- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.521
Bazen ben de hiç bitmesin istiyorum. Ona en yakın olduğumuz zamanlar bunlar. Bütün kötü yönlerine rağmen hamileliği çok sevdim ben. Şimdiden ikincinin hayallerini kuruyorum :)
2 yaşına girsin, sütten kes, tuvaletini de alıştırdınmı tamamdır hemen 2.çocuğu yap canım :)Bazen ben de hiç bitmesin istiyorum. Ona en yakın olduğumuz zamanlar bunlar. Bütün kötü yönlerine rağmen hamileliği çok sevdim ben. Şimdiden ikincinin hayallerini kuruyorum :)
Hayırla sağlıkla vakitlice gelsin bebişlerimiz inşallah. Ay şeytanın bacağını kıralım birimiz zamanında doğuralım da artık zamansız gelmesin bebişler...Bende heyecanlıyım sen gidene kadar erken doğuran olmaz ise ilk zamanında gelen bebisimiz deniz olacak allah kısmet ederse o yüzden emin ol bizlerde de ayrı heyecan mevcut güzelim dualar ile yollayacagiz seni kızına kavusman icin
Bransim türkçe. Ben de öyle düşünmüştüm ama idare senin dersler dağıtılır yeni program yapılır dedi. Yazıları bitirdim notları girdim. Salı günü izne ayrilacaktim.Branş neydi hocam? Ben yeni atandığım için stajyer öğretmenim. Doğum iznine çıktım ama bir etkisi olmadı derslere :)
Sınavları sözlü notlarını tamamladıysanız ücretli öğretmene ihtiyaç yok tabi. zaten ramazanda öğrenci filan da gelmez. Sırf laf olsun diye diğer öğretmenlere dağıtacaklar demek ki...
Senin ne zamandı? Sanki 22 haziran diye kalmış aklımda o sen miydin ki? Hafızam da gitti...
Bransim türkçe. Ben de öyle düşünmüştüm ama idare senin dersler dağıtılır yeni program yapılır dedi. Yazıları bitirdim notları girdim. Salı günü izne ayrilacaktim.
Evet canım aynı durumdayız. Aslında 38 de alalım dedi ama doğumhaneye gittim 38 de alınacak diye bi türlü 37+ mı 38+ mı karar veremediler. En son riske girmeyip 38+0 a yazdılar. Gittiğimse doktorla görüşeceğim bu konuyu çünkü doktor dedi ki zaten 2 hafta ilerde gidiyo eğer geç kalırsak kendi gelir dedi. Sanki 38+0 biraz riskli gibi geldi bana. Sen ne diyosun? Bebeğin hastalığından dolayı plansız doğarsa çok ciddi sıkıntı olur bizim için.Canım aynen biz muhtelemen 1-2 gün arayla doğuracağız :) Benim de sezaryen normalde 1 temmuz gibi alırız dedi, 39+larda alıyormuş ama biraz önden gittiği için 37.haftadaki kontrolde karar veririz dedi. Sanırım haziran son hafta uygun bir günde alır diye düşünüyorum; ilk 3 aydaki ultrason görüntülerine baktı onlar adet tarihi ile uyumlu olduğu için erkene çekme gibi bir durum yok tabi erken gelme durumu olmazsa, şuan dönmüş durumda baş aşağıda popo yukarıda ama daha çok döner dedi...Bundan sonra zaten 3 tane kontrol kaldı; 2 hafta sonra 36'da,37'de,38'de...Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Canım endişelenme ama bi sonraki gidişte sor bence. Düzeldiyse de bil küçüldüyse de bil bilmek iyidir doğduktan sonra ayrıntılı baktırırsın gerekirseBirde kalbinde parlama vardı, 22. Haftada belli olmuştu, 27+ larda küçüldü dediler odur budur daha bişey demedi. Endişelenmem için sebep yoktur değil mi?
Ay bu kadar olur ya. Aynen diyorum ki kızım 2 yaşına geldiğinde kardeşi doğsun. Hatta özel sigorta falan yaptırırım bi sene önceden ama biz de bunu 2 sene bekledik.ikinciyi ne kadar bekleyeceğimiz belli değil. Nasıl plan yapılır ki? Hemen de olabilir yıllar da sürebilir. Bide o kadar bekledik kürtaj oldum sonra hemen hamile kaldım.Ya ben de aynıyım, arada bir onun benden ayrılacağını düşünüp hüzünleniyorum... aynalara bakıp bakıp içleniyorum.. inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız ve sağlıkla sıhhatle ikinci evladımıza da kavuşuruz. Zaten o konuda da kafam çok karışık. Birincisi bir buçuk senede olunca ikincisi de kolay kolay olmaz mı acaba hiç korunmasak mı diyorum, sonra kırkım çıkar çıkmaz hamile kalıverirsem bu sefer de bebeğimin hakkına girerim diye korkuyorum
Hımmm ben süt olayını düşünmedim diyodum ki 2 yaşına girdiğinde kardeşi doğsun. O zaman dediğin gibi yapmak daha mantıklı. Ayy şimdiden ikinci için sabırsızlanıyorum :) delirdim galiba2 yaşına girsin, sütten kes, tuvaletini de alıştırdınmı tamamdır hemen 2.çocuğu yap canım :)
Ay bu kadar olur ya. Aynen diyorum ki kızım 2 yaşına geldiğinde kardeşi doğsun. Hatta özel sigorta falan yaptırırım bi sene önceden ama biz de bunu 2 sene bekledik.ikinciyi ne kadar bekleyeceğimiz belli değil. Nasıl plan yapılır ki? Hemen de olabilir yıllar da sürebilir. Bide o kadar bekledik kürtaj oldum sonra hemen hamile kaldım.
Bana genetik falan demedi dr ama kızımda 37. Haftada 2740 g 49 cm doğmuştu.9 sene önce dr gelişim geriliği şüphesiyle 37.haftanın ilk günü suni sancıyla doğum yaptırmıştı bunda da korkuyorum yine öyle olcak diye gerçi kızım sağlıklı doğdu ve şuan yaşıtlarından büyük duruyo işte amneyiz ya pimpirikleniyoruz sağlıkla alsaydık bi kucağımıza minikleriBenimkinde hep karın çevresi bir hafta geriden geliyor, genetik demişti doktor. Çok önemli değil takılma, hatta benden bebişe giden damarların akımına bakmışlardı sonra da akış gayet iyi o yüzden de sen ne yersen ye etkilemez demişlerdi.
Bi de onları deniyim bu ara süt ve yoğurda düştüm inşallah faydası olur yiyemediğim şeyleri de yemeye çalışıyorum günde bi yumurta yemeye çalışıyorum önümüzdeki ayı merakla bekliyorum alacak mı kilo diyeBeslenmede protein ağırlıklı Beslen. Ve tahin helvası muz pekmez ye canjm alır kilo ve karın çevresi de buyur merak etme
Allah gönlüne göre versin canım, sen prensesini sağlıkla kucağına aldıktan sonra o kötü günler hep geride kalacak.Hımmm ben süt olayını düşünmedim diyodum ki 2 yaşına girdiğinde kardeşi doğsun. O zaman dediğin gibi yapmak daha mantıklı. Ayy şimdiden ikinci için sabırsızlanıyorum :) delirdim galiba
Hiç sorma resmen oyun yaptı :)Saolasın canımcım, senin oğlanın poza da bayıldımo nasıl yüzü kapatmak öyle
Imam imam :) maşallah kız terbiyeli çocuk bu devirde böyle oğlan zor :)) kimindi birilerinin elleri pipisindeydi. Her halleriyle tatlılar tabi.
Canım kız gibiProfil resmimde var. Vjinal usg. Annemlerdeyim simdi eve gider gitmez aticaminteriorarchitect
Masallah canımSelam kızlar, muayneden çıktım. Çokşükür bir sorun görmedi doktor. Sadece son 2 muaynede kordon vardı boynunda, dr hiç oralı olmadı. Hatta kordon normal doğuma engel değil dedi:)
Evde sancı çekme direk hastaneye gel hiç korkma dedi. İnşallah dediği gibi olur.
44 cm 1943 gr olmuşuz 32+2 yiz 2 gün önde kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?