2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Merhaba guzel annisler bende bugun fena halde ishal oldum arada oluyodu son aylarda galiba insan daha cok oluyor.

aa benim doktorda kesin öyle yapardıda izine gidicem gitmeden bir göreyim dedi bende diyecektim ne gerek var zaten doğuma ne kalıyor o saatten sonra
Aynen bende dedım dogurmazsam ogune gelir im nst ye dedım ıcımden neyse bıryandanda ıyımı oldu acaba ssvd dusnuyormyaaa belki akısına bırakmakl daha ıyı olcak ama karnm frna bebek kasıyor harkt halnde surkli acıtyr bazn asagı asagı vuruyor hayrlısı baklm nasip

olmadıysa onlardan alayım ya bunu da farklı bir şeyde kullanırım 40 dereceye ilk yıkamaya korkuyorum hani kullanmadan yıpranır diye bebek kıyafetleri yıpranırmı hemen acaba ?

Aaaa görüyormuymus ultrasnda sancıyı onu bılmıyordm ama benm karnm baya kasıyor baznnn acıtıyor dedım dr a sornsuz hersy faln dedı neyse dayanrm ası esıgım iyidir ztn:)

Canım zaten 4 temmuz dediği 4 hafta sonra o zaman da 37 oluyorsun zaten normal o zamanlar gelmesi. Ben var anlamamakkk
normalde bana temmuz sonu ağustos başı demişti.. hiç öncesi olur demedi hatta geçen ay zayıf bebeğin bile dedi.. bu ay bir anda temmuz başı olduk

benimde öyle ciddi kasılmam ve hareket var bazen durmamaya vuruyor

arkadaşlar benim kasılmalarım için buscopan ilaç yazdı.. ve mutlaka kasılman olursa iç dedi.. kullanan var mı ben ilaç kullanmayı çok istemiyorum açıkcası

Kızlar bende arıel bebek kıyftlerı ıcın cıkrms sıvı konsantre ındn gordm aldm kalıntı faln olmadı mis kokuyr

Ya canim kimse oyle demiyoku yok ayaga kalkamiyosun yok devamli o bolgende agri oluyo yarim
Insan gibi oluyosun hareket edemiyosun cocugu emzirmek icin kucagina bile alamiyosun belli bir sure diyorlar sen ao radan agrisini cektinmi peki

canımcım, benim iki sezaryenim var ve bahsedilen hiçbir olumsuz etki bende olmadı çok şükür. kişiden kişiye değişiyor. ben 2. de ertesi gün hastaneden çıkıp elimde bebekle 4 kat çıktım, asansör yok annemlerin evinde :))
eve gelir gelmez de başladım evi yerleştirmeye :))

defnekiz, iki haftada bir çağırmayan doktorlar var, beni bu dr.um ilk defa 2 haftada bir çağırdı, daha önce hiç gitmemiştim ben 2 haftada bir :)) nst için geç değil bence. durumuna göre değişiyor sonuçta, ben 27. haftadan beri giriyorum :))

bende korkuyorum ya ters bişey olursa geç kalırsam diye ne gibi durumlarda belirtilerde gitmek lazım ?çok soruyorum herşeyi ama ilk olunca

Evet bide o epidurel detayi var o zaten ayri bir kafa karisikligi acaba gercekten hic agri hissedilmiyormu doktorum epidurelle daha rahat ederain dedi

hiçbirşey hissetmedim ben, doğum sonrası canını sıkan ağrı olursa da bas düğmeye gelsin ağrı kesici :) eve gitmeden de doktorun morfini yapıp eve gönderirse seni yaşadın :) eve gidince de 2 gün voltaren sr 75 sonrasında da normale dönüyorsun zaten ilaçsız :)) paşalar gibi rahat :))

bende korkuyorum ya ters bişey olursa geç kalırsam diye ne gibi durumlarda belirtilerde gitmek lazım ?çok soruyorum herşeyi ama ilk olunca

canımcım, normalden farklı hissettiğin birşey olursa doktorunu aramalısın bence, bunun dışında ya sancın başlayacak ya da suyun gelecek diye düşünüyorum :))

Aaaa görüyormuymus ultrasnda sancıyı onu bılmıyordm ama benm karnm baya kasıyor baznnn acıtıyor dedım dr a sornsuz hersy faln dedı neyse dayanrm ası esıgım iyidir ztn:)

Canım artık beni rahatlatmak için mi söyledi mi bilmiyorum ama ultrasonda bakarken kasılman sancın gözükmüyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…