- 25 Mayıs 2013
- 14.039
- 20.769
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.101
cnm Benim bildiğim WBC bşu anda bağışıklığın düşük olduğu anlamına geliyor. yani bu önemde grip dahi olmamak gerekiyor. ama sen yinede doktoruna sor tabii . bi anlık şaşkınlık RBC ile de karıştırıyor da olabilirim. malum çok unutkanız hepimiz
Ayrıcaaa herkese hayırlı sabahlar öpüyorum hepimizi
kızlar plesenta previa vardı bende 33+5 kontrolümde doktorum rahim ağzımın tam kapalı olduğunu acil istirahat etmemi söyledi. erken doğum riskim yüksekmişheran kanamam filan olacak diye korkuyorum evde yatıyorum 2 gündür.
Avm değil canım aldığım yer,ümraniyede wenice mağazası var yol üstünde ordan aldım..ama kolaylıkla heryerde bulabilirsin düz beyaz tulum arıyosan..
Kızlar bana dr um son gittiğimde suyun biraz az demişti tabi ayrıntılı da normal çıktı o ayrı ama şu An sınavlarım var gidemyrm salı günü gircm inş.benim sorunum bebeğin hareketleri çok belirgin ve canım yanıyo acaba bunun suyun az olmasıyla alakası var mı yoksa büyüdüğü için mi anlamadım bi duymuşluğu olan var mı. Bi de bu bebek hiç uyumuyo dikkat ettim bugün hiç uyumadı.ya da uykuda oynuyo
Aksine suyu Yeter li olan bebek oynar tatlım zaten haftan ilerledi o suda ona yeter birden bitmeZ yani snn bebeğin hep aktifti yanlış hatırlamıyorsam olacak o kadar annesi artık bildigin bebek oldu bu veletler durmayacaklar tabi bir durmayanda bende ama en azından sabahları uyuyor çok şükür bizde gece uykusu yokKızlar bana dr um son gittiğimde suyun biraz az demişti tabi ayrıntılı da normal çıktı o ayrı ama şu An sınavlarım var gidemyrm salı günü gircm inş.benim sorunum bebeğin hareketleri çok belirgin ve canım yanıyo acaba bunun suyun az olmasıyla alakası var mı yoksa büyüdüğü için mi anlamadım bi duymuşluğu olan var mı. Bi de bu bebek hiç uyumuyo dikkat ettim bugün hiç uyumadı.ya da uykuda oynuyo
Hoşbulduk canımmm bende hepinizi özledim :) artık doğuma kadar çenemiz düşebilirHoşgeldin canım gözün aydın özeti kendini bayağı
Anladım canım benim doktorum bi si demedi bana ama benim yavru da iyi şimdi şükür bi hafta önde hatta inşallah etkilenmez kuzucuklarinteriorarchitect canım bana ritim bozukluğu beslenme sini etkileyebilir demişti düzensiz atım kanı düzensiz pompaladigi için ama şimdilik iyi bebis çok şükür
Kızlar bana dr um son gittiğimde suyun biraz az demişti tabi ayrıntılı da normal çıktı o ayrı ama şu An sınavlarım var gidemyrm salı günü gircm inş.benim sorunum bebeğin hareketleri çok belirgin ve canım yanıyo acaba bunun suyun az olmasıyla alakası var mı yoksa büyüdüğü için mi anlamadım bi duymuşluğu olan var mı. Bi de bu bebek hiç uyumuyo dikkat ettim bugün hiç uyumadı.ya da uykuda oynuyo
Canım kolay gelsin...Kizlar nasılsınız inşallah herkes iyidir. Ben bu ara çok yogunum dün bebek alışverişi kendime lohusa takımı terlik taç siparisi derken fırsat bulamadım görmeye. Ufaktan ciciler yikanmaya utulenmeye başlandı. Bebegimiz iyi çok şükür ama kasilmalar hat safhada. Bana haftasını beklemez gibi geliyor ki inşallah bekler. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebegin kemikleri artık çok batıyor gece uykusu yok malesef. Yine de çok şükür rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu tatlı telaslarimiz başladı hepinizi çok öpüyorum canlarim
Cajim ben de kısmı pleSanta var 27.haftadan beri evdeyim kendini yorma ağır kaldırma yavaş hareket et sukur bugüne geldik bakalım kontrol var birazdan ne diycek haftada bir gün çıkıyorum dışarı fazla ayaktı durma az kaldı geccekkızlar plesenta previa vardı bende 33+5 kontrolümde doktorum rahim ağzımın tam kapalı olduğunu acil istirahat etmemi söyledi. erken doğum riskim yüksekmişheran kanamam filan olacak diye korkuyorum evde yatıyorum 2 gündür.
Ayyyy hadi iyi haberlerle Halayı beklio olucazGünaydın günaydın günaydın :) bugün 3 u bi arada günü
Şeker yüklemesi doktor kontrolü ve de detaylı ultrason günüdua edin boncuğuma teyzoslar hayırlı sonuçlar alalım bi göbecik atalım
Boyle yapiyosunuz sonra kocaman gobekli kadinlar halay cekerken gozumun onune geliyo psikolojim bozuluyoAyyyy hadi iyi haberlerle Halayı beklio olucaz
Düşününce bi komik gelio harbiBoyle yapiyosunuz sonra kocaman gobekli kadinlar halay cekerken gozumun onune geliyo psikolojim bozuluyo
Ben de 32+5 haftaligim bna da demişlerdi evde dinleniyorum sürekli fazla birsey yapmıyorum evde de dışarda da ayaklarımı yükseğe koyup dinleniyorum korkma dinlen sadecekızlar plesenta previa vardı bende 33+5 kontrolümde doktorum rahim ağzımın tam kapalı olduğunu acil istirahat etmemi söyledi. erken doğum riskim yüksekmişheran kanamam filan olacak diye korkuyorum evde yatıyorum 2 gündür.
Sende hep beni harcama pesindesinDüşününce bi komik gelio harbihalay başı sen olucan
InsallaahhGünaydınlar fıstıklarinteriorarchitect Super_anne1411 güzel haberlerle gelin inşallah: )
Sahihuban benim doktorumun bana söylediği ateşin falan olursa hemen hastaneye gel demişti. Benim de geçen ay 16 idi bu ay 14 e düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?