- 25 Mayıs 2013
- 14.039
- 20.769
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.141
Rica ederim canım ne demek : ) yok canım olsa zaten benim riskli durumumdan dolayı doktorum çok özeniyor sıkıntı yaratacak bişey olsa söylerdi diye düşünüyorum. Senim de ateşin falannyok anladığım kadarıyla kendinde bir sıkıntı hissedersen doğru doktora
Okula gidiyrm her gün iki üç sınav var zorluyor ya hem mideme baskı yapıyo hem kaburgalarım.heekes aynı dmeek ki ben hiç zorlanmdım çok şükür şimdiye kadar bu saatten sonrada olsun azıcık napalım son 3 sınavım kaldı.idare ederim inş.çok sağol
Ayyy benimde öyle çok oluyor ki..... Gündüzde oluyor ama akşam eve gidipde ayaklarımı uzatınca ölüyorum zannediyorum canım acıyor artık kasılmalarından. Peki bu erken doğum olabilir demek mi? Büyük oğlum 40 haftasını tamamlayıp doğmuştu, hiç böyle şeyler yaşadığımı hatırlamıyorum (üzerinden 9 sene geçti o yüzden mi hatırlamıyorum acaba).Aynen o durum sanki karnin patlayacakmis gibi bir his bebeğinyeri var ama sigmiyor gibi dirsek yada diz kapaklarını oynatirken bicak gibi girer her yeri ve benim bu ara inanılmaz fazla kasilmalar duz oturmak ne mümkün mesela kasilmalarda karın hep taş gibi oluyor birde
Benim karnım kocaman oldu ve hareketleri benimde canımı çok acıtıyor. Hele şu bir haftadır falan bir hıçkırık tutuyor, yemin ederim o içimde hıçkırdıkça ben yoruluyorum, çok uzun sürüyor. 10-15 dk. sürüyor. Benim içim acıyor o hıçkırdıkça...Birde kasıklardan vurdumu çok canımı acıtıyor. Demek ki bu haftalarda herkes aynı şeyleri yaşıyor...Canım benim karnım küçük, aslında hiç zorlanmıyordum ki hala aslında mesela eğilip uzanabiliyorum heryere ama son 2 haftadır hareketleri çok canımı yakıyor ve yoruyor. Özellikle çalışırken otururken sanırım sıkışıyor daha çok hareket ediyor
Benim de çok küçük.daha dün komşu teyze çocuk falsn düşünüyomusun kızım dedi. Ne dycğimi bilemedim :) ama bi kere su azlığından bahsetti ya karnımın çıkmamasını bile ona bağlıyrm.ben dr herşeyi kendim yapyrm eşim diyoki sen ne zaman hamile gibi olcksın.okula gidiyrm temizlik otururken kslkarkrn hiç zorlanmyrm.sadece bebek canımı acıtıyo mide ağrısı falan oluyo.bi de son günlerde karnım da hafif sancılar varCanım benim karnım küçük, aslında hiç zorlanmıyordum ki hala aslında mesela eğilip uzanabiliyorum heryere ama son 2 haftadır hareketleri çok canımı yakıyor ve yoruyor. Özellikle çalışırken otururken sanırım sıkışıyor daha çok hareket ediyor
sezaryan mı istiyorsunuz kiMerhabaçoğumuz temmuz annesiyiz, aramızda ikinci üçüncü bebeğini bekleyenler var. Onlara bir sorum olacak diger bebeklerini -tabi aradan uzun yillar gecmediyse- sezaryen ile dünyaya getirenler nasıl oldu? Tamamen mi bayiltildiniz? Ya da tam bayiltilmadiysaniz hiçbi şey hissettiniz mi kesilirken bebek alınırken? Bir de bebeği doktor elini sokup mu alıyo yoksa metal bi seyle mi çıkarıyor?
Benim de karnim cok cikmadi amacok sukur bebegin durumu iyi. Bebeginin kilosu nasil peki?Benim de çok küçük.daha dün komşu teyze çocuk falsn düşünüyomusun kızım dedi. Ne dycğimi bilemedim :) ama bi kere su azlığından bahsetti ya karnımın çıkmamasını bile ona bağlıyrm.ben dr herşeyi kendim yapyrm eşim diyoki sen ne zaman hamile gibi olcksın.okula gidiyrm temizlik otururken kslkarkrn hiç zorlanmyrm.sadece bebek canımı acıtıyo mide ağrısı falan oluyo.bi de son günlerde karnım da hafif sancılar var
Evetsezaryan mı istiyorsunuz ki
Canım ben 9 sene önce sezeryan oldum, genel anesteziyle oldum. Çok rahattım sonrasında da, hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür. İnşallah bunda da genel anestezi düşünüyorum umduğum gibi olur. Oğlumun videosu var ameliyathanedekilerden rica etmiştik doktor kafasından tutup eliyle çekiyor hiç bir alet kullanmıyor çekmek için. O yüzden de derim oğlumun kafası çok güzeldir yusyuvarlak hiç bozulma olmadı allaha şükür. Umarım yardımcı olabilmişimdir...Merhabaçoğumuz temmuz annesiyiz, aramızda ikinci üçüncü bebeğini bekleyenler var. Onlara bir sorum olacak diger bebeklerini -tabi aradan uzun yillar gecmediyse- sezaryen ile dünyaya getirenler nasıl oldu? Tamamen mi bayiltildiniz? Ya da tam bayiltilmadiysaniz hiçbi şey hissettiniz mi kesilirken bebek alınırken? Bir de bebeği doktor elini sokup mu alıyo yoksa metal bi seyle mi çıkarıyor?
Ben genel anestezi oldum videosu var kızımın çıkışı elinle cikario doktor ve ben çok canım kiymetlidir çok ağrısız dikişim fln çok iyi geçti epidural yapamazdim ben tansiyonum fln çıkar genel anestesi ye dönmek zorunda kalirlardi boşuna strese girmedim yine genel anestesi yaptiricam bana göre deil açıkçasıMerhabaçoğumuz temmuz annesiyiz, aramızda ikinci üçüncü bebeğini bekleyenler var. Onlara bir sorum olacak diger bebeklerini -tabi aradan uzun yillar gecmediyse- sezaryen ile dünyaya getirenler nasıl oldu? Tamamen mi bayiltildiniz? Ya da tam bayiltilmadiysaniz hiçbi şey hissettiniz mi kesilirken bebek alınırken? Bir de bebeği doktor elini sokup mu alıyo yoksa metal bi seyle mi çıkarıyor?
Oh oh süper maşallah artık iç korkma canımTunaydinnnn
Bizim odamiz tamamen bitti.Sadece halimiz kaldi onuda dogumdan sonra dusunuyorum artik.40 miz cikana kadar kayinvalidemde kalcam zaten.
En guzelide biz bugun 35+0 olduk cok sukurhosgelmis 36.hafta
Evet evet bebek hareketi gibi. Sanki karnından disarı çıkmaya var gücüyle zorluyor gibi oluyor.Canım bebek hareketi gibi değil mi? Sanki bebek orda kendini kasıyor sonra bırakıyor gibi mi? Öyleyse benim kasılmalarım çok fazla
Neyse hakkımızda hayırlısı.... Bu bebekler bizi bizden aldı
Ay bunlarin bu havalari beni bitirdiHadi bakalım mutlu mutlu dönün inşallah canım :) ben de değiştirmeyi dusunuyordum ama bu iyi dedikleri Dr doguma yakın olan hastaları doğum için kabul etmiyormuş pehh
Ozledim ama napiim :)Sabah sabah ne uğraşıyorsun benle acabasadua et ki tatilde kv ile yaşadığım kötü anılarımı buraya yazıp burnunuzda getirmiyorum
İsimsiz oğlunu öptük
Ya ben çok uzuluorum böyle tam görmeye gidicek ken iptal olmasına dram tamda buKontrolum yarina kaldi yeni gidecegm doktorun ameliyati varmis yarina gelin dediler digerinide yarina aldim daha dogrusu doluymus da ben hastalarin bitmesini beklicem.
al sana gebe kadinin dramiidilduam
Kaynanalarindan çeken gebeler bölüm 2Ozledim ama napiim :)
Benimkide bos durmadi sen yokken yaziciiim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?