2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
matsiyahoje cim benmde surekli karnım sertleşiyor ama bn hiç onmsemedim bugune kadar, ciddi bişy mi bu. Ustte arkadaştan alıntı yapmışsın okudum .
canım pek bilgim yok benim de oluyo ama bi bölgede bebeğin bi yeri dışarı doğru ittiriyo öyle sertleşiyo ama o arkadaşın dediği komple bi sertleşme galiba. @EmiraSalih canım biraz bilgilendirir misin bizi nasıl oluyo bu sertleşme kasılma falan?

tommikcim benim de tıpkı senin anlattığın gibi oluyor :)

nedir ne değildir aceeep

ilk haber benden oldu o zaman. Ortasını bulsalar sorun olmayacak aslında ya çok ilgisizler ya da fazlaca ilgili...
Benim bazı takıntılarım var. Mutfağıma biri çok hükmederse geriliyorum. Ya da temizlik bezlerini ayirarak farklı alanlarda kullanırım. Ama gel gör ki kv tezgah beziyle yere damlayan yemeği bile silince lohusa sendromunun dibine vuruyorum ben
Bence uzaktan sevmek aşkların en guzeli

yani bebek kendini toplayıp dışarı ittiriyor gibi hissediyorum da bence normal bu.. 2 hafta once de kontrolum vardı nst de sancı da çıkmadı zaten.. Olsa çıkmazmıydı

Ah bu oğullarla yapılan planlar

Canim hhakinda hayirlisi olsun inşallah. Çok sukur bundan sonra sıkıntı yapılmayacak zamana geldin. Oğluma hamileyken kasılma ve açıklıktan dolayı bir ay evvel beni de yatırmaya kalkmıştı Dr. Ama 40+1de doğdu oğlum. Allah in dediği ve istediği oluyor sen hiç stres yapma.

eşler meslektaşmış :) ama benimki hiiiç bakmaz bile sıvı deterjandan bende çekiniyorum biraz

kocan benim kafadan ben de çatlak kimyagerim herşeyin arkasını okumaktan gözüm bozuldu. bi de ne alsam son kullanma tarihine bakıyorum hele de indirimdeyse didik didik ediyorum.
mutfak alışverişlerinde ben bakıyorum az çok bildiğim katkı maddeleri var mı diye, vücutla bir şekilde temas edecek ıvır zıvırlar -genelde kozmetik ürünler- ,sıvı sabun(hiç sevmez, bende de alerji yapıyor), şampuan vs eşimin ilgi alanında son kullanma tarihi eşimle ortak zayıf noktamız, ne kadar yeni üretilmişse onu alıyoruz, çay hariç (çayda skt geçmesin çok da yakın olmasın yeter eskisi makbuldür bizim için lezzet bakımından.)
bence çatlak kimyager olmak iyi bir şey, bazen yorucudur ama yediğini içtiğini kullandığını bilinçli tüketmek...

Emirasalihten önce ben atlayim hemen karnın komple geriliyor yani bebeğin ayağını kafasini ittirmesi gibi küçük bir alanda olmuyor. Yan tarafların gerginlikten acıyor,nefesini daraltacak derecede yukarıya da baskı oluyor. Anlık tabi...

Aynen öyle. Mesela johnsons babydense unibaby şampuan çok daha iyi ondan aldım ben. Bide chicco ürünleri çok katkı maddeli gibi geliyodu almıyodum ama arkasını okuyunca beğendim. Aslında sophie var ya zürafa onun şampuanı vs çok iyiymiş ama çok aşırı pahalıydı unibaby aldım

ortası yok canım bunun ya 1 ay ya hiçç gelmeme

Anladım canım. O zaman bizimki bebeğin poposu falan :)
Peki bazı gün karnım daha sert oluyo bazı gün daha yumuşak oluyo o neden?

matsiyahoje cim benmde surekli karnım sertleşiyor ama bn hiç onmsemedim bugune kadar, ciddi bişy mi bu. Ustte arkadaştan alıntı yapmışsın okudum .

benimde sürekli kasılma halinde canım. doktor içtiğin suyu arttır mutlaka dedi.. bir de mesela otururken mi kasıldın yavaşça kalk yürü veya soluna doğru uzan dedi.. yatarken kasılırsa da yavaşça kalk ve mutlaka yavaş yavaş yürü dedi.. dün denedim işe yaradı gibi.. kasılmalar olurmuş artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…