- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.961
olmadıysa onlardan alayım ya bunu da farklı bir şeyde kullanırım 40 dereceye ilk yıkamaya korkuyorum hani kullanmadan yıpranır diye bebek kıyafetleri yıpranırmı hemen acaba ?
biliyodum zaten o zamanda işe yaramayacağınıne yapsam ben şimdi
denizbatiekin nasılsın canım? Yoktun buaralar
Aynen bende dedım dogurmazsam ogune gelir im nst ye dedım ıcımdenneyse bıryandanda ıyımı oldu acaba ssvd dusnuyormyaaa belki akısına bırakmakl daha ıyı olcak ama karnm frna bebek kasıyor harkt halnde surkli acıtyr bazn asagı asagı vuruyor hayrlısı baklm nasip
Hayrlısı saglıkla olsn cnmmm senn ılk dogummubende çok istiyorum normal doğum yapmayı, kısmet, bakalım :)
olmadıysa onlardan alayım ya bunu da farklı bir şeyde kullanırım 40 dereceye ilk yıkamaya korkuyorum hani kullanmadan yıpranır diye bebek kıyafetleri yıpranırmı hemen acaba ?
arkadaşlar benim kasılmalarım için buscopan ilaç yazdı.. ve mutlaka kasılman olursa iç dedi.. kullanan var mı ben ilaç kullanmayı çok istemiyorum açıkcası
Canım artık beni rahatlatmak için mi söyledi mi bilmiyorum ama ultrasonda bakarken kasılman sancın gözükmüyor dedi
Maşallah, büyüyün sağlıkla gelsin yavruşun inşallah. Bende iyiyim çok şükür. Arada atlıyorum sayfaları ondan göremedim demekkiiyiyim, buralardayım ama denek gelmemiş olabilir :) ben büyüyorum, sen nasılsın :)
canımcım, benim iki sezaryenim var ve bahsedilen hiçbir olumsuz etki bende olmadı çok şükür. kişiden kişiye değişiyor. ben 2. de ertesi gün hastaneden çıkıp elimde bebekle 4 kat çıktım, asansör yok annemlerin evinde :))
eve gelir gelmez de başladım evi yerleştirmeye :))
4 temmuzda kaç artı kaç oluyorsun canım?normalde bana temmuz sonu ağustos başı demişti.. hiç öncesi olur demedi hatta geçen ay zayıf bebeğin bile dedi.. bu ay bir anda temmuz başı olduk
Aynen öyle tatlım bende normalde hastanede yaptırıyorum fakat belirli aralıklarla aile hekimine gitmen gerekiyor ya o yüzden gidiyorum. İlk defa böyle oldu zaten ama son zamanlarda olması sıkıntı yarattı bende. Neyse çok şükür zaten daha kontrolüm yok aile hekimliğine :)) çok teşekkür ederim kuzum desteğin içinGözün aydın Can'ım. Dediğim gibi daha önce burdan bir iki kişi daha yazmıştı sağlık ocağının idrar tahliline güvenmeyin diye kim olduklarını hatırlamıyorum. Benim bütün tahlillerim hastanede yapıldığı için hiç sağlık ocağında yaptırmadım. Boşver o Zaman onların sonuçlarını bir günde ne kadar değişebilir ki sonuç
kızımda şekerim yoktu 40 kilo almıştım ...şimdi şekerim var 11 kilo aldım kızım da 2500kilo olmuş tam 3 hafta önde gidiyor:)Selam güzel annisler göbüşler ne durumda kac kilo aldınız :)
Merhabalar.Bir yıldır takip ediyorum burayı sonunda üye oldumHerkese hayırlı hamilelikler diliyorum.Ben de 34. haftamdayım ve doğum için çok kararsızım.Bebeğim için ise çok çok heyecanlıyım Bebeğim temmuzun sanırım ilk haftası doğacak .
Evet doktor en iyisini bilirbilemiyorum ki, yaptırmak sıkıntılı olabiliyor diyen de var yaptırmamak diyen de. bekleyip göreceğiz bakalım doktorumuz ne derse artık.
arkadaşlar benim kasılmalarım için buscopan ilaç yazdı.. ve mutlaka kasılman olursa iç dedi.. kullanan var mı ben ilaç kullanmayı çok istemiyorum açıkcası
hoşgeldin, herşeyin hayırlısı inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?