- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.981
ben içmiyorum açıkcası çok ilaca bağlı kalmak istemedim de dün baya kötü oldum yasizinki s
Bana da verdi dün doktor buscopan kasilmalarim oldu iki gün ben her gün bir tane iciyorum
37+1 oluyorum canım4 temmuzda kaç artı kaç oluyorsun canım?
ben hiç bakmamıştım internetten artık 40 ve üzerinde yıkarımcanım normalde zaten 40 derecede yıkayın diyordu internette, ben de 30 da yıkadım şimdi daha giyilmediği için
durur durur sen strese girme kafanı rahatlat ki o da rahatlasınHayırlı günler arkadaslar, biz gene riskli gebelik kategorisine dönüş yaptıkiki gün boyunca kasılmalar oluyordu, herkesde oluyor diye düşündüm (ama benim belki günde 10 saat karnım taş gibi ve kaskatıydı) sancı olmadığı için hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Doktor ne olur ne olmaz gel dedi ve hakikaten yanlış hissetmemişim yine açılma başlamış, 10 gün progestan kullanacağım inşallah 10 gün daha dursa zaten erken doğum bile demeyeceğim :) neyse çok şükür hazirana ulaştık, artık son düzlükteyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
durur durur sen strese girme kafanı rahatlat ki o da rahatlasın
Hayırlı günler arkadaslar, biz gene riskli gebelik kategorisine dönüş yaptıkiki gün boyunca kasılmalar oluyordu, herkesde oluyor diye düşündüm (ama benim belki günde 10 saat karnım taş gibi ve kaskatıydı) sancı olmadığı için hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Doktor ne olur ne olmaz gel dedi ve hakikaten yanlış hissetmemişim yine açılma başlamış, 10 gün progestan kullanacağım inşallah 10 gün daha dursa zaten erken doğum bile demeyeceğim :) neyse çok şükür hazirana ulaştık, artık son düzlükteyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
34 ü geçmekte bi aşamaydi bizimde hedefimiz 36 görürüz insallah progestani vajinalmi kullaniyorsun?ben 16.haftadan beri vajinal kullaniyorum 36ya kadar devam dedi doktor.umarim en sorunsuz olacagi zaman dogarlaeHayırlı günler arkadaslar, biz gene riskli gebelik kategorisine dönüş yaptıkiki gün boyunca kasılmalar oluyordu, herkesde oluyor diye düşündüm (ama benim belki günde 10 saat karnım taş gibi ve kaskatıydı) sancı olmadığı için hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Doktor ne olur ne olmaz gel dedi ve hakikaten yanlış hissetmemişim yine açılma başlamış, 10 gün progestan kullanacağım inşallah 10 gün daha dursa zaten erken doğum bile demeyeceğim :) neyse çok şükür hazirana ulaştık, artık son düzlükteyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ay canıııım, çok heyecanlı :) inşallah biraz daha bekleyip öyle gelsin kuzucuk :) sağlıkla...
34 ü geçmekte bi aşamaydi bizimde hedefimiz 36 görürüz insallah progestani vajinalmi kullaniyorsun?ben 16.haftadan beri vajinal kullaniyorum 36ya kadar devam dedi doktor.umarim en sorunsuz olacagi zaman dogarlae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?