2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Slm kızlar bende Bebişimizin ciciler ini yıkamak için toz detarjan almıştım 30 derecede elde yıkama programında sıktım Adana yıkadım erimedi kalıntı oldu daha sonra sıktırmadan yine durullattım bişi kalmadı (sonuçta hiç giyilmemiş kıyafetleri yüksek derecede yıkayıp kullanmadan yıpratmaya gerek yok diye düşünüyorum) diğer bebek kıyafetleri için olan sıvı detarjan aldım onu kullandım. Toz detarjan da bebeğin giysileri kirlendiği zaman yüksek derece de kullanırım diye düşünüyorum.biraz uzun oldu sanırım

Kızlar anne karnındaki bebeğin kilo alması için süt ve muz tüketimi önemli diye duymuştum. 1 hafta boyunca hergün yarm litreye yakın süte 1 adet muz koyup blendardan geçirip içtim. Aynı zamanda işten ayrılıp evde 1 hafta dinlenince oğlum 500 gr birden almış. şuan kilomuz 2.800 gr inanamadım :))) kilo sorunu yaşayan anneciklerimize tavsiyemdir

GÜNAYDINLAAAARR

hanımlarr minnaklarımız artık çok tatlı hareket ediyorlar. benimki bu hafta benle oynuyor öyle güzel kayıyor ki elimin altında yunus gibi.. kolumu bacağımı bilemiyorum yada omzumu ince bir yeri belli onu dışarı çıkartıyor dokunuyorum dönüyooo öbür taraftan çıkartıyor. orayı okşuyorumm hooop öbür tarafa. çok hoşuma gidiyor.. tabii bazende canımı acıtıyor ama oda tatlı

ama kızlar gece yarısından beri çatımın sol tarafı sancıyor. gece sol bacağımı oynatamadığım gibi sabahta kalktım yüyürken canım acıyo. servise giderkende işe geldiğimde indiğimdede iş yerime milim milim yürüdüm. görenler sen iyice ağırlaşmışsın dediler.. Rabbim sağlıcakla güzellikler içinde doğumlar nasip etsin inşallahh

Hayırlı günler arkadaslar, biz gene riskli gebelik kategorisine dönüş yaptık iki gün boyunca kasılmalar oluyordu, herkesde oluyor diye düşündüm (ama benim belki günde 10 saat karnım taş gibi ve kaskatıydı) sancı olmadığı için hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Doktor ne olur ne olmaz gel dedi ve hakikaten yanlış hissetmemişim yine açılma başlamış, 10 gün progestan kullanacağım inşallah 10 gün daha dursa zaten erken doğum bile demeyeceğim :) neyse çok şükür hazirana ulaştık, artık son düzlükteyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

durur durur sen strese girme kafanı rahatlat ki o da rahatlasın

ay canıııım, çok heyecanlı :) inşallah biraz daha bekleyip öyle gelsin kuzucuk :) sağlıkla...

kızceler günaydınlar nasılsınız efendim :)
bi kaç gündür olumsuz şeler duyuyorum çevremden etkileniyorum istemesem de
Rabb im yardımıcımız olsun cümlemizin..

B bebegim seni bekliyorum ; yavrum daha da mı ağırlaşmayalım :) tek bedende iki birey :) ben de işe yürüyerek gidip geliyorum ve yavaş yürümezsem zorlanıyorum, nefes nefese kalıyorum...onun dışında bin şükür günlük hayatta iyiyim enerjim yerinde.. ben eskiden daha da hareketliydim; ama göbüş ve bebişe dikkat gerek :)

ayrıca geçen uzun zaman sonra salıncağa bindim :)

34 ü geçmekte bi aşamaydi bizimde hedefimiz 36 görürüz insallah progestani vajinalmi kullaniyorsun?ben 16.haftadan beri vajinal kullaniyorum 36ya kadar devam dedi doktor.umarim en sorunsuz olacagi zaman dogarlae

günaydınlaaaaaaar,

bol kıpırtılı, doğumsuz, kasılmasız,sancısız bir gün diliyorum herkese :))

bugün çocuklarımın okuluna gideceğim için güzellik uykumu yapamayacağım :))) hafta içi hergün 6:30 kalkış, kahvaltı ve 7:30 servis, eve gelince herşeyi bırakıp cuppa yatış ve 9:30 kalkış zamanı benim için :) bugün 9 dan 11 e kadar okulda olacağım ve muhtemelen ayakta uyuyor olacağım çünkü çoook alıştım ben güzellik uykusuna :))

ay canıııım, çok heyecanlı :) inşallah biraz daha bekleyip öyle gelsin kuzucuk :) sağlıkla...

Doktor çok güzel konuştu çok rahatlattı. Artık doğsa bile hiç birşey olmaz hiç merak etme dedi. 2 hafta daha idare et ondan sonra zaten gelmeye kalkarsa içerde tutmaya çalışmayacağım merak etme dedi

Başta çokkk uzakmış gibi geliyordu şimdi 2 hafta var, çok heyecanlı gerçekten :)))) habire doğum hayalleri kuruyorum 9 doğurdum şimdiden

34 ü geçmekte bi aşamaydi bizimde hedefimiz 36 görürüz insallah progestani vajinalmi kullaniyorsun?ben 16.haftadan beri vajinal kullaniyorum 36ya kadar devam dedi doktor.umarim en sorunsuz olacagi zaman dogarlae

Aynen canım doktor da riskli dönemi atlattın hiç korkma doğsa bile hiç birşey olmaz dedi çok şükür :) progestanı sabah akşam ağızdan alıyorum ve gece yatmadan 1 tane de vajinal alıyorum. Daha önce 10 gün kullanmıştım o zamanki kontrolde riskli durum bitti demişti şimdi aradan bir hafta geçti yine riskli ye dönmüşüm.. inşallah sağ salim kucağımıza alacağımız günler de gelecek canım, bugüne ulaştık ya çok şükür

Selamun aleykum canlarim gununuz aydın olsun anneler ve bebislerde sağlıklı olsun insalh dün kontrolum vardı nst bizi çok uğraştırdı kızım uyuduğu için şekerler çikolatalar banamasin demedi bugün tekrar gidicem 34 hafta lık olduk çok sukur bugunumuze 2350 gram minigim başı aşağıya donmus gelişimi güzel suyu normal dedi ve panik atagim olduğu için psikologumun ve kadın dogumcumun ortak kararıyla sezeryana karar verildi bendeki durumlar böyle Rabbim bu yolda kimseyi utandirmasin hepiniz dualrimdasiniz.

Günayydınnnn kadın gelcek temizlik var allah bana kolaylık versinnn Sizler neler yapıyorsnzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…