2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ayy kızlar ayıptır söylemesi ishal olmuşum karnım ağrıyo doğurcam sanıyorum.
Tuvalete girince geçiyo. Sonra tekrar karnım ağrıyo.
Çok stres oldum ya acaba ishalden mi? yoksa bebekten mi oluyo da ishal denk mi geldi?
Ne yapsam ne diyorsunuz?

Bir çay kaşığı türk kahvesine birkaç damla limon sıkıp karıştır canım yut onu ishali keser, en azından sancı yı keser inşallah. Bebişin sancısı düzenli aralıklarla oluyor istersen dakika tut bakalım kaç dakika arayla oluyor

Dakika değil ya bi saat falan sürüyo arası.
Bebişten değil dimi o zaman??

Pirinç lapasi muz ve kahve limon karisimi ye yarına kadar dikkat et ona göre hareket et bence yediğin bişi dokunmuş olabilir

Dakika değil ya bi saat falan sürüyo arası.
Bebişten değil dimi o zaman??

Peki her seferinde tam olarak 1 saat mi yoksa bazen biraz daha az biraz daha çok olabiliyor mu? Önemli olan eşit aralik olmasi, eşit değilse kafana takma :)

Yogurt süt peynir ve ben günde 2 yumurta yiorum şu an gelişim i iyi çok sukur haftasindaydi 1 ay boyunca menume tahin helvası cacik günde 2 kere muz da ekledim Çok şükür bu ay one geçti haftasından ve soluna yat genelde uyucaginda Bile kan akışı bol gitsin bebisine merak etme one bile geçer. Ek olarak pekmez de tüket canım. Ben bunları yaptım benim kızım önde gidiodu bu sıpa haftasında diye çok uzulmustum o yüzden dikkat ettim bu ay uzuluo insan haliyle sen dikkat et beslenmene gorceksin one gecicek annesibebisin

Saat tutayım canım inşallah sıkımtı yoktur bebişte

Saat zaten geç olmuş canım eğer uyuyamayacaksan acile bir gidip nst ye baktır. Bu arada sancı gelince kaç saniye sürüyor? Benim ki derin derin 3 nefes alıp verecek kadar sürüyordu. Yaklaşık 20-25 saniye

Yediklerini bi düşün farklı bişi yedinmi taşa oturdunmu yani ishal edicek bişi yaptinmi ona göre bence yorumla
Canım hastayım antibiyotik kullandım o dokundu kesin. İshalin sebebi o. Normal zamanda olsa ishalden derdim mesela 1 ay önce olsa ama şimdi nedense tedirgin oluyorum

Saat zaten geç olmuş canım eğer uyuyamayacaksan acile bir gidip nst ye baktır. Bu arada sancı gelince kaç saniye sürüyor? Benim ki derin derin 3 nefes alıp verecek kadar sürüyordu. Yaklaşık 20-25 saniye
Bence gereksiz evham yapıyorum sanki ya. Doğum sancısı olsa tuvalete gidince geçmez heralde eşime anlattım durumu güldü. Hala gülüyo yaaa

Bence gereksiz evham yapıyorum sanki ya. Doğum sancısı olsa tuvalete gidince geçmez heralde eşime anlattım durumu güldü. Hala gülüyo yaaa

Hehehe o da doğru tabi ay ne bilelim ilk defa hamile oluyoruz tabi ki kafamız karışacak

Canım endişelenme ama bi sonraki gidişte sor bence. Düzeldiyse de bil küçüldüyse de bil bilmek iyidir doğduktan sonra ayrıntılı baktırırsın gerekirse

Farklı bir dr a görünmeye karar verdik cnm. Bakalım ne diyecek. Sende son durumlar nasıl?

Hayırlı geceler olsun annişler.. son sayfaları okudum. Herkesin sıkıntısına,s evincine yazmak istedim hem tlfnun şarji hem de benim şarjim son deminde :)
Akşama kadar ardiyeyi düzenledik,ogluslarimin odasını hazır ettik,kişliklari kaldırdım,alisveris yaptık derken kalçalarimdaki ağrı yeter gayrı dedi
Şimdi de ogluşla beraber yaticaz uykusu geç kaldı.

Aklımda kalanlar
defnekiz annen için dua edicem canim sağlıklı sonuçlar alın inşallah
beteray inşallah bebişin bekler ve evinize dönersiniz iyi haberlerle...
eastnbull canim dr un bisey demediyse sıkıntı yapma. Genelde doğuma kadar geçiyor. Sifa bulsun evlatlarımızı inşallah...
idilduam naptin bacım uyku setini kocandan habersiz değiştirdin mi yoksa :) cok güzel olmuş beşik
matsiyahoje tuvalete gidince geçiyorsa korkma canım aksi halde hiç bisey geçiremez sancini
@isimbulamayananne kim ne yaptı sana söyle bakim
pinar39 hayalim16 kızlar nerelerdesiniz göremedim bi kaç gündür

Ooo bizim hatunlar birinciyi dogurdu da ikinciye planlar yapmışlar :) hamişlik tatlı geldi kocaları da iyi bakıyor anladığım kadarıyla

Masallah canım senin yerinde olsam kordon dolanikken asla normal doğum yapmam bizimkiler normal bebekler değil biliyorsun benim doktorum hiç riske atmak istemiyor direkt sezeryan diuor.

Ben dr değiştirdim, bu gittiğim baya rahat ve bizim durumları pek bilen bir dr değil. Direk normal doğuma engel değil dedi. Bende araştırdım biraz gerçekten değilmiş. Bakalım bir aksilik olmazsa baya vaktimiz var belki kurtulur kordondan. Şuan bununla ilgili stres yapmak istemiyorum sen ne yaptın? Parlama geçti mi?

Muz ye hemen iyi gelir, yada patates haşla ye canım

Hemen dr a git cnm ya, ishal doğumu tetikliyormuş. Bi serum merum takarlar geçer kontrol altında olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…