2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Arkadaşlar biz de annemle bugün bebeğin eşyalarını yıkadık hala da yıkıyoruz her yer minik minik eşyalarla doldu.. O kadar şaşkınım ki Allahım artık ben böyle minik şeyler mi yıkayıp asacağım diyorum hala anne olacağıma inanamıyorum ömrüm ders çalışmakla sonrasında da işte çalışmakla geçti.. Herhalde kucağıma alıncaya dek inanamayacağım şu anda garip geliyor her şey bi heyecanlanıp bi tırsıyorum..erken doğuracağım diye korkuyorum Nasıl doğurucam diye korkuyorum Nasıl bakıcam diye korkuyorum hiçbi şey bilmiyorum.. Daha çantam da hazır değil.. Öfff Rabbim yol göstersin, her şey bir anda olup hayırlısıyla nihayete ersin inşallah.!! Herkese sevgiler...

Tommbik cim evet kilosu guzel ama emme refklesi gelismemis henuz nefes sorunu yok bide damardan antibiyotik veriliyor o yüzden kuvezde kalicakmis biraz adini Yusuf Berat koyduk bebisimizin
Adıyla yaşasın güzel meleğin. İlk sayfaya adını yazayım da teyzeleri bol bol dua etsin diye sordum canım adını. İnşallah en kısa zamanda oradan çıkıp sağlıkla kucağına gelecek annesi. Sen bol bol süt sağmaya çalış canım gelir sütün merak etme.oğluşun ordan çıkınca fazla fazla emmek isterse şaşırmam

Canım 2. Bebegim benim ama inan ben bile korkuyorum yetebilecek miyim yavruya diye. Dün bende 1 posta yikadim ev mis koktu sabah esim bile dedi ki denk etti kafama gerçekten az kalmış gelmesine bu sipanin dedi. Çok guzel çok tatlı telas bunlar annelik uçsuz bucaksız birşey ama tek birşey var doğduktan sonra dunyan o oluyor başka sevgilerin boş olduğunu anlıyorsun iyi ki anneyiz dünyaya 1 daha gelsem kadın olarak gelmek isterdim sadece anne olmak icin

Teşekkürler canım modokodan aldım dolapları şifonyeri 2500 liraya, park yatağı da kraft tan aldık 500 lira civarındaydı dolabı mız biraz büyükçe☺

Teşekkürler canım, park yatağı kaftan aldık 500 tlye dolabı mızı ve şifonyerimizi modokoda 2.500 liraya aldık ama dolabı mız biraz büyükçe☺

oo hadi bakalım. sen yoktun bayadır nasılsın?
Evet canım yoktum biraz rahatsizim hastanede kaldım yüzüm alerji oldu hamilelikten Dr da yatış verdi bazı ilaçlar kullanıyorlar ya gözetim altında tutmak için öyle şimdi daha iyiyim uç tane bebisinin doğmuş inşallah bir an önce annelerin kavuşurlar.sen nasılsın

Ben de yapmycm çünkü bizim ailelerde yok bu adetler kızlar yaptıköa özenyrm ama yani çok ta yapm demyrm. Ben de kıyafete takıntılıçym hep onlara heveslenyrm nedense. Bizde bebek görmeye gelene bi çay verilir yanında ikramla bitti bu kadar yani mevlüt te yok ama ben düşünyrm yaptırmayı.yani bizde hiç bişey yok.odası şimdilik olmayacağı için kapısına süsü de yok ilerde inş.hastane de devlet olacak süslemeye gerek yok. Yani hiç bişey yok

Kızlar bana dr um son gittiğimde suyun biraz az demişti tabi ayrıntılı da normal çıktı o ayrı ama şu An sınavlarım var gidemyrm salı günü gircm inş.benim sorunum bebeğin hareketleri çok belirgin ve canım yanıyo acaba bunun suyun az olmasıyla alakası var mı yoksa büyüdüğü için mi anlamadım bi duymuşluğu olan var mı. Bi de bu bebek hiç uyumuyo dikkat ettim bugün hiç uyumadı.ya da uykuda oynuyo

Ins cnm alirsak bizde bu cuma belli olacak kalip kalmiycagi hayırlısini versin rabbim

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın? Evet aceleci bebeklerimiz doğdu inşallah en kısa zamanda annelerinin yanına gidecekler. Bende değişiklik yok bıraktığın gibiyim. Doğum yaklaşıkça heyecan sardı valla. Bir yandan bebeğim karnımdaykenki güzel günleri özleyeceğim bir yandan bebeğim yanımdayken gelecek güzel günlerin heyecanı. Çok garip duygular içindeyim

kızlar plesenta previa vardı bende 33+5 kontrolümde doktorum rahim ağzımın tam kapalı olduğunu acil istirahat etmemi söyledi. erken doğum riskim yüksekmiş heran kanamam filan olacak diye korkuyorum evde yatıyorum 2 gündür.

kızlar günaydın..

dün kan ve idrar tahlili vermiştim ..

wbc değeri 1-4 olması gerekirken 18 çıkmış...
genelde enfeksiyon belirtisi diyor netten okuduğum kadarıyla..
doktora mesaj attım dönüş yapmasını bekliyorum..

bilgisi olan var mı_?

cnm Benim bildiğim WBC bşu anda bağışıklığın düşük olduğu anlamına geliyor. yani bu önemde grip dahi olmamak gerekiyor. ama sen yinede doktoruna sor tabii . bi anlık şaşkınlık RBC ile de karıştırıyor da olabilirim. malum çok unutkanız hepimiz

Ayrıcaaa herkese hayırlı sabahlar öpüyorum hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…