2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay hadi insallah canim kolayca halledelim bizde. Zaten oglumda gözüme küçük gelmişti alistirmak icin :) sizlerin fikirleri rahatlattı beni...

Bugun doktor degistirebilirim kendi doktorumdan cok memnunum aslinda ama baska bi doktoru o kadar cok ovdulerki ona da bi gideyim dedim kendime macera ariyorum sanirim bakalim nolcak :)))

Sağol canım bizde seni optuk kocaman bacım ben zaten direkt yatak almaya gittim kafami magaza görevlileri kurcaladi. Bilmiyordum tam ortopedik yarı ortopedik diye çocuklara özel şeyler olduğunu. Yataş,işbir ve istikbal de hepsi aynini soyledi. Beş yaşına kadar ki küçük çocukların kemik yapılarını bozuyormus tam ortopedik ler. Sonra dusununce biz nerelerde uyuduk. Bakalım bugün alcaz inşallah.insan evladı olunca başka düşünüyormuş ..

Bugun doktor degistirebilirim kendi doktorumdan cok memnunum aslinda ama baska bi doktoru o kadar cok ovdulerki ona da bi gideyim dedim kendime macera ariyorum sanirim bakalim nolcak :)))
Hadi bakalım mutlu mutlu dönün inşallah canım :) ben de değiştirmeyi dusunuyordum ama bu iyi dedikleri Dr doguma yakın olan hastaları doğum için kabul etmiyormuş pehh

Kesinlikle seneye bırakmaya karar verdim yoluma ışık tuttunuz :) eğilip yerdekini zor alırken çiş nasıl temizleyim yazık bana

Günaydııınn
Bugun yakısıklımı gormeye gidicez
@jindam guzel haberlerle gelirsin insallah canimcmm.
sayfalar cok ilerlemis sorumlusu insanbuL tatilinin bittigi nasilda belli
Kocamaann opuyorum hepiniziii
Sabah sabah ne uğraşıyorsun benle acabasa dua et ki tatilde kv ile yaşadığım kötü anılarımı buraya yazıp burnunuzda getirmiyorum
İsimsiz oğlunu öptük

Geçmiş olsun Can'ım
Herhangi bir tedavi uyguladı mı
Veya öneri de bulundu öu

Senin de tahlil de mi çıktı yoksa belirtiler mi bardı

Geçmiş olsun Can'ım
Herhangi bir tedavi uyguladı mı
Veya öneri de bulundu öu

Senin de tahlil de mi çıktı yoksa belirtiler mi bardı
Rutin tahlillerimde çıktı canım. Herhangi bir belirti yoktu, idrarımda da kan çıkınca idrarda yanma ve ateş vs. Olursa hemen gel dedi bişeyim olmadı şükür. Senin de herhangi bir sıkıntın yoksa endişelenme bence ; )

ay inan endişelendim nolur nolmaz diye..
annelik telaş imiş..
normalde de evhamlı biriyimdir..
ilaç vermemesine şaşırdım..
çok şükür değerin düşmüş..
dr hala dönmedi aramamak için zor tutuyorum kendimi..
benim de rutin tahlillerde çıktı..

Tunaydinlar annecikler
@jindam seninde bayağı teferruatlı kontrolün varmış inşallah iyi sonuçlar alırsın hepsinden canim
tulaykavas inanır mısın benimde ikinci gebeliğim ama karnimdaki ağrının ne olduğunu cozemiyorum. Dün yine akşama kadar sancı oldu. Kasilma mi yalancı sancı mi yoksa başka bisey mi bilemedim. Ama ilk gebeligimden biliyorum kasilmayi anlık karında sertleşme,ki bayağı seni kasacak şiddette oluyor.karnin çok geriliyor taş kesiyor ve gevsiyor sonra.

Ay öyle mi iyi o zaman sorun olmasında oynasın acıtsın önemli değil. Dışardan bakınca o kadar belli oluyo ki nerde neresi var ne tarafa gidiyo eşim bile anlıyo. Evet 17. Haftada oynamaya başladı bi daha da durmadı:)) çok tşk ettim im rahatladı

Canım bebek hareketi gibi değil mi? Sanki bebek orda kendini kasıyor sonra bırakıyor gibi mi? Öyleyse benim kasılmalarım çok fazla
Neyse hakkımızda hayırlısı.... Bu bebekler bizi bizden aldı

Okula gidiyrm her gün iki üç sınav var zorluyor ya hem mideme baskı yapıyo hem kaburgalarım.heekes aynı dmeek ki ben hiç zorlanmdım çok şükür şimdiye kadar bu saatten sonrada olsun azıcık napalım son 3 sınavım kaldı.idare ederim inş.çok sağol

Endişelenme canım, acil bişey olsa doktorun da dönerdi sana. Benim doktorum ilaç kullanımına çok karşı gerçekten lazım değilse vermiyor. Bence doğrusunu da yapıyor. Rahat ol kuzum bebişinş de strese sokma boşa

gunaydinnnn

yarin bizimde doktor kontrolumuz var.benim de bazen agrim oluyor.adet agrisi gibi.karnimda da sertlesme oluyor.ama sanirim bir yerini dayiyor oralara.bende hic anlamiyorum.oyle geciyor gunler:)

hastane hazirliklari ile ilgili yazanlar olmus.bizim ailede de yok boyle adetler.bende baby showeri falan sacma buluyorum kendimce.sadece hastanede gelenlere ufak hatiralar hazirladim iste.icimde birsey kalmasin istiyorum.ben 4 sene bekledim kizimi.zor gunler yasadim.simdi canim ne isterse yapiyorum kimse de birsey demiyor ailemden.millete bahsetsem ne gerek var derler kesin.kimse umrumda degil acikcasi

anladım kuzum çok saol yardımcı olduğun için..

peki bunun bebeğe zararı yok dı mı_?

son sorum cidden

anladım kuzum çok saol yardımcı olduğun için..

peki bunun bebeğe zararı yok dı mı_?

son sorum cidden
Rica ederim canım ne demek : ) yok canım olsa zaten benim riskli durumumdan dolayı doktorum çok özeniyor sıkıntı yaratacak bişey olsa söylerdi diye düşünüyorum. Senim de ateşin falannyok anladığım kadarıyla kendinde bir sıkıntı hissedersen doğru doktora

Aynen o durum sanki karnin patlayacakmis gibi bir his bebeğinyeri var ama sigmiyor gibi dirsek yada diz kapaklarını oynatirken bicak gibi girer her yeri ve benim bu ara inanılmaz fazla kasilmalar duz oturmak ne mümkün mesela kasilmalarda karın hep taş gibi oluyor birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…