2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Farklı bir dr a görünmeye karar verdik cnm. Bakalım ne diyecek. Sende son durumlar nasıl?
Benim bebeğimin akciğerlerindeki kist küçülüyo demişlerdi. 15 gün sonra gittim yok hiç küçülmemiş bi yanlışlık olmuş geçen sefer dediler. 15 gün sonra gittim küçülüyo dediler. 15 gün sonra tekrar gidicem. Bu gidişte de yok yanlışlık olmuş derlerse bundan sonra başka yere devam edicem

Canım hastayım antibiyotik kullandım o dokundu kesin. İshalin sebebi o. Normal zamanda olsa ishalden derdim mesela 1 ay önce olsa ama şimdi nedense tedirgin oluyorum

Canım benim, eğer antibiyotik dokunuyorsa mutlaka yanında B kompleks vitamin al, hemen kesiyor ishali. Susuz kalmadan atlatırsın. Ve tabiki bol su iç.

Canim benim salı günü randevum var kismetse bakalım bebisi görücez 10 gün önce beyin cerrahi ile randevumuz vardı olumlu konustu rahatlattı biraz artık hayırlısı bakalım sanırım özel bir anne olacağım

Canım benim, eğer antibiyotik dokunuyorsa mutlaka yanında B kompleks vitamin al, hemen kesiyor ishali. Susuz kalmadan atlatırsın. Ve tabiki bol su iç.
Tamam canım dediğin gibi yapıcam teşekkür ederim. Antibiyotik mideme de dokundu yarım bıraktım zaten. Yakında düzelirim inşallah

Canım nedir şimdi bebişin son durumu? Mr da baya net bilgi çıktı dimi?

Canim aynisi gecenlerde bana oldu.birkac saat sonrada kusma baslayinca acile gittik serum falan takildi gecti.hamilelikle ilgili degildi yani benimki

Hayirlisi olsun o zaman. Benim de bugun kontrolum vardı ama pozisyon çok ters olduğu için kalbi net goremedi birsey de diyemedi

Evet kuzum 2 tane Normal dogumum var kolaylığı çok olduğu için sonradan normal istiyorum yine ama hangisi sağlıklı ise bebegimve benim için o olsun tabi
Masallah canim ben korkuyorum sirf bubyuzden sezeryan olacak buyuk ihtimalle

Annem bana hamileyken kordon boynuma dolanmis annem normal doğum yaptı

Bence gereksiz evham yapıyorum sanki ya. Doğum sancısı olsa tuvalete gidince geçmez heralde eşime anlattım durumu güldü. Hala gülüyo yaaa

Canim dogum sancisi olsa anlarsin boyle belirli araliklarla geliyor kizimda her 15 dk basladi bide boyle cok degisik bi sanci belime vurup 2 dk surup geciyordu ve karnim sertlesiyordu. Benim genelde midem bagirsaklarim dayaniklidir ama mesela bazi yesillikler veya yiyecekler sirf hamilelikte asiri ishal yapiyor. Tuvalete gidince geciyorsa sorun etme. Dogum sancisi olsa anlarsin anlasilmayacak gibi degil :)

Canım çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ve içimi rahatlattığın için allah razı olsun senden günde iki muz yersem varya tuvaletten çıkamam heralde kabızlık sorunu var korkumdan çok fazla muz yiyemiyorum ama diğerlerini mutlaka yapıcam canım bebişlerimiz büyüsün de sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Canim ultrason olculerine takilma bazen yanlis olcum yapabiliyorlar. Kizimda o kadar moralimi bozdularki bacak boyu midesi vs hep 2-3 hafta geriden geliyordu yok oyle olabilir boyle olabilir diye hamileligimi mahvettiler. Kizim sapasaglam dogdu cok sukur hicte kisa degil bacaklari. 3.6kg dogdu simdi bide normal boyutta olsa 4kg filan dogardi heralde. Simdiki hamileligimde ultrason kontrolu olmamaya yemin ettim sirf 12 ve 20. Haftada detaylilari yaptirdim simdi doktor kontrolunde ultrasona filan girmiyorum bosuna sinir bozuyorlar. Kapali kutu ne kadari bilebilirler ki.. sen canini sikma sen hic bisey yemesende bebek sende zaten var olan vitamini aliyor

gözün aydın cnm.sağlıklı sıhhatliolsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…