2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
olmadıysa onlardan alayım ya bunu da farklı bir şeyde kullanırım 40 dereceye ilk yıkamaya korkuyorum hani kullanmadan yıpranır diye bebek kıyafetleri yıpranırmı hemen acaba ?

canım normalde zaten 40 derecede yıkayın diyordu internette, ben de 30 da yıkadım şimdi daha giyilmediği için

bende çok istiyorum normal doğum yapmayı, kısmet, bakalım :)

Cnm masallah +9 cok ıyımış ben +18kg devam edıyrm 20yı bulur bebek gelene kdr sanırım

olmadıysa onlardan alayım ya bunu da farklı bir şeyde kullanırım 40 dereceye ilk yıkamaya korkuyorum hani kullanmadan yıpranır diye bebek kıyafetleri yıpranırmı hemen acaba ?

tecrübem : 7 sene önce arkadaşımın kızım için aldığı elbise ve bir body bana geri döndü :)) ben arkadaşıma verdim, o diğerine verdi ve o da kuzenime vermiş :)) kuzenimde ben sana ayırırım benimkileri dedi ve gönderdi. şok oldum ve çok sevindim :))

sonuç: istersen 90 derecede yıka, ayrıca ben kurutma mak. kullanıyorum, daha hiç görmedim bir kıyafetimin yıprandığını. sonuçta pamuklu giymeye gayret ediyorum ve kıyafetlerimin %98 i pamukludur :)) e bebek kıyafetleri de pamuklu, aynı şey yani :)

arkadaşlar benim kasılmalarım için buscopan ilaç yazdı.. ve mutlaka kasılman olursa iç dedi.. kullanan var mı ben ilaç kullanmayı çok istemiyorum açıkcası

ben günde 2 tablet magnezyum alıyorum, 20 li haftalardan beri kasılmalarım var. ayrıca buscopan tarzı bir rektal fitilim var, eğer ciddi kasılmam olursa kullanmak zorunda olduğum.

doktorunu dinlemelisin ve gerekirse kullanmalısın.

Canım artık beni rahatlatmak için mi söyledi mi bilmiyorum ama ultrasonda bakarken kasılman sancın gözükmüyor dedi

yok kuzum, ben bile anlıyorum kasılmam olduğunu ultrason esnasında :)) hiçbirşey hissetmesem de görünüyor :)) rahmin şekli değişiyor, bebek bir tarafta sıkışıp kalıyor :) geçiyor ama sonra :)

Masallah canim

Aynen öyle tatlım bende normalde hastanede yaptırıyorum fakat belirli aralıklarla aile hekimine gitmen gerekiyor ya o yüzden gidiyorum. İlk defa böyle oldu zaten ama son zamanlarda olması sıkıntı yarattı bende. Neyse çok şükür zaten daha kontrolüm yok aile hekimliğine :)) çok teşekkür ederim kuzum desteğin için

hoşgeldin, herşeyin hayırlısı inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…