pijama takımı ve iç çamaşırları almıştı onun haricinde kendime daha bir şey almadım onlara da ekleme yapmam lazım. emzirme için de hem sütü artırması hem de saklayabilmek açısından süt pompası düşünüyordum çok araştırdım ama markaya karar veremedim. doktor 12 temmuz diyor benim 24ünde alan sınavım var, geliş gidiş yolda emzirebilirim de inşaallah 50 dakika sınav, yarım saat de öncesinden alıyorlar, tabi sınava girebilirsem o da meçhul ama çabalamayı düşünüyorum. sınavdan önce sütümü sağıp saklamam lazım ki bebiş beni bekleyebilsin. battaniyeleri yıkayayım o zaman ben, açarım kapıyı pencereyi havadar olur yine. ne kadar dolmuş içim çok konuştum. heyecan, kaygı, stres, mutluluk hepsi karışık olunca... hepimiz aynı hisleri yaşıyoruz gerçi bu sıralar
kııııızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar jüri bittiii projemi teslim ettiiiimmm haydin halayaaaaaaaaaaaa1cicek3bocek mendili kap gel
geçen hafta bana suyun azalmış dedi doktor yarın yine gideceğim alırlarmı acaba
Göbeğinle okumussundur canim malum bizden önce gidiyorlar artık gobişlerestf.ne kusuru... annemde diyor ben sizi yün yataklarda buyüttum neyiniz eksik hani alayim gitsin ozamansa sağol canım
Tommbik cim evet kilosu guzel ama emme refklesi gelismemis henuz nefes sorunu yok bide damardan antibiyotik veriliyor o yüzden kuvezde kalicakmis biraz adini Yusuf Berat koyduk bebisimizin
Maşallah canım gayet iyiymiş kilosu da, gözünüz aydın, inşallah bir an önce alırsın kucağına. Süt için de en önemlisi psikoloji, moralini yüksek tut. Günlerimiz aynı gibi senle, doğuma gidiyorum dediğinden beri heyecan yaptım ben de
Bide süt için Humana süt çayını öneririm günde 3 kere iç süt yapıo kesinlikle
24mayis canim bebişin dünyaya gelmiş. Allah sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin. Hemencik kavuş bebeğine inşallah.. sütün için bol bol sağ kanallar Açılsin, her yemekten hemen önce bol bol dereotu ye. İnternetten bakıp masaj uygula goguslerine. Ilık dus alırken suyu ttut masaj yap,insallah çabucak açılır süt kanalları şifa olur yavruma.
Tsk ederim darisi sana cnm evet cok heycanli hala hayalmi diyorum ınanamadim bi turlu Allah herkese yasatsin
Ok cnm aldik bugun zaten ama bi kere ictim duzenli icerim artik
Saol cnm iyi dileklerin cin cok tsk ederim damla seklinde cikio sagarken sanirim bi iki gune gelicek ama destek tabiki sart
canım benim, geçmiş olsun öncelikle. hiç telaşlanma, bir haftaya çıkar küvezden hayırlısıyla :) aynı kızımda yaşadıklarımı yaşıyorsun :) çok şükür nefes sorunu yok, birde benim kuzumun o sorunu vardı çünkükan gazı %68 di.
. emme reflexi seni birazcık uğraştırabilir ama endişelenme. beslenmesi önemli şu anda ve eve çıktığında da gerekirse biberon kullan ve daha sonra, biraz daha kuvvetlenince emzirmeye başla. memeye geçişte silikon meme koruyucular çok işe yaradı bende tavsiye ederim.
Bir bebeğimiz daha gelmiş. Hayırlı olsun canım. Rabbim şifa versin biran önce sağlıkla çıksın küvözden inş.
Tsk ederim cnm aslinda evde bakamiycam die de refleksi gelisirde ins oyle.çıkaririz die dusundum korkuyorum hasta etmekten cok narin simdi sanirim siringayla veriyolar senin ne kadar kalmisti cnm kuvezde
Canım maşallah pasaya iyi büyümüş darısı bizlereÇok şükür bebisimiz iyi 2050 gr 43 cm olmuşuz veee 1 hafta kiloda one gecmisizaşırı mutlu oldum eli pipisindeydi eşşek sıpa sinin dier el ağzında bi daha 35 . Hafta gidicez inşallah ö zman nst ye gtcez fln fln
Amin cnm ablalarini takip etti sipamiz topigin abisi olayim dedi duramadi senin bebisde ins bi an once cikar cnm nasil topladimo kendini baya
Canım Allah anali babalı büyütsün sezaryen de süt biraz gec geliyormuş ama gelir elbet bebisine bol bol süt olur insallah herşeyden önce bol su içmek gerekli malt içeceği iyi geliyor diyor çok kişi boza seversen o da sut yapıyor inşallah herşey çok güzel olur tatlım minigini öpüyorum cokkHepinizi etiketleyemiyorum guzel anneler hepinizden Allah razi olsun dun sabah sunni sanciyi aldik mecbur kendi sancim olmadigi icin ama sunni de kar etmedi doktorum hic acilma olmadigi icin mecburi sezeryana aldi spinal anestesi ile dogumum gerceklesti bebisimide suan kuveze koydular suyumuz erken geldigi icin enfeksiyon riski ve cigerleri icin ama umutlu konusuyorlar sanirim cok durmayacak ins kucagimizada bi an onve alirlar yanliz sutum gelmiyo kizlar tecrubeli anneler ne yapmam lazim surekli sagiyorum ama henuz bisi yok 12 saat okdu dogum edeli bebisimi daha fszks bekletmek istemiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Teskkur ederisCanım maşallah pasaya iyi büyümüş darısı bizlerebir pipi düşkünü daha benim doruk ta eli pipisinde duruyor çok yerim onların pipiskolarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?