- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.021
canım pek bilgim yok benim de oluyo ama bi bölgede bebeğin bi yeri dışarı doğru ittiriyo öyle sertleşiyo ama o arkadaşın dediği komple bi sertleşme galiba. @EmiraSalih canım biraz bilgilendirir misin bizi nasıl oluyo bu sertleşme kasılma falan?matsiyahoje cim benmde surekli karnım sertleşiyor ama bn hiç onmsemedim bugune kadar, ciddi bişy mi bu. Ustte arkadaştan alıntı yapmışsın okudum .
canım pek bilgim yok benim de oluyo ama bi bölgede bebeğin bi yeri dışarı doğru ittiriyo öyle sertleşiyo ama o arkadaşın dediği komple bi sertleşme galiba. @EmiraSalih canım biraz bilgilendirir misin bizi nasıl oluyo bu sertleşme kasılma falan?
Evet doğumlar yaklaştıkça topik kaynanalar muhabbetine dönecekCanım inşallah güzel haberlerle gelirsin Benimki de arayıp nasıl gidiyor diye bile sormuyor, doğuma da çok ısrar ettim ondan gelecek sanırım ama gelmezse de süpriz olmaz, off herkesin derdi başka ben de çok ilgisizlikten yakınıyorum ama sanırım gelip 1 ay kalıcam dese bende istemezdim
bence o benim dediğim bebeğin poposu kafası ayağı dirseği artık bilmiyorum bi yeri bencetommikcim benim de tıpkı senin anlattığın gibi oluyor :)
nedir ne değildir aceeep
yani bebek kendini toplayıp dışarı ittiriyor gibi hissediyorum da bence normal bu.. 2 hafta once de kontrolum vardı nst de sancı da çıkmadı zaten.. Olsa çıkmazmıydıcanım pek bilgim yok benim de oluyo ama bi bölgede bebeğin bi yeri dışarı doğru ittiriyo öyle sertleşiyo ama o arkadaşın dediği komple bi sertleşme galiba. @EmiraSalih canım biraz bilgilendirir misin bizi nasıl oluyo bu sertleşme kasılma falan?
Günaydın annişler
Bugün bizim de kontrolümüz var...
Ben bebisim cok kilo almasın derdindeyim doguramayacağim diye tırrrrrsıyorum
Kayınvalidem rzervasyonunu yaptırmış eşime haberim yok.
Doğumdan önce gelip sonrasında a en az bir ay gorumcemle birlikte kalacağını beyan etmiş. Tabi ben kimim ki oğlunun evi,oğlu doğuracakben yanmişam bir ay diyo gorümce de diyo
Canim hhakinda hayirlisi olsun inşallah. Çok sukur bundan sonra sıkıntı yapılmayacak zamana geldin. Oğluma hamileyken kasılma ve açıklıktan dolayı bir ay evvel beni de yatırmaya kalkmıştı Dr. Ama 40+1de doğdu oğlum. Allah in dediği ve istediği oluyor sen hiç stres yapma.Hayırlı günler arkadaslar, biz gene riskli gebelik kategorisine dönüş yaptıkiki gün boyunca kasılmalar oluyordu, herkesde oluyor diye düşündüm (ama benim belki günde 10 saat karnım taş gibi ve kaskatıydı) sancı olmadığı için hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Doktor ne olur ne olmaz gel dedi ve hakikaten yanlış hissetmemişim yine açılma başlamış, 10 gün progestan kullanacağım inşallah 10 gün daha dursa zaten erken doğum bile demeyeceğim :) neyse çok şükür hazirana ulaştık, artık son düzlükteyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Ah bu oğullarla yapılan planlar
eşler meslektaşmış :) ama benimki hiiiç bakmaz bile sıvı deterjandan bende çekiniyorum birazcanım granül deterjan ve sabunlarda kalıntı oluşuyor diyorlar ama memnun kalan da var. bir bebek mağazasında dalin miydi hatırlamıyorum sıvı deterjanı elime aldım, eşim içindeki maddelere bakayım öyle dedi, okudu geri bıraktı sevmedi. adam kimyager olunca etken maddelere takılıyor hemen, bu zararlı olabilir dedi almadık biz de. granülden çok sıvı deterjan düşünmeye başlamıştım erimezse diye, araştıracağız bakalım.
6-7 kilo aldım son ay ne olur dengeli mi giderim bir anda şişer miyim bilemiyorum, bakalım
yerim ben o kusmuğuCanım onun nedeni de bebek kustuğu ve kakasını yaptığında hijyen açısından 30 derece düşük kalıyormuş, çok sıcak yıkasan bu sefer de yıpranacak. En iyisi yine biraz elde kabasını alıp 40 derecede yıkamak...
midem yandı şu an lohusa dönemimde ev kalabalığımı düşününceçok dertliyiz çook
mutfak alışverişlerinde ben bakıyorum az çok bildiğim katkı maddeleri var mı diye, vücutla bir şekilde temas edecek ıvır zıvırlar -genelde kozmetik ürünler- ,sıvı sabun(hiç sevmez, bende de alerji yapıyor), şampuan vs eşimin ilgi alanındakocan benim kafadan ben de çatlak kimyagerimherşeyin arkasını okumaktan gözüm bozuldu. bi de ne alsam son kullanma tarihine bakıyorum hele de indirimdeyse didik didik ediyorum.
Emirasalihten önce ben atlayim hemencanım pek bilgim yok benim de oluyo ama bi bölgede bebeğin bi yeri dışarı doğru ittiriyo öyle sertleşiyo ama o arkadaşın dediği komple bi sertleşme galiba. @EmiraSalih canım biraz bilgilendirir misin bizi nasıl oluyo bu sertleşme kasılma falan?
Çıkardı bence. Ben de dün girdim sancı çıkmadı. Bebek ittirmesi bu bence deyani bebek kendini toplayıp dışarı ittiriyor gibi hissediyorum da bence normal bu.. 2 hafta once de kontrolum vardı nst de sancı da çıkmadı zaten.. Olsa çıkmazmıydı
ben bir gün bakıyorum 15 bir gün bakıyorum 17 almışım 2 haftadır stabil gidiyor böyle.. nasıl vereceksem artık doktor pes etti dikkat et bile demiyorKİLO DURUMLARI NASIL BAYANLAR. SİZ KAÇ KİLO ALDINIZ?
Aynen öyle. Mesela johnsons babydense unibaby şampuan çok daha iyi ondan aldım ben. Bide chicco ürünleri çok katkı maddeli gibi geliyodu almıyodum ama arkasını okuyunca beğendim. Aslında sophie var ya zürafa onun şampuanı vs çok iyiymiş ama çok aşırı pahalıydı unibaby aldımmutfak alışverişlerinde ben bakıyorum az çok bildiğim katkı maddeleri var mı diye, vücutla bir şekilde temas edecek ıvır zıvırlar -genelde kozmetik ürünler- ,sıvı sabun(hiç sevmez, bende de alerji yapıyor), şampuan vs eşimin ilgi alanındason kullanma tarihi eşimle ortak zayıf noktamız, ne kadar yeni üretilmişse onu alıyoruz, çay hariç (çayda skt geçmesin çok da yakın olmasın yeter eskisi makbuldür bizim için lezzet bakımından.)
bence çatlak kimyager olmak iyi bir şey, bazen yorucudur ama yediğini içtiğini kullandığını bilinçli tüketmek...
ortası yok canım bununEvet doğumlar yaklaştıkça topik kaynanalar muhabbetine dönecekCanım inşallah güzel haberlerle gelirsin Benimki de arayıp nasıl gidiyor diye bile sormuyor, doğuma da çok ısrar ettim ondan gelecek sanırım ama gelmezse de süpriz olmaz, off herkesin derdi başka ben de çok ilgisizlikten yakınıyorum ama sanırım gelip 1 ay kalıcam dese bende istemezdim
Anladım canım. O zaman bizimki bebeğin poposu falan :)Emirasalihten önce ben atlayim hemenkarnın komple geriliyor yani bebeğin ayağını kafasini ittirmesi gibi küçük bir alanda olmuyor. Yan tarafların gerginlikten acıyor,nefesini daraltacak derecede yukarıya da baskı oluyor. Anlık tabi...
matsiyahoje cim benmde surekli karnım sertleşiyor ama bn hiç onmsemedim bugune kadar, ciddi bişy mi bu. Ustte arkadaştan alıntı yapmışsın okudum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?