- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.941
aklıma şey geldi.. sıcak su da sıvılaştırsam mı önce ?
biliyodum zaten o zamanda işe yaramayacağını:)))) aynısını yapmıştım ilk bebeğimde, 5 lt.lik şişenin içinde :)) bu sefer makinanın deterjan gözüne yapışştı :))
Aynen bende dedım dogurmazsam ogune gelir im nst ye dedım ıcımdenaa benim doktorda kesin öyle yapardıda izine gidicem gitmeden bir göreyim dedibende diyecektim ne gerek var zaten doğuma ne kalıyor o saatten sonra
olmadıysa onlardan alayım ya bunu da farklı bir şeyde kullanırım 40 dereceye ilk yıkamaya korkuyorum hani kullanmadan yıpranır diye bebek kıyafetleri yıpranırmı hemen acaba ?hacışakir granül sabun düşük ısıda erimiyor. kullanmaya devam edeceksen mutlaka 40 derece ve üstünde yıka çamaşırlarını. bittikten sonra da dalan roxy ya da paklar toz sabun tavsiye ederim. hiç böyle sorunları olmuyor :))
Aaaa görüyormuymus ultrasnda sancıyı onu bılmıyordm ama benm karnm baya kasıyor baznnn acıtıyor dedım dr a sornsuz hersy faln dedı neyse dayanrm ası esıgım iyidir ztn:)Canım sıkıntı yoksa boşver zaten ultrasonda görüyor senin sancını, beni de 36+5 de çağırdı şuan için bir sıkıntı yok dedi, rutin olarak 36'da çağırıyorlarmış, ben de sancım var iddaa ettim ultrasonda bakarken sancın, kasılman yok olsa burda görüyorum ben dedi :)
normalde bana temmuz sonu ağustos başı demişti.. hiç öncesi olur demedi hatta geçen ay zayıf bebeğin bile dedi.. bu ay bir anda temmuz başı oldukCanım zaten 4 temmuz dediği 4 hafta sonra o zaman da 37 oluyorsun zaten normal o zamanlar gelmesi. Ben var anlamamakkk
benimde öyle ciddi kasılmam ve hareket var bazen durmamaya vuruyorAynen bende dedım dogurmazsam ogune gelir im nst ye dedım ıcımdenneyse bıryandanda ıyımı oldu acaba ssvd dusnuyormyaaa belki akısına bırakmakl daha ıyı olcak ama karnm frna bebek kasıyor harkt halnde surkli acıtyr bazn asagı asagı vuruyor hayrlısı baklm nasip
Doktor önemsemedi ama yaaaa neyse baklm yasayıp gorcz oglm erken gelmsti bu suan beklemede ınsallahbenimde öyle ciddi kasılmam ve hareket var bazen durmamaya vuruyor
Ya canim kimse oyle demiyoku yok ayaga kalkamiyosun yok devamli o bolgende agri oluyo yarim
Insan gibi oluyosun hareket edemiyosun cocugu emzirmek icin kucagina bile alamiyosun belli bir sure diyorlar sen ao radan agrisini cektinmi peki
kızlar ben hiç nst ye girmedim.. ve de 2 haftada bir de çağırmadı dün gittim.. tekrar 25 temmuza gel dedi.. yani yaklaşık 1 ay sonra.. normalde artık 2 haftaya bi gitmeli değil miyim ? 36. hafta nst için baya ileri değil mi ?
bende korkuyorum ya ters bişey olursa geç kalırsam diye ne gibi durumlarda belirtilerde gitmek lazım ?çok soruyorum herşeyi ama ilk oluncadefnekiz, iki haftada bir çağırmayan doktorlar var, beni bu dr.um ilk defa 2 haftada bir çağırdı, daha önce hiç gitmemiştim ben 2 haftada bir :)) nst için geç değil bence. durumuna göre değişiyor sonuçta, ben 27. haftadan beri giriyorum :))
Evet bide o epidurel detayi var o zaten ayri bir kafa karisikligi acaba gercekten hic agri hissedilmiyormu doktorum epidurelle daha rahat ederain dedi
bende korkuyorum ya ters bişey olursa geç kalırsam diye ne gibi durumlarda belirtilerde gitmek lazım ?çok soruyorum herşeyi ama ilk olunca
Selam güzel annisler göbüşler ne durumda kac kilo aldınız :)
Aaaa görüyormuymus ultrasnda sancıyı onu bılmıyordm ama benm karnm baya kasıyor baznnn acıtıyor dedım dr a sornsuz hersy faln dedı neyse dayanrm ası esıgım iyidir ztn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?